Bu akşam çocuk odası gardrop ve kitaplık da bitti.
WC dolap da tamam✓
Eşim kendi kıyafetlerini kendisi düzenleyecekmis💃
Yarın da yatak odasına bı el atarim kendi tarafım hemen biter diye düşünüyorum 😂çünkü yakın zamanda bir duzenleme yapmıştım 🌸
Eline sağlık
Pazar günü annemler gelecekmiş o yüzden başlamadım daha 🙄

Kızlar dün gece kızım çok rahatsızlandı sabaha kadar 7-8 kez kustu. Sabah da başladı kusmaya sürekli su içse çıkardı. Doktora götürdük tahlil yapıldı, serum takıldı. Kanda enfeksiyon varmış. Salgın var dedi doktor. Dolayısıyla aktif olamadım bugün.

Kızlar dün gece kızım çok rahatsızlandı sabaha kadar 7-8 kez kustu. Sabah da başladı kusmaya sürekli su içse çıkardı. Doktora götürdük tahlil yapıldı, serum takıldı. Kanda enfeksiyon varmış. Salgın var dedi doktor. Dolayısıyla aktif olamadım bugün.
Geçmiş olsun canım.

Kusmasını biraz azaltsın diye doktorumuz bize ilaçtan önce nişasta peltesi yaptırmıştı. Mideye koruyucu katman oluşturuyormuş.
En azından bir şey yiyebilir belki, daha çabuk toparlamasına yardımcı olur.

Çok geçmiş olsun 😢

Çok geçmiş olsun 😔

Geçmiş olsun canım.

Kusmasını biraz azaltsın diye doktorumuz bize ilaçtan önce nişasta peltesi yaptırmıştı. Mideye koruyucu katman oluşturuyormuş.
En azından bir şey yiyebilir belki, daha çabuk toparlamasına yardımcı olur.

Çok geçmiş olsun 😢

Çok geçmiş olsun 😔
Teşekkürler kızlar
Dün hastaneden gelince sürekli uyudu
Bu sabah kahvaltı yapabildi ve ilaçlara başladık. Mide bulantısı yok ama karnım ağrıyor diyor. İnşallah daha iyi olacak. Sağolun🙏🏻

Back
X