• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelirim valllaa.ayın kaçı gözüküyor.4 sıpa birleşir dünyayı ayağa kaldırır.o sırada sen lohusa pijamalarınla benim sana hazırladığım rezene çayını yudumlarsın.kaynarda olabilir :)))
Temmuz 20 son, gelin gelin kaynar iyi olur 😅 çocukları göndeririz denize babalarıyla 🙈

Anka ben de senin tam tersinim ve o da beni tatmin etmiyor. Günlük yapılması gerekeni yapıyorum, detaya giremiyorum. Aklımın bir köşesinde her gün mutfak dolabını boşaltıyorum. Perde yıkıyorum cam siliyorum ama icraata gelince yok yani.
WC lavabo
Çamaşır işleri
Mutfak bulaşık işleri
Genel toparlama
Süpürme

Bunlar kolay Kolay aksatmadığım şeyler ama yetmiyor işte
Wc lavabo banyo eşimdeydi o da bana kalacak artık off :işsiz:
Süpürge de oturma odası mutfak giriş her gün iki üç kere süpürülüyor. Çamaşır bulaşık kaos :işsiz: bulaşık kokacak diye mecbur yıkanıyor da çamaşır katlama olabildiğince kalıyor valla. İlk kurutma aldığımda kırışacak diye hemen katlıyordum. Bi kere bi aksilik oldu katlayamadım ve kırışmadı onu öğrenmem çok kötü oldu :işsiz:

Şarjlı süpürge ben de alacağım artık inşallah. Dyson mı senin de. Philps almaya karar verdim şimdilik ben. Normal süpürgem de Philips çekişi çok güçlü hiç azalmadı kaç yıldır. Gerçi o da 5000-6000 civarında.
Vitamin kullanıyorum ama uyku konusunda aynen kaliteli uykum yok hiç. Teşekkür ederim 🤗
Ben robot süpürgenin daha çok işe yaradığını düşünüyorum. Çünkü o senden bağımsız iş yapıyor. O süpürürken sen mutfak toplayabilirsin mesela.

Şarjlı süpürgemden de memnunum ben. Koltuk, yatak süpürme ve toz almayı onunla yapıyorum. Ama etrafı günlük süpüreceksem robotu açıyorum.

Bence robot sana daha fazla yarar sağlayabilir.

takıntılı olduğumuz bazı konular var, bazen bazı rutin yaptıklarımızı rutinden çıkarmak ya da yerine pratik bir şey koymak gerekiyor. onu da en iyi, sıkıntıyı yaşayan kişi olarak sen bilirsin.
ev süpürme olayı bende de sıkıntı. her gün illa süpürülmesi gerekiyor. ben de şarjlı süpürge aldım, tozu da süpürgeyle alıyorum. bir taşla iki kuş olmuş oldu. robot süpürge bana uymuyor, bizde de her yer oyuncak.
enerji konusuna bir şey diyemiyorum, gece kim bilir kaç kere kalkıyorsundur, kaliteli uyku da olmayınca enerji çabuk bitiyor ama vitamin takviyelerini tekrar gözden geçirebilirsin. bir de kendine bir motto seç böyle zamanlarda kendine söyleyeceğin ve seni harekete geçirecek sihirli bir cümlen olsun.
Anka Anka muhtemelen Kayıp Balık Dori yi biliyorsundur.
Ne diyor Dori
Yüzmeye devam et🐟🐟🐟

Ben robot süpürgenin daha çok işe yaradığını düşünüyorum. Çünkü o senden bağımsız iş yapıyor. O süpürürken sen mutfak toplayabilirsin mesela.

Şarjlı süpürgemden de memnunum ben. Koltuk, yatak süpürme ve toz almayı onunla yapıyorum. Ama etrafı günlük süpüreceksem robotu açıyorum.

Bence robot sana daha fazla yarar sağlayabilir.
Yok robot bizim evde olmaz. Çünkü çok fazla döküntü oluyor devamlı elimin altında pratik bir şey lazım bana. Bi de çok halı var bizde. Halıda zorlanıyor diyorlar

Yok robot bizim evde olmaz. Çünkü çok fazla döküntü oluyor devamlı elimin altında pratik bir şey lazım bana. Bi de çok halı var bizde. Halıda zorlanıyor diyorlar
Ben yine de robotun daha iş göreceği yönünde fikrimin arkasındayım. 🤣

Döküntüleri bir sepete doldururum ya da koltuk üstüne kaldırırım. Halıyı kaldırır, 1. Kattayım diyerek balkondan sarkıtırım. Robotu da eve salarım. Süpürsün dursun.🤣

Bitince halıya bir iki vurur üzerindekilerin düşmesini sağlarım sererim yine odaya. 🤣

Döküntüleri de halının üstüne yine dökerim. 🤣🤣🤣🤣

Ben yine de robotun daha iş göreceği yönünde fikrimin arkasındayım. 🤣

Döküntüleri bir sepete doldururum ya da koltuk üstüne kaldırırım. Halıyı kaldırır, 1. Kattayım diyerek balkondan sarkıtırım. Robotu da eve salarım. Süpürsün dursun.🤣

Bitince halıya bir iki vurur üzerindekilerin düşmesini sağlarım sererim yine odaya. 🤣

Döküntüleri de halının üstüne yine dökerim. 🤣🤣🤣🤣
Döküntü dediğim ekmek kırıntıları bisküvi kırıntıları. Akşama kadar 2-3 kere çekiyorum onları robot totosunu kaldırıp gelene kadar her yere yayar benim oğlan onları :D

Öyle miymiş🤔 Halıda zorlanıyor demek.
Bizde de senin gibi ortam. Çocuklar çok da büyük değil nihayetinde. Mobilyaların altına giremez. Haliyle pratik değil.
Bunda züğürt tesellisi modu da var tabii😁

Öyle miymiş🤔 Halıda zorlanıyor demek.
Bizde de senin gibi ortam. Çocuklar çok da büyük değil nihayetinde. Mobilyaların altına giremez. Haliyle pratik değil.
Bunda züğürt tesellisi modu da var tabii😁
Valla benim kullanan arkadaşlarım öyle diyor. Konya da halı bol zaten çoğunun evi duvardan duvara halı öyle dediler. 😅 Şarjlı iyi bize. Zaten ev toplu olunca bana süpürme zor gelmiyor.

Back
X