- 23 Ekim 2018
- 16.115
- 37.247
- 598
Yaaa yerimmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa yerimmm
Belleza aylardır parça parça yaparım deyip yapmadığım şeyleri bir günde yapmışsın maşallah sanaİşlerin devamında
Toz aldım
Yerleri sildim
Lavabo wc temizledim
Bitkileri suladım
Kızımı yıkadım, sonra kendim girdim duşa
Banyoyu sildim
Makineye çamaşır attım
Hazırlanıp avm ye geldik.Geçen hafta aldığım bir ürünü değiştireceğim. Kızımın arkadaşı ve annesi ile buluşacağız.
Ayıptır söylemesi biz o saatte yemiştik
Eylül daha ışıltılı renkli seviyor ben tam tersiYaaa yerimmmanası gibi havalı
![]()
Benim gec kaldı bugün isler bitmediAyıptır söylemesi biz o saatte yemiştik![]()
Olsun o ışık aynı amaEylül daha ışıltılı renkli seviyor ben tam tersi![]()
Olsun o ışık aynı ama![]()
Ooo ne güzel annen geliyorEşim anne ve babası ile memlekete gitti bugün, pazar dönecekler. Çocuklar ve eşimin kardeşi ile kaldık. Gelirken annemi getirecekleri için mutluyumhaftasonu yorucu olacak gibi
Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor
Aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor![]()
Eline sağlık enerji yüksek maşallah![]()
Sağolun kızlar bir de üstüne epey gezdikBelleza aylardır parça parça yaparım deyip yapmadığım şeyleri bir günde yapmışsın maşallah sana![]()
Ben de sana uyup Aşk-ı Memnu mu izlesemBitti desen ben de katlayacaktım kalsın o zaman kendini yalnız hissetme![]()
Herkesin de aşkı memnu izleyesi varmışBen de sana uyup Aşk-ı Memnu mu izlesem
Ben aslında durmadım. Oturma odasını sildim süpürdüm. Koltukları çektim vs. Komşu oğluma kitap vermişti ama kitaplar biraz tozluydu. Onları sildim. Yerleştirdim kitaplığa.
Büyük balkonu yıkadım. Çocuklar da hafta sonu evde olunca gir çık yapıyorlar. Ufaklık o dut ağaçlarındaki dutlardan yiyor. Öyle olunca yaprak, dut lekesi olabiliyor. Onlar sabah uyanıncaya kadar kurusun istedim. Okulların bitmesine yakın perdesini takarım diye düşünüyorum. Kilimini serip daha işlevsel hale getiririm inşaallah. Şimdilik okul işi olunca tam ayarlamadım.
Bu sabah kiler olarak kullandığım çekmeceli dolabı boşalttım. Bugün yaz sıcağını hissettiğim bir gün oldu. Sıcak demek Akdeniz' de bakliyatların vs kelebeklenmesi demek.Bu yüzden hepsini kontrol ettim.
Eski buzdolabımızı kiler niyetine kullanıyorum. Dolaptaki herşeyi çıkarıp kontrol ettim. Dolabı güzelce temizledim. Yer açıp buzdolabına koyacağım şeyleri ayarladım.
Kızımın cumartesileri okul kursu var. O, okula gitti. Oğlanların da hareketli günü.Yoruldum. Ortancayla da atıştık biraz. Modum düştü. Özellikle derin temizlik yaparken ertafımda çocuk istemediğimi farkettim. Çok oyalıyorlar beni. Şikayetçi değilim ama daha fazla yoruluyorum. Hem fiziksel hem zihinsel
Aşkı memnu severimHerkesin de aşkı memnu izleyesi varmışeline sağlık maşallah
aynen benim de işimi bölüp duruyorlar aman bölük pörçük olduğu kadar napalım
![]()