- 23 Eylül 2013
- 25.373
- 52.604
- 798
Sağol canimUmarım gönlüne göre bir tatil geçirirsiniz. ☺

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canimUmarım gönlüne göre bir tatil geçirirsiniz. ☺
Geçmiş olsunDişçi den geldik
Kızım cesaret madalyası kazandı
İşini severek yapan kişilere hayranlık duyuyorum.
Umarım herkes istediği hayatı yaşar.
Dinlenme moduna aldım kendimi
Sonra durumu bakarım şöyle![]()
Sağol canimGeçmiş olsun![]()
Hiç bir şey olmaz miden yanar bulanır belki kusarsın o kadarKizlarrr bana yardımcı olun sabah uyandım süt içtim aradan 2 saat geçti cnm turşu çekti 7tane falan yedim Midem çok hafif bulanıyor.Busey olurmu korkuyorm.
Geçmiş olsun. Süt tazeyse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.Kizlarrr bana yardımcı olun sabah uyandım süt içtim aradan 2 saat geçti cnm turşu çekti 7tane falan yedim Midem çok hafif bulanıyor.Busey olurmu korkuyorm.
Birsey olmazKizlarrr bana yardımcı olun sabah uyandım süt içtim aradan 2 saat geçti cnm turşu çekti 7tane falan yedim Midem çok hafif bulanıyor.Busey olurmu korkuyorm.
Ay Allah razı olsun.Nasl korktumHiç bir şey olmaz miden yanar bulanır belki kusarsın o kadar![]()
Tazeydi.Ay inşallahGeçmiş olsun. Süt tazeyse sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Aynen canım ben de her namazdan sonra okurdum ama son zamanlarda baya ihmal ediyorumYürüyüşten geldim. Dünden bulgur pilavı vardı. Yanına yemek ekledim. Salata yapıp çocukları almaya gideceğim inşaallah.
Sabah namazdan sonra cüzümü okudum şükür. Az bir yer kaldı.Anka cım, namaz arkasına az da olsa okursan düzene giriyor. Yoksa birikip kalıyor. Hem de yormuyor öyle.
Böyle böyle kolaylaştırmayı düşünüyorum.İnşaallah bitirmek nasip olur.
Dün banyonun raf örtülerini yıkamıştım. Bugün banyoyu halletsem üniversite hocamın tabiriyle kaymaklı kadayıf olur.☺
1)Yürüyüşe gitmeden çamaşır makinesini çalıştırdım. Onu sermem gerek.
2) Duş almalıyım.
3) Kalan çamaşırları yıkamalıyım.
4) Kahve içmeliyim.☺
5) Çocukların yemek işlerini saymıyorum. Dolayısıyla da mutfak toparlamayı.
Acaba ressam burada ne anlatmak istemiş ☺
Sevdiğin deterjanları yazarsan sevinirim. ❣Selamlar
Bugün hedefim banyo
Çok dağılmadan kontrol altına almam gerek
Deterjan kullanmayida en aza indirmek istiyorum.
Bu süreçte değişik ürünler denedim sevdiklerimi belirleyip onlarla devam edeceğim
Tamamen doğal ürünlere geçemem malesef
Acaba ressam burada ne anlatmak istemiş ☺
Kolay gelsin.![]()
Sadece banyoda kullandığım ürünlerSevdiğin deterjanları yazarsan sevinirim. ❣
internette limon tuzuyla bir tarif vardı. Onu bir kez dene.Sadece banyoda kullandığım ürünler
Asperox mavi güç
Camasir suyu
Bulaşık deterjanli su karışımı
Bizim burada sular çok kireçli o yüzden dogal ürünler pek işe yaramıyor
Camasir suyunu sadece dus bölümünün zeminine uyguluyorum
Diğer yerleri bulaşık deterjaniyla yıkıyorum az miktarda