• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internette limon tuzuyla bir tarif vardı. Onu bir kez dene.
Sirke limon herseyi denedim
Dogal ürünlerde denedim istediğim sonucu alamadım hem kol gücü gerektirdi hem temizlik zamanım uzadı

Sadece banyo ve wc de deterjan kullanıyorum
Mutfaktada yağ çözücü ve lavabo tezgah da camasir suyu bazen
Oksijenli leke çıkarıcı vs ise yaramadı lekeler için

Onun dışında odalarda Sadece su ve bez kullanırım.

Camlar çok lekeliyse bulaşık deterjanli su kullanırım bazen.

Cif porçöz camsil ve Arap sabunu dahil hayatımdan çıkarttım.
Islak mendili Sadece wc kapağında kullanıyorum dezenfektanli bir ürün bazen tamamen çıkartıp yikayabiliyorum.

Viking banyo ürününü seviyordum ama marketlerde bulamıyorum artık o gunluk temizlikte iyi oluyordu.

Sirke limon herseyi denedim
Dogal ürünlerde denedim istediğim sonucu alamadım hem kol gücü gerektirdi hem temizlik zamanım uzadı

Sadece banyo ve wc de deterjan kullanıyorum
Mutfaktada yağ çözücü ve lavabo tezgah da camasir suyu bazen
Oksijenli leke çıkarıcı vs ise yaramadı lekeler için

Onun dışında odalarda Sadece su ve bez kullanırım.

Camlar çok lekeliyse bulaşık deterjanli su kullanırım bazen.

Cif porçöz camsil ve Arap sabunu dahil hayatımdan çıkarttım.
Islak mendili Sadece wc kapağında kullanıyorum dezenfektanli bir ürün bazen tamamen çıkartıp yikayabiliyorum.

Viking banyo ürününü seviyordum ama marketlerde bulamıyorum artık o gunluk temizlikte iyi oluyordu.
limon sirke uğraştırıyor da limon tuzu kireç çözücüler gibiymiş. fazla efor sarfettirmiyormuş.
Ben de denemedim. denersem yazarım bizzat.

Ben banyoda deterjan olarak cif power effect banyo diye bir ürün kullanıyorum. o sık ve su tut şeklinde bir ürün ve kokusu da kireç çözücü gibi tıkayıcı değil. ben yine de maskeyle kullanıyorum.

mutfakta ersağ yağçöz kullanırım. çamaşır suyu kullanırım. cif krem kullanırım. cif krem çok tortu bırakıyor diye jel olanını tercih etmeye başladım.

odalarda bazen sirke bazen çamaşır suyu kullanırım.

Camları ben de duru suyla temizlerim. deterjan leke bırakıyor.

limon sirke uğraştırıyor da limon tuzu kireç çözücüler gibiymiş. fazla efor sarfettirmiyormuş.
Ben de denemedim. denersem yazarım bizzat.

Ben banyoda deterjan olarak cif power effect banyo diye bir ürün kullanıyorum. o sık ve su tut şeklinde bir ürün ve kokusu da kireç çözücü gibi tıkayıcı değil. ben yine de maskeyle kullanıyorum.

mutfakta ersağ yağçöz kullanırım. çamaşır suyu kullanırım. cif krem kullanırım. cif krem çok tortu bırakıyor diye jel olanını tercih etmeye başladım.

odalarda bazen sirke bazen çamaşır suyu kullanırım.

Camları ben de duru suyla temizlerim. deterjan leke bırakıyor.
Asperox da öyle sıkıp sungerle yayiyorum ve suyla durulayip cekcekle suyunu alıyorum 10 dk sürüyor duş temizliği
Diğer yeride az deterjan sıkıp cekcekle yıkıyorum
Sadece tozu gitsin diye arada ayda yılda camasir suyuyla fircalarim o kadar. 😊
Radyatör ve kapısının tozunu alıyorum.
Düzenleme işi dahil 20 dk sürüyor.

Bidebbusey daha soracağım da 🙃11 -12. Haftalarda karın ağrınız oluyormuydu.Kabiz falan değilim ama karnım sürekli agriyor
Nasıl bir ağrı? Adet sancısı gibi mi? Yoksa normal karın ağrısı mı? Üşütmüş olabilirsin.
Benim o dönem bulantılarla geçtiği için ağrı hissetmiyordum

wendy wendy doğum günün kutlu olsun canım mutlu yıllar ❤️❤️ indir.webp

Günaydınlarrrr

wendy wendy doğum günün kutlu olsun canım mutlu yıllar ❤️❤️ Eki Görüntüle 3080286
pastamın güzelliği :KK15: çok teşekkür ederim ankam ❤️
teşekkür ederim ❤️
Doğum günün kutlu olsun sabah güneşim 😊 wendy wendy
çok teşekkürler canım ❤️
Mutlu yaşların olsun wendy wendy iyi ki tanımışım seni.. tüm güzellikler yeni yaşında seni ve aileni bulsun 💗🥳🥳🌺🌺🌺🌸🌸🌻🌻🌻🪷🪷🪷🌾🌾🌾🌷🌷🌷
canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ❤️

sabah gelince bu mesajlarınızla karşılaşmak beni öyle mutlu etti ki, iyi ki varsınız canlarım :KK200:

Bizde 2 yıldır yapmama kararı almıştık
Bu son yılları diye yapılsın istedik
Anı olur güzel olur tabi. Benim de anasınıfın giderken kutlamıştık. Hala aklımda. Ama burda bazı veliler o kadar abarttı o kadar gösterişe gitti ki kaldırdılar. Keşke abartmasak her şeyi.

Back
X