• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar oğlumla tuvalet eğitiminde 15. Gündeyiz. Çiş konusunda hiç yormadı çok şükür. Altına kaçırdığı oldu ama hızlı öğrendi diyebilirim. Ama kakayı yapmak istemiyor. Korkuyor sanırım. Bez bağlamayı teklif ettim onu da kabul etmiyor. Klozete otururken video açtım ama yine yok. Ne önerirsiniz ?
Mikancım “Güle Güle Kakalar” diye bir kitap var. İpek’i klozete oturtup okuyordum ben. Kaka yapmaktan korkan bir çocuk hakkında kitap, faydası olabilir. Bir bak istersen.

Mikancım “Güle Güle Kakalar” diye bir kitap var. İpek’i klozete oturtup okuyordum ben. Kaka yapmaktan korkan bir çocuk hakkında kitap, faydası olabilir. Bir bak istersen.
Teşekkürler elecda kitabı edinmeye çalışacağım. İnşallah bizde de işe yarar

Bu arada rutin oluşturma grubuna girdim. İlk rutin nefes egzersizi. Sabah akşam nefes egzersizi yapacağız. Bir de gün içinde andan çıktığımız hissettiğimiz zaman hemen sessiz ortama geçip nefes egzersizi yapılacak.
Vatşap üzerinden mi grup?
Güzelmiş. 👍

Emin misin Mikan Mikan cım 🤭

Evilish Evilish sabah diyor...cilt bakımı diyor...makyaj diyor...saçı zateeeenn yapılı, "bozulan yerler"in düzeltilmesi diyor...Petek Dinçöz gibiyim diyor eski mesajlarında 🙃

Sen gel benimle bir aaahh ah çek, elimizi boyumlarımıza atıp onu izleyelim, kafi 😁

Maşaallah barekallah Evilish Evilish cim. 💕Yaptıklarınla benim dişil enerjimi yükseltiyorsun bu arada👍

Salmak yok yola devam😂 Bakım en büyük motivasyonlarımdan biri, annem de hiç bakımlı, makyaj yapan falan bi kadın değildi kime çektiysem ben böyle🫠
kavs-i kuzah kavs-i kuzah ben de senin rutinlerini, gayretini tebrik ediyorum, sabah namazından sonra uyumamak, güne böyle erken başlamak çok hayranlık uyandırıcı, uykuya inanılmaz zaafım var, çok isterdim dinç bi şekilde sabahları erken kalkabilmeyi, ama böyle resmen sürünerek uyananlardanım ben, bebekten önce de bebekten sonra da😔

Salmak yok yola devam😂 Bakım en büyük motivasyonlarımdan biri, annem de hiç bakımlı, makyaj yapan falan bi kadın değildi kime çektiysem ben böyle🫠
kavs-i kuzah kavs-i kuzah ben de senin rutinlerini, gayretini tebrik ediyorum, sabah namazından sonra uyumamak, güne böyle erken başlamak çok hayranlık uyandırıcı, uykuya inanılmaz zaafım var, çok isterdim dinç bi şekilde sabahları erken kalkabilmeyi, ama böyle resmen sürünerek uyananlardanım ben, bebekten önce de bebekten sonra da😔
Hepimizin güçlü olduğu yönler var. :KK36:

İşte böyle paylaşınca "ben de yapabilirim" duygusu oluşuyor ya, bence çok kıymetli. R anda yapamasak da yavaş yavaş olur inşaallah. Neden olmasın. Birbirimize olumlu destek olmak çok kıymetli 🤗🌟

Ben erkek fatma modunda yetiştirildiğim için-malesef- , 3.çocuktan sonra hormonlarım yerine geliyor, bayan olduğumu hissediyorum ufaktan gibi geliyor. 😅

Dün gardrobumu düzenledim. Hoşuma giden kıyafetlerden giydim ve hafif bir makyaj yaptım. Parfüm sıktım. Dediğin gibi havam değişti. 💃

Bakimli olmak çok iyi hissettirdiği bir gerçek
Dün kendime 3 tane yuzuk aldım gümüş ve çelik
Normalde yüzükleri çabuk kaybederim altın almak istemedim.
Aldıklarımı sürekli takacağım
Şimdiden güzel hissettim ellerimi
Normalde krem dışında bir bakım uygulamazdim.

kavs-i kuzah kavs-i kuzah Nooldu çamaşırlar?

Ay ben akşam kuruları katladım.
2 makine yıkadım kuruttum ayrıca.
düğün kıyafetlerinin bir kısmını ütüledim. bugün iş yerimde giyeceklerimi ütüledim.
Tatlımın hamurunu hazırladım. dolaba attım.
kvalideme gittik. doğum günüydü. kutladık vs.

sonra eve geldik, arkadaş çağırdı geç oturmasına. oraya da gittik.

gün bitti. dibini sıyırdık :D

------------------------------------------------------------------------------------

bugün
-tatlı pişirilecek şerbetle buluşacak. soğuyunca teslim edeceğim.
-kuru pastaları teslim ederiz.
-vakit bulursam kuaföre gideceğim.
-evi robota süpürtür silerim inşallah.
-halılarım annemde, perşembe günü alacağız halıları o akşam sereriz.

şimdilik aklımdakiler bu kadar

Selamlar
Bugün evi genel bir temizleyecegim
Eleme yapacagim birkaç iş var
Ve market işim var
Esime gitmeden önce şehriye ve salça al demiştim. 😅
Ekmek de yok kahvaltı için.
Çok iş var plan yok.

Daha geçmiş sayfaları okuyamadım onları okurum.

kavs-i kuzah kavs-i kuzah Nooldu çamaşırlar?

Ay ben akşam kuruları katladım.
2 makine yıkadım kuruttum ayrıca.
düğün kıyafetlerinin bir kısmını ütüledim. bugün iş yerimde giyeceklerimi ütüledim.
Tatlımın hamurunu hazırladım. dolaba attım.
kvalideme gittik. doğum günüydü. kutladık vs.

sonra eve geldik, arkadaş çağırdı geç oturmasına. oraya da gittik.

gün bitti. dibini sıyırdık :KK70:

------------------------------------------------------------------------------------

bugün
-tatlı pişirilecek şerbetle buluşacak. soğuyunca teslim edeceğim.
-kuru pastaları teslim ederiz.
-vakit bulursam kuaföre gideceğim.
-evi robota süpürtür silerim inşallah.
-halılarım annemde, perşembe günü alacağız halıları o akşam sereriz.

şimdilik aklımdakiler bu kadar
Sen onu unutmadın mı :dondurma:
Ben de katladım akşam. Çocukların ütüsü var ama acil değil. Bugün onları ütüleyeceğim.
Battaniyenin birini yıkadım. Sabah 1 makine daha attım. Şimdi sereceğim inşaallah. Grupça bana kurutma makinesi almanızı bekliyorum.:KK45: Grup dayanışması 🤪

Balkona perde taktık. Kilimini serdik dün. Keyifli olur oturması.🥰

Sana maşaallah barekallah. Koşsam yetişemem herhalde:KK48:

Selamlar
Bugün evi genel bir temizleyecegim
Eleme yapacagim birkaç iş var
Ve market işim var
Esime gitmeden önce şehriye ve salça al demiştim. 😅
Ekmek de yok kahvaltı için.
Çok iş var plan yok.

Daha geçmiş sayfaları okuyamadım onları okurum.
Arabanız hayırlı olsun bu arada.
Annem tekerine taş değmesin diye dua eder. Ben de öyle diyeyim hepimiz için.☺

20220629_125439.webp

Her market alisverisinden sonra olabildiği kadar düzenli yerleştirmeye çalışıyorum.
Sonrasında hem yemek yapmak hemde dolap içleri beni daha mutlu ediyor 👍

Back
X