• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen onu unutmadın mı :dondurma:
Ben de katladım akşam. Çocukların ütüsü var ama acil değil. Bugün onları ütüleyeceğim.
Battaniyenin birini yıkadım. Sabah 1 makine daha attım. Şimdi sereceğim inşaallah. Grupça bana kurutma makinesi almanızı bekliyorum.:KK45: Grup dayanışması 🤪

Balkona perde taktık. Kilimini serdik dün. Keyifli olur oturması.🥰

Sana maşaallah barekallah. Koşsam yetişemem herhalde:KK48:
unutmadım :)

kurutma hayat kurtarır, çok param olsa da herkese birer tane alıversem.
taksit maksit gir al bak nelere kadir bu kurutma :)

koşsan geçersin, ben son dk k*çına motor takanlardanım.
plansız CK :olamaz:

Ben de katladım akşam. Çocukların ütüsü var ama acil değil. Bugün onları ütüleyeceğim.
Battaniyenin birini yıkadım. Sabah 1 makine daha attım. Şimdi sereceğim inşaallah. Grupça bana kurutma makinesi almanızı bekliyorum.:KK45: Grup dayanışması 🤪

Foto isteriz balkondan 😍

Oh ne güzel olur şimdi balkonda oturması
Bende günde 1 makine yikiyordum bugün olağandışı camasir çıktı 2 makine yıkıyorum diğerini kurutmaya atacağım
Kurutma candır 😄

Ev işlerine devam
Çok bir plan yapmadım şuan gördüğüm işi yapıyorum.
Toplama işi bitse sil süpür kolay
Şimdi bir yandan robot supuruyor bende üstünden geçerim.

Ben de istiyorum kurutma ama koyacak yerim yok😭 alacak param da yok gerçi😂 Çocuk odasının balkonunu kapattırmak istiyorum, oraya koyabilirim o zaman, almaya çalışıcam kışın, 5 kişinin çamaşırını yıka as kurut katla😣

20220629_175000.webp

Temizlik bitti
Özlemişim evimi çayımı da yaptım
Yemek yaparım birazdan

Ben de istiyorum kurutma ama koyacak yerim yok😭 alacak param da yok gerçi😂 Çocuk odasının balkonunu kapattırmak istiyorum, oraya koyabilirim o zaman, almaya çalışıcam kışın, 5 kişinin çamaşırını yıka as kurut katla😣
Çamaşır makinesinin üstüne monte ediyorlar.
Ben önceki evde öyle kullandım.
Suyla hortumla işi olmadığı için her yere girip çıkıyor.
Bu evde banyo,yatak odası,boş oda,kışın kullanmadığım oda tam 4 yer gezdi 6 senede.
Daha bir ay oldu yatak odasına geri alalı.

Mia- Mia- araban hayırlı olsun 💐
Ne aldınız?
Benim de gözüm jeep de ama hayaller hayatlar işte 🤪

Back
X