• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tabi yazayım, sabahları temizleme+tonikleme + gözaltı serumu ve güneş kremi
Akşamları temizleme + tonikleme + gözaltı serumu+ arbutin serum + bölgesel olarak azelaik asit serum + nemlendirici
Çarş ve pazar günleri akşam tonikten sonra diğer serumları kullanmıyorum, sadece laktik asit uygulayıp üstüne cica krem sürüyorum, kış aylarında laktik asit yerine aha bha kırmızı serum kullanıyorum
Ürünleri asla üst üste sürmüyorum, emilme sürelerini bekleyerek uyguluyorum
Haftada 1 gün de duştan sonra bölgesel olarak kil maskesi yapıyorum, cildim karma ve çok açık renk, kullandığım ürünleri ekledim, toniğim bitti bu arada almam lazım, 2-3 gündür tam yağlı gül suyu sıkıyorum tonik yerine
Bir de cilt rutinlerine aynı anda birden fazla ürün eklememek lazımmış, ciltteki etkisini gözlemlemek amacıyla ürünleri teker teker bakım rutinine eklemek daha iyiymiş, ve ürünlere cildi alıştırarak kullanmak lazımmış, mesela yeni bi serum aldık, önce haftada 2-3 gün şeklinde kullanıp cildi alıştırmak ondan sonra her gün kullanmak gibi
şunu okuyup bir tek ben mi anlamıyorum :KK35:

Tonik olarak ziaja’nın yeşil renkli akne toniğini ve mavi renkli anti oksidan toniğini çok severek kullandım ama şimdi dermoskin aydınlatıcı leke toniğini almak istiyorum içeriği çok güzel, fiyatı da uygun, bi de cadı fındığı toniği var aklımda ama içinde alkol varmış o kafamı karıştırdı, hamilelikte çene bölgemde kocaman kocaman sivilceler çıkmıştı, izleri kaldı onları iyileştirmek istiyorum
Nemlendirici la roche posay aldım
Tonik karar verememistim akne tonigi alabilirim
Arbutin alacağım

Kagit maske ve kırmızı peeling serum aldım indirimdeydi
Purest akne ve gozenek için olan serumunu aldım.

Güneş kremi bitmek üzereydi onu aldım. Missha renk tonu esitleyici olanını hem bb krem gibi duruyor.

Tonik ve arbutin de eklersem baya şekillenecek cilt bakım konusu ileride başka eklemeler de yaparım.

Tonik olarak ziaja’nın yeşil renkli akne toniğini ve mavi renkli anti oksidan toniğini çok severek kullandım ama şimdi dermoskin aydınlatıcı leke toniğini almak istiyorum içeriği çok güzel, fiyatı da uygun, bi de cadı fındığı toniği var aklımda ama içinde alkol varmış o kafamı karıştırdı, hamilelikte çene bölgemde kocaman kocaman sivilceler çıkmıştı, izleri kaldı onları iyileştirmek istiyorum
green peel denilen bir şey var. ne düşünüyorsun. yaptırılmalı mı?

Selamlar
Dün gezip geldikten sonra evi toparladım
Ama bulaşık makinem bozuldu
Arkadaşlar çağırdı oraya gittik.

Bugün genel bir temizlik ve makine dolusu bulaşık beni bekliyor

Yarın da okul kayıt işlerimiz var.

Arbutin serum ve tonik
Aysegul kitap serisi
Çin ali kitap serisi
Nevresim takımı
Battal boy yorgan (yorganimizin 1 tanesi eskimisti)
Yorgan hurcu almış olup bu ay kisisel harcamami tamamlamış bulunmaktayım 👍

Çarşaf ihtiyacım vardı ama 350 tl nedir 🤦‍♀️
Önümüzdeki ay alırım artık

Arbutin serum ve tonik
Aysegul kitap serisi
Çin ali kitap serisi
Nevresim takımı
Battal boy yorgan (yorganimizin 1 tanesi eskimisti)
Yorgan hurcu almış olup bu ay kisisel harcamami tamamlamış bulunmaktayım 👍

Çarşaf ihtiyacım vardı ama 350 tl nedir 🤦‍♀️
Önümüzdeki ay alırım artık
ay ben de alez alıcam. nasıl erteliyorum şu fiyatlar yüzünden belli değil :olamaz:

Bulaşık işi bitmek üzere yikadiklarimi yerleştirip birkaç bulaşığı da yıkarım biraz suyu süzülsün
Kahve molası ☕

9 gündür annemle yazlık evdeydim dün akşam döndüm. Eşim çalıştığı için hafta içi evdeydi. Ben de bugün hummalı bir temizliğe giriştim mecburen. Çamaşır yıkanıyor bir yandan.

2 seramik saksı, eşofman, şort eledim.

Siz beni gaza getiriyonuz :D

ben de "serumlarım bittiği için" 2 serum aldım.
1 tanesi c vit.
1 tanesi göz altı serumu

bakalım ne faydasını göreceğiz. :D

bu arada, aşırı mimik çizgileri olan bir cildim var. kaz ayağı, kaş arası, alın, dudak çevresi vs.
botoks düşünmeye başladım. çünkü botoks olmazsa bunlar daha da derinleşecek düşüncesindeyim.
Doğru muyum yanlış mıyım bilmiyorum, bi akıl verseniz. :dua:

yüzüm ablak bir şeye döner mi, donuk bir hal alsın istemiyorum. ama abuk sabuk şekil alan şey dolguymuş. onu kesinlikle istemiyorum. botoksta şekil değişikliği deformasyon olmadığı bilgisini aldım.

minimal bir botoks yaptırsam olur mu ki?

Siz beni gaza getiriyonuz :KK70:

ben de "serumlarım bittiği için" 2 serum aldım.
1 tanesi c vit.
1 tanesi göz altı serumu

bakalım ne faydasını göreceğiz. :KK70:

bu arada, aşırı mimik çizgileri olan bir cildim var. kaz ayağı, kaş arası, alın, dudak çevresi vs.
botoks düşünmeye başladım. çünkü botoks olmazsa bunlar daha da derinleşecek düşüncesindeyim.
Doğru muyum yanlış mıyım bilmiyorum, bi akıl verseniz. :dua:

yüzüm ablak bir şeye döner mi, donuk bir hal alsın istemiyorum. ama abuk sabuk şekil alan şey dolguymuş. onu kesinlikle istemiyorum. botoksta şekil değişikliği deformasyon olmadığı bilgisini aldım.

minimal bir botoks yaptırsam olur mu ki?
Süpersin önce kendimize bakalım tabi gerisi zamanla oluyor 😍

9 gündür annemle yazlık evdeydim dün akşam döndüm. Eşim çalıştığı için hafta içi evdeydi. Ben de bugün hummalı bir temizliğe giriştim mecburen. Çamaşır yıkanıyor bir yandan.

2 seramik saksı, eşofman, şort eledim.
Eline sağlık canım.
Bende başlayacağım daha yatak odasına geldim oturdum kaldım 😁

Benim de saçım dökülüyor ya
Baharda bahardan diyoruz peki şimdi neden? Kuaföre gidip bakım yaptırsam işe yarar mı? Yoksa kestirsem mi diyorum. Kuaförüm de bu hafta kapalıymış :işsiz:

Benim de saçım dökülüyor ya
Baharda bahardan diyoruz peki şimdi neden? Kuaföre gidip bakım yaptırsam işe yarar mı? Yoksa kestirsem mi diyorum. Kuaförüm de bu hafta kapalıymış :işsiz:
Sac dökülmesi bilinmeyen bir denklem gibi
Zamanında kan tahlili hormon testi herseye baktırdım bir sorun çıkmadı.
Ürün deneye deneye çözdüm sayılır eskisi gibi değil yani.

İstersen önce dermatoloji uzmaniyla görüş

Selam kızlar okuyorum sizi takip ediyorum.
Yaklaşık iki ay önce doğum yaptm şimdi iki çocukla yeni hayatımıza uyum sağlamaya çalışıyoruz.
Dolayısıyla okusam da yazamıyorum .
Yazacak çok da düzenli bı hayatım yok doğrusu doğum sonrası zor toparlandm.
Kendime yeni yeni geldim desem abartmis olmam.
Her fırsatta çocukları alıp pikniğe yemeğe kahvaltıya vs gidiyoruz.
Şimdilik istediğim tek şey hepimizin psikolojisin iyi olması😅
Benim eşimin ve abimizin ...
Bebiş henüz kendi halinde ♥️gaz sancılarını saymazsak.
Burayı da okuyorum.
sudem34 sudem34 sizin de mesajlarınızı keyifle okuyorum ,topiginizin enerjisine de bayılıyorum.
Bunca koşturmaca arasında bu sayfaları okumak bana çok iyi geliyor.Sessizce takip edip kendinden birşeyler bulan çok kişi vardır neim gibi eminim buna.
İyiki varsiniz .

Mia- Mia- bakım işini konuştukça kendime ne yapabilirim diye düşündüm ben de.
Evilish Evilish senin bu işle ilgili uzmanlığın var bence 😅ben de okuduklarımi anlamasam da kendine değer veren insanları hep takdir etmisimdir.
Darısı bana 😑
Mikan Mikan senin minnoş da gelmiş,hoş gelmiş iyi ki gelmiş dimi♥️
Gözünüz aydın olsun,Allah analı babalı büyütsün 🌸

Yaklaşık iki ay önce doğum yaptm şimdi iki çocukla yeni hayatımıza uyum sağlamaya çalışıyoruz.
Burayı da okuyorum.
sudem34 sudem34 sizin de mesajlarınızı keyifle okuyorum ,topiginizin enerjisine de bayılıyorum.
Bunca koşturmaca arasında bu sayfaları okumak bana çok iyi geliyor.Sessizce takip edip kendinden birşeyler bulan çok kişi vardır neim gibi eminim buna.
İyiki varsiniz .

Evilish Evilish senin bu işle ilgili uzmanlığın var bence 😅ben de okuduklarımi anlamasam da kendine değer veren insanları hep takdir etmisimdir.
Darısı bana 😑
Teşekkürler, senin de gözün Aydın 🧿💗 evet ya iyiki gelmiş gerçekten 🥰
Ben de toparlanırım inşallah ya 3 çocukla yaşam çok zor 🙃 senin büyük kaç yaşındaydı 🫣

Burayı da okuyorum.
İyiki varsiniz .

Darısı bana 😑
Hosgeldin canim sağlıkla analı babalı büyüsün 😍

Ne zaman yazmak istersen biz burdayız 😊

Bakım konusuna ilham olduysam ne mutlu ara ara gündeme gelecek ve birbirimizi motive ederiz ❤️

Teşekkürler, senin de gözün Aydın 🧿💗 evet ya iyiki gelmiş gerçekten 🥰
Ben de toparlanırım inşallah ya 3 çocukla yaşam çok zor 🙃 senin büyük kaç yaşındaydı 🫣
Çok teşekkür ederim ♥️
Toparlanacagiz toparlanacaksn annelik , kendimizden bekledigimizin çok daha fazlasını yapiyorken buluyoruz kendimizi çoğu zaman ,öyle olacak yine , alışacağız inşallah.
Büyük 5 olmak üzere, aslında hiç yoran bir çocuk değildi benden de bağımsızdı ama kardeşle birlikte huyu suyu değişti.Bunun geçici bir durum olduğunu düşünmek istiyorum.
Seninkiler kaç yaşında?
İki kişi olunca birlikte zaman geçirip belki kardeşten az etkilenmislerdir(yani umarım😅)

Hosgeldin canim sağlıkla analı babalı büyüsün 😍

Ne zaman yazmak istersen biz burdayız 😊

Bakım konusuna ilham olduysam ne mutlu ara ara gündeme gelecek ve birbirimizi motive ederiz ❤️
Çok teşekkür ederim,aminn🤲♥️
Her konuda ilham oluyorsun☺️❤️

Bakım konusuna bir el atmam lazım, hamilelikte çok doğal takldm kozmetik hiç bir ürün kullanmadm şampuan dahil.
El kremlerimi filan bebek ürünlerinden seçtim☺️
Abartı gelebilir ama hem içerik hassasiyeti hem de koku hassasiyeti😅😅
İstesem de kullanamadm 😅
Şimdi herşeyi yenileyecegim geçen çıkarken bir ruj süreyim dedim bı açtım kurumuş 😅😅
Tarihi geçenler böyle kuruyanlar bı sürü şey var.
Allah'tan cildim soluk degildir pek makyaj yapmam zaten ama düzenli temizlemek arınmak ve parlak görünüm olsun bı sağlıklı bir görüntu olsun istiyorum, şuan durumu iyi ama bakmak lazım,geçen arabada radyoda reklamlar var,slogan şu:
Dünyayı kadın,kadını bakım guzellestirir😅hay ağzına sağlık dedim 🤩

Back
X