• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim ♥️
Toparlanacagiz toparlanacaksn annelik , kendimizden bekledigimizin çok daha fazlasını yapiyorken buluyoruz kendimizi çoğu zaman ,öyle olacak yine , alışacağız inşallah.
Büyük 5 olmak üzere, aslında hiç yoran bir çocuk değildi benden de bağımsızdı ama kardeşle birlikte huyu suyu değişti.Bunun geçici bir durum olduğunu düşünmek istiyorum.
Seninkiler kaç yaşında?
İki kişi olunca birlikte zaman geçirip belki kardeşten az etkilenmislerdir(yani umarım😅)
İdeal bir yaş aralığı ☺️ Sağlıkla büyütmek nasip olsun 🙏
Benim biri 3 yaşında biri ekimde 6 olacak. 3 yaşındakinin huyu suyu değişti umarım geçicidir 😢 ikisi birlikte güzel vakit de geçiriyorlar ama kavga da eksik olmuyor 🤦‍♀️
Sağlıkları yerinde olsun da aşacağız bir şekilde 🤗

Çok teşekkür ederim,aminn🤲♥️
Her konuda ilham oluyorsun☺️❤️

Bakım konusuna bir el atmam lazım, hamilelikte çok doğal takldm kozmetik hiç bir ürün kullanmadm şampuan dahil.
El kremlerimi filan bebek ürünlerinden seçtim☺️
Abartı gelebilir ama hem içerik hassasiyeti hem de koku hassasiyeti😅😅
İstesem de kullanamadm 😅
Şimdi herşeyi yenileyecegim geçen çıkarken bir ruj süreyim dedim bı açtım kurumuş 😅😅
Tarihi geçenler böyle kuruyanlar bı sürü şey var.
Allah'tan cildim soluk degildir pek makyaj yapmam zaten ama düzenli temizlemek arınmak ve parlak görünüm olsun bı sağlıklı bir görüntu olsun istiyorum, şuan durumu iyi ama bakmak lazım,geçen arabada radyoda reklamlar var,slogan şu:
Dünyayı kadın,kadını bakım guzellestirir😅hay ağzına sağlık dedim 🤩
Hamilelikte daha hassas oluyor anneler, içinin rahat etmesi önemli 😊

Sonradan kadınlık iç güdüsü geliyor tabi doğumdan sonra biraz toparlanmaya başlayınca
Dogal bir süreç

Bakimli olmakta daha iyi hissettiriyor gerçekten.

Selam kızlar okuyorum sizi takip ediyorum.
Yaklaşık iki ay önce doğum yaptm şimdi iki çocukla yeni hayatımıza uyum sağlamaya çalışıyoruz.
Dolayısıyla okusam da yazamıyorum .
Yazacak çok da düzenli bı hayatım yok doğrusu doğum sonrası zor toparlandm.
Kendime yeni yeni geldim desem abartmis olmam.
Her fırsatta çocukları alıp pikniğe yemeğe kahvaltıya vs gidiyoruz.
Şimdilik istediğim tek şey hepimizin psikolojisin iyi olması😅
Benim eşimin ve abimizin ...
Bebiş henüz kendi halinde ♥️gaz sancılarını saymazsak.
Burayı da okuyorum.
sudem34 sudem34 sizin de mesajlarınızı keyifle okuyorum ,topiginizin enerjisine de bayılıyorum.
Bunca koşturmaca arasında bu sayfaları okumak bana çok iyi geliyor.Sessizce takip edip kendinden birşeyler bulan çok kişi vardır neim gibi eminim buna.
İyiki varsiniz .

Mia- Mia- bakım işini konuştukça kendime ne yapabilirim diye düşündüm ben de.
Evilish Evilish senin bu işle ilgili uzmanlığın var bence 😅ben de okuduklarımi anlamasam da kendine değer veren insanları hep takdir etmisimdir.
Darısı bana 😑
Mikan Mikan senin minnoş da gelmiş,hoş gelmiş iyi ki gelmiş dimi♥️
Gözünüz aydın olsun,Allah analı babalı büyütsün 🌸
Sağlıkla büyüsün inşallah 🧿 bebeğiniz ❤️

Bugün yaşadığım olumlu olumsuz onca şeyden sonra öyle iyi geldi ki mesajınız
Hayatınıza renk katabildim ise çok mutlu❤️

Ayy çok teşekkür ederim 🍀
Gurur duydum.❤️

Pro değilim ya kim var kim yok göremiyorum 🤭

Anca emoji ya da alıntı olursa anlıyorum kim var kim yok 👻
Aynen bende sessiz okuyucuyum işte 😅 arada da olsa bakıyorum. 😊

2 çocuk, 3 çocuk denmiş.
4 çocuklu Anka Anka 'm var ayrıca.

biz 1 çocukla düzen sağlayamıyoruz. ayrıca da çocuk yaklaşık 1 aydır evde yok, babaannesiyle tatilde. hala evde bir düzen yok.
Siz sağlıyorsanız, helal olsun diyorum. sağlayamıyorsanız da bu çok normal. kendinizi yıpratmayın :)

ben akşam, banyoda bakım ürünlerinden atacağım şeyler var mı diye kontrol ettim. ufak tefek kağıt karton vs. çıktı.
yerine yerleştirilecek şeyler çıktı. bazı kremler ilaç kutusuna gitti vs.
2 makine çamaşır yıkattım, 1 makine kuruttum.
bu akşam kalan 1 makineyi kurutup hepsini katlamayı hedefliyorum.

dün harika bir şey oldu. :KK68: eşim terfi aldı. maaşına cüzi de olsa bir zam yapıldı. Allah herkesin yüzüne gülsün. Herkesin kalbine göre versin. :dua:

2 çocuk, 3 çocuk denmiş.

biz 1 çocukla düzen sağlayamıyoruz. ayrıca da çocuk yaklaşık 1 aydır evde yok, babaannesiyle tatilde. hala evde bir düzen yok.
Siz sağlıyorsanız, helal olsun diyorum. sağlayamıyorsanız da bu çok normal. kendinizi yıpratmayın :)

ben akşam, banyoda bakım ürünlerinden atacağım şeyler var mı diye kontrol ettim. ufak tefek kağıt karton vs. çıktı.

dün harika bir şey oldu. :KK68: eşim terfi aldı. maaşına cüzi de olsa bir zam yapıldı. Allah herkesin yüzüne gülsün. Herkesin kalbine göre versin. :dua:
Hayırlı olsun canım 😍 çok sevindim.

Eline sağlık 😊

İdeal bir yaş aralığı ☺️ Sağlıkla büyütmek nasip olsun 🙏
Benim biri 3 yaşında biri ekimde 6 olacak. 3 yaşındakinin huyu suyu değişti umarım geçicidir 😢 ikisi birlikte güzel vakit de geçiriyorlar ama kavga da eksik olmuyor 🤦‍♀️
Sağlıkları yerinde olsun da aşacağız bir şekilde 🤗
Amin inşallah 🤗
6 yaş olan daha kolay idare edilir 3 yaş olan biraz yorabilir,ama bunlar hep geçecek diye kendimizi motive edelim ❤️
Kavgasiz olmaz ama onu unutalım 😅

Hamilelikte daha hassas oluyor anneler, içinin rahat etmesi önemli 😊

Sonradan kadınlık iç güdüsü geliyor tabi doğumdan sonra biraz toparlanmaya başlayınca
Dogal bir süreç

Bakimli olmakta daha iyi hissettiriyor gerçekten.
Aynenn öyle hamilelikte bebek odaklı ,sonra insan aynaya bakıp ya bana ne olmuş böyle deyip bı silkelenmek istiyor ☺️

Sağlıkla büyüsün inşallah 🧿 bebeğiniz ❤️

Bugün yaşadığım olumlu olumsuz onca şeyden sonra öyle iyi geldi ki mesajınız
Hayatınıza renk katabildim ise çok mutlu❤️
Çok teşekkür ederim ❤️

Tam ne oldu diye soracakken okudum olanları ,çok çok geçmiş olsun,Allah beterinden korusun.
Kesinlikle renk katiyorsunuz☺️

2 çocuk, 3 çocuk denmiş.

Hayırlı olsun yeni pozisyonu eşinizin.

Mükemmel annelik mükemmel bir düzen değil de .
Yeni bir düzene alışma çabası aslında .

Selamlar
Dün verimsiz geçti
Sürekli bulaşık yıkarken buldum kendimi ve başka işlere vakit ayiramadim çok fazla
Neyseki yarın servis geliyor çabucak tamir olur inşallah 😅

Akşam bulasiklarini sabah yıkadım.
Diğer odalar toplu süpür sil yaparım biter

günlük kullanım için güneş kremi de aldım kendime.
ayrıca aldığım kremin mavi ışık koruması da var. günlük 9 saat PC başında olan bizler için şart.
sonbaharda başlayacak şekilde kullanmak üzere de şu Aha Bha serum aldım.

bakım ürünleri tamamdır.

tonik olarak %100 gül suyu kullanıyorum
nemlendiricim daha bitmedi.
temizleyicim de var.

daha ne olsun :)

Kızlar bakımları sabırla pes etmeden yapmak lazım aslında, doğru içeriklerle düzenli, istikrarlı kullanımlarla illa ki sonuç elde ediliyo, çevremde de örneklerini gördüm, durmak yok bakımlı olmaya devam❤️😂
green peel denilen bir şey var. ne düşünüyorsun. yaptırılmalı mı?
Hiç bi fikrim yok bu konuda, merkezlerde yaptırılan işlemlere çok mesafeliyim ben, seneler önce birden fazla uzmana danışarak kimyasal peeling yaptırmak gibi bi hata ettim çünkü, tek bi sivilcem yokken 3-5 güneş lekesi için çıktığım bu yolda cilt bariyerime zarar verdiğim için sivilce sorunlarıyla uğraşmak zorunda kaldım senelerce
Siz beni gaza getiriyonuz :KK70:

ben de "serumlarım bittiği için" 2 serum aldım.
1 tanesi c vit.
1 tanesi göz altı serumu

bakalım ne faydasını göreceğiz. :KK70:

bu arada, aşırı mimik çizgileri olan bir cildim var. kaz ayağı, kaş arası, alın, dudak çevresi vs.
botoks düşünmeye başladım. çünkü botoks olmazsa bunlar daha da derinleşecek düşüncesindeyim.
Doğru muyum yanlış mıyım bilmiyorum, bi akıl verseniz. :dua:

yüzüm ablak bir şeye döner mi, donuk bir hal alsın istemiyorum. ama abuk sabuk şekil alan şey dolguymuş. onu kesinlikle istemiyorum. botoksta şekil değişikliği deformasyon olmadığı bilgisini aldım.

minimal bir botoks yaptırsam olur mu ki?
Ama botox ben de düşünüyorum, çünkü kırışıklıkların başka çaresi yok, hem mimik yapamadığınız için başka kırışıklık da oluşmuyor, olanlar derinleşmiyor, emzirme döneminde yaptıramıyomuşum o yüzden emzirme olayı biter bitmez kazayaklarıma, alnıma ve kaşlarımın arasına botox yaptırıcam🤗🙏🏻
Benim de saçım dökülüyor ya
Baharda bahardan diyoruz peki şimdi neden? Kuaföre gidip bakım yaptırsam işe yarar mı? Yoksa kestirsem mi diyorum. Kuaförüm de bu hafta kapalıymış :işsiz:
Urban care biotin spreyi var onu bi dene bence, kullananlar baya memnun, ben de alıcam gelecek ay, bir de ağızdan biotin takviyesi alabilirsin 2-3 ay, ben ara ara kullanırım saçıma tırnaklarıma faydası oluyor
CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer Mia- Mia- aldıklarınız hayırlı olsun, güle güle kullanın güzelleşin inşallah🤗

Mutfağımın genel görüntüsü

Eklentiler

• 20220726_124152.webp
    20220726_124152.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 88
  • 20220726_123827.webp
    20220726_123827.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 96
  • 20220726_123747.webp
    20220726_123747.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 87
Back