• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mia- Mia- mutfağın çok hoş 😍
İnşaallah istediğin kahve makinesini de alıp köşeni tamamlarsın. 😊
Zeminde halı kilim vs kullanmıyor musun yoksa yaza mı özel bu durum

Urban care biotin spreyi var onu bi dene bence, kullananlar baya memnun, ben de alıcam gelecek ay, bir de ağızdan biotin takviyesi alabilirsin 2-3 ay, ben ara ara kullanırım saçıma tırnaklarıma faydası oluyor
Bahsettiğin ürünlere baktım tam aradığım şeyler😍 kullananlar da çok memnun. Urbanı incelemiştim daha önce ama ağızdan alınan takviyeye bakmamıştım. Teşekkür ederim🙏🏻

Son düzenleme:
Mia- Mia- mutfağın çok hoş 😍
İnşaallah istediğin kahve makinesini de alıp köşeni tamamlarsın. 😊
Zeminde halı kilim vs kullanmıyor musun yoksa yaza mı özel bu durum
Burada gri bir yolluk vardı eledim.
Mutfakta hali çabuk kirleniyor
Makinede yıkanan birsey istiyorum
Ama yazın böyle kullanmak daha iyi oldumu bilmiyorum su lekesi oluyor yerler daha fazla silmek gerekiyor

Evde halı sıkıntısı var 😅

Kahve makinesini unutmamissin 😊 teşekkür ederim canım.

Selamlar
Akşam başladım tam anlamıyla bakım yapmaya
Sabahda temizledim tonigim henüz gelmedi arbutin serum nemlendirme ve güneş kremi sürdüm
Öğlen eşim geldi yüzüne nur gelmiş dedi 😅

Cildimde matlik ve kuruluk vardı şimdiden fark belli oluyor Evilish Evilish teşekkürler ❤️

Bugün çok yoğun geçti
Servis geldi bulaşık mak baktı icindeki su etrafa aktı hortumlardaki temiz su.
Makineyi götürdüler
1 hafta sonra gelecek.

Oncesinde ve sonrasında bir sürü iş yaptım

Sade yasam kursuna kayıt oldum belki atladığım bir konu vardır. farklı bir bilgi öğrenirim diye düşündüm hemde motivasyon sağlar planlamamı gözden geçiririm.

Eylüle dolap aldık 3 kapili orta kalitede birşey.
Rafli olan kısma yine kırtasiye oyuncak depolama yaparsam çok daha rahat oluyor düzen işleri 😊

Bugün çok yoğun geçti
Servis geldi bulaşık mak baktı icindeki su etrafa aktı hortumlardaki temiz su.
Makineyi götürdüler
1 hafta sonra gelecek.

Oncesinde ve sonrasında bir sürü iş yaptım

Sade yasam kursuna kayıt oldum belki atladığım bir konu vardır. farklı bir bilgi öğrenirim diye düşündüm hemde motivasyon sağlar planlamamı gözden geçiririm.

Eylüle dolap aldık 3 kapili orta kalitede birşey.
Rafli olan kısma yine kırtasiye oyuncak depolama yaparsam çok daha rahat oluyor düzen işleri 😊
Hayırlı olsun Eylül’ün dolabı.
Mutfağına nazar mı ettik 🙈 neyseki temiz suymuş
Sade yaşam kursu nedir? Ne güzel ya öğrendiklerini bizimle de paylaşırsan seviniriz ☺️

Hayırlı olsun Eylül’ün dolabı.
Mutfağına nazar mı ettik 🙈 neyseki temiz suymuş
Sade yaşam kursu nedir? Ne güzel ya öğrendiklerini bizimle de paylaşırsan seviniriz ☺️
Tabi paylaşırım 😊
Önümüzdeki ay başlayacak düzen sadelik hakkında genel olarak içerikleri detayli olacak tabi 😊
Sağol canim

Birde buzdolabının kapakları değişiyor
Eve çıkartırken çok darbe almıştı ve ben boyalı yerleri cifle silip en büyük hatayı yapmıştım.
Bakalım fiyat aldık sipariş verdik onuda takacaklar 😊

Serviste aynı şeyi söyledi belleza belleza bu eve böyle bulaşık mak mi olur dedi 😅 dedik idare etsin sonra değiştireceğiz bozulana kadar 😁

İçimi dökme duvarı gibi sürekli yazıyorum buraya ama konuşasım var bugün 😅
Kesinlikle herkes aynı demekki 😂ben deşarj oluyorum yazınca,bir rahatlama,bir gevşeme 😊stresim bile azalıyor o derece 😃

Mia ne çok şey aklına geliyor.
Benim buzdolabını islak elle kapisina elledikce ondan akan ne ile tutma yerinin altındaki yerde içten pas görünümü oluştu
Aklıma kapak değişimi hiç gelmedi 😂demek ki evle ciddi uğraşıp kafa yormak da lazım

Sen evi sanki bir evladım gibi her köşe her detaya bir yasanmislik bir anı bir yer yapıyor ve değiştiriyorsun.

Bir arkadaşım vardı ona çok benziyorsun.
O başak burcuydu.
Sade değildi ama evdeki çok eşyayı sanki az eşya var gibi tasniflemeyi,düzenlemeyi iyi bilirdi.

Ara ara eşyalar ile dekorasyon ile oynardı.

Dergilere bakardi.

Back
X