Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eylülü uyuttum konudan koptum izliyorumKız Mia nereye kayboldun?
Uyudun sandım![]()
Emoji yok alıntı yok dedim bu nerde yineEylülü uyuttum konudan koptum izliyorum![]()
Araya girmeyeyim dedim.Emoji yok alıntı yok dedim bu nerde yine
Anka ile iki lafin belini kırıyoruz da yokluğun da farkediliyor he![]()
EskişehirMia özel değilse hangi şehirdesin?
Ben pişi yapacağım sen uyma bana yulaf lapası yap meyveyi doldur içineYeme motivasyonum yüksek diyorsun he
Ben pişirme motivasyonunu kaybettiğim için biraz rahatladım
Anca meyveye saldırıyorum.
Yarına kahvaltıya motive et beni ne yapayım![]()
Dereotlu almıştım ya upuzun zamandır dereotlu poğaça yapmıyorumBen pişi yapacağım sen uyma bana yulaf lapası yap meyveyi doldur içine![]()
Resimli mizaç analizi yaptırmak istemiyorsan bile en azından ennegramla tip kaç olduğunu öğrenmeni tavsiye ederim. Ergenlik döneminde özellikle mizacı bilmek çocuğu tanımak atacağı adımları tahmin etmende çok önemli.Gördüğüne pişman olabilirsin
Oğlum çok değişiyor
Ama bende gardımı alacağım artık.![]()
Yarına ıslak kek yapacagimDereotlu almıştım ya upuzun zamandır dereotlu poğaça yapmıyorumyapsam mı ?
![]()
Ben hala yatışCilt bakımı yaptım birde tabiki![]()
YersemAraya girmeyeyim dedim.![]()
Hangi öğüne?Yarına ıslak kek yapacagim![]()
Burdayım burdayım işte burdayımAnka da kayboldu![]()
Yap gitsin dereotu var diyete girerDereotlu almıştım ya upuzun zamandır dereotlu poğaça yapmıyorumyapsam mı ?
![]()
Ben de cuma yapacağım inşallah kahvaltıya misafir varYarına ıslak kek yapacagim![]()
Benim bulaşık makinesi boşalmadi hala ama kolaylık olsun diye lazım olanları dolaptan değil ondan alıyorumBen hala yatışbiri beni mutfağa fırlatsın
![]()
Yapabilirsin dicem de sudem çok güldürdü beni pek ciddiye alınmam sanırımBen hala yatışbiri beni mutfağa fırlatsın
![]()
Kimin kankisi buuu o benim kankimmmBenim bulaşık makinesi boşalmadi hala ama kolaylık olsun diye lazım olanları dolaptan değil ondan alıyorum![]()