• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

25 yıllık bir ev burası, ve o ilk haliyle satın almıştık, taşınalı 4 sene olacak ancak yaptırmaya sıra geldi :) eski hali de ekte :)
Ne kadar büyük bir banyo.
Ne kadar çok dolap ve depolama alanı.
Mutfak dolabı sandım bir an 😌

Büyük değişiklik olmuş.

aaa ben bunu bilmiyordum, geçen annemin makinesine de abla bozulursa artık yedek parçası bile yok bunun boşuna bizi bile arama demişler, annemde bi daha giderse yenisini alacağız diyodu, yani servisi yine çağırsak bunu söyleyecek büyük ihtimalle, nasıl davranmalıyız o durumda?
10 yıl dolmadan böyle bir arıza verirse firmaya diyeceksiniz ki, yenisiyle değiştirmk zorundasınız. yani onun bugünkü muadili neyse onu verirler ya da muadilin parası diyelim 7000 TL onu verirler. ya da onu vermeden sen 7000 TL indirim talep edebilirsin onlar kabul ederse yeni model almış olursun.

bizim de birkaç aya taşınma planımız var, yeni taşınacağımız evde duvarları farklı renklere boyamışlar ama eskimiş tabi tekrar boyamak lazım, o kadar bilgisiz ve zevksizim ki yeni renklere karar veremiyorum, neye göre belirlenir duvar renkleri nasıl yapmak lazım bana da bir fikir verin hepiniz çok zevklisiniz:)
bana kalsa açık renk boya alıp tüm evi aynı renk yaparım :D başka türlüsüne kafa çalışmıyor

bizim de birkaç aya taşınma planımız var, yeni taşınacağımız evde duvarları farklı renklere boyamışlar ama eskimiş tabi tekrar boyamak lazım, o kadar bilgisiz ve zevksizim ki yeni renklere karar veremiyorum, neye göre belirlenir duvar renkleri nasıl yapmak lazım bana da bir fikir verin hepiniz çok zevklisiniz:)
bana kalsa açık renk boya alıp tüm evi aynı renk yaparım :D başka türlüsüne kafa çalışmıyor
Bende çok anlamam ama gri moda sanki bu sene.
Açık gri .
Güzel duruyor.

buraya resim eklerseniz fikir veririz Hoppa

bana kalsa açık renk boya alıp tüm evi aynı renk yaparım :KK70: başka türlüsüne kafa çalışmıyor

bana kalsa açık renk boya alıp tüm evi aynı renk yaparım :KK70: başka türlüsüne kafa çalışmıyor
Fotoğrafları atarsan yardımcı oluruz 😊

Bende de aynı 😝

Back
X