• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın kızlar,

Niasinamid'li C vit. serumu bende biraz mini mini sivilceler yaptı. normal mi acaba? niasinamid lmayandan mı almalıydım ki?
C vitamini her cilde olmuyor, cildi gözlemleyerek kullanmak lazım, cilt bakım rutinine ürünleri teker teker eklemek bu yüzden çok önemli, ürünlerin etkisi gözlemleyebilmek için, benim cildim c vit serumuyla hiç anlaşamadı mesela, ben arbutinle devam ediyorum yoluma
Sana da iyi gelmemiş olabilir, ya da cildini kusturup temizliyor olabilir, ürünü cildine alıştırmadan bi anda her gün kullanmaya başladıysan da bu etkiler olabilir, bi süre gözlemle eğer sivilceler devam ederse kullanmayı bırakırsın

yaa süpermiş, biri sabah biri öğlen biraz zor olur ama tek tek ikisile de güzel vakit geçirirsin, birbirlerini de özlerler, hastalıksız mutlu bir yıl olsun inşallah.

benim küçük kızım da çok hevesli aslında okula gitmeye ama onu götürüp getirecek biri lazım, bakıcı teyzeye de hergün çocukla git onu al demek istemiyorum. bu sene de kalsın bakalım evde, seneye başlar onun da serüveni.
Okul eve yürüyerek 2 dk. Alma bırakma sorun olsa ben de gönderemezdim. Bakalım 1 ay deneriz küçük alışmazsa zorlamayız dedik
Umarım sağlıkla geçireceğimiz bir yıl olur geçen sene kabus gibiydi o açıdan 🤦‍♀️

C vitamini her cilde olmuyor, cildi gözlemleyerek kullanmak lazım, cilt bakım rutinine ürünleri teker teker eklemek bu yüzden çok önemli, ürünlerin etkisi gözlemleyebilmek için, benim cildim c vit serumuyla hiç anlaşamadı mesela, ben arbutinle devam ediyorum yoluma
Sana da iyi gelmemiş olabilir, ya da cildini kusturup temizliyor olabilir, ürünü cildine alıştırmadan bi anda her gün kullanmaya başladıysan da bu etkiler olabilir, bi süre gözlemle eğer sivilceler devam ederse kullanmayı bırakırsın
2 defa kullandım.

şimdi 2 akşamda bir kullanmayı planlıyorum.

sen söyledikten sonra yeni ekstra bir şey kullanmadım, sadece c vit deniyorum. biraz kullanayım bakalım. olmazsa arbutin alırım. benim cildim kuru bu arada.

Günaydınlaaar, mutlu kolay bi gün olsun hepimize

Okul eve yürüyerek 2 dk. Alma bırakma sorun olsa ben de gönderemezdim. Bakalım 1 ay deneriz küçük alışmazsa zorlamayız dedik
Umarım sağlıkla geçireceğimiz bir yıl olur geçen sene kabus gibiydi o açıdan 🤦‍♀️

ya okul konusunda çok şanslıymışsınız, bizim 10 dk gibi. Eviniz ne durumda? tamamlanıyor mu ustaların işleri?

2-3 haftaya bitecek diye umuyorum 😅 bu hafta boya yapılıyor. Parkeler, kapılar ve dolapların montesi kaldı işte
oo hadi bakalım, inşallah biter artık kara görünmüş :) merakla fotolar bekliyorum senden.

Sade yasam kursuna başladık
21 gün sürecek
Hergun ayrı bir yeri kontrol edeceğiz.
Dün dolabimi tamamen boşaltıp kisliklar dahil kontrol ettim.
Bazı tatil kıyafetlerimi bavula koyacağım
Kisliklar hurçta böyle mevsimlik değiştirmeyi seviyorum dolabımda küçük zaten 😊
Bu yaz için alışveriş yapmıştım.
Tamamını kullanıyorum.
4 parça kıyafet eledim.

Eklentiler

• 20220802_114953.webp
    20220802_114953.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 68
Sade yasam kursuna başladık
21 gün sürecek
Hergun ayrı bir yeri kontrol edeceğiz.
Dün dolabimi tamamen boşaltıp kisliklar dahil kontrol ettim.
Bazı tatil kıyafetlerimi bavula koyacağım
Kisliklar hurçta böyle mevsimlik değiştirmeyi seviyorum dolabımda küçük zaten 😊
Bu yaz için alışveriş yapmıştım.
Tamamını kullanıyorum.
4 parça kıyafet eledim.
Benim dolabımı görsen sinir krizi geçirirsin Mia 🙈 bayıldım seninkine 👌

Halı eylülün odası için alınmıştı denemek için buraya serdim hav toz verirmi diye baya iyi çıktı 👍
Bu odaya fazla modern kaldı 😅

Odam biliyorsunuzki 2 boyutlu yani bir eşyayı olduğu gibi tuttuğum için soğuk bir havası oluyor
O sebeple yatak örtüsü ve kirlent kullanarak 3 boyutlu hale getiriyorum seviyorum da
Tul ve hali eklersem odayla bütün hale gelecek görüntü

Sifonyerimde son görüntüye kavuştu
Sandalyemi önüne çekip bakım yapıyorum.
Bakım ürünlerim cekmece içinde
Detayları müsait zamanlarda paylaşmaya devam.

Bazı boşluklar da odaya sakinlik katıyor

Eklentiler

• 20220802_152957.webp
    20220802_152957.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 89
  • 20220802_152945.webp
    20220802_152945.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 86
  • 20220802_152914.webp
    20220802_152914.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 91
  • 20220802_152838.webp
    20220802_152838.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 85
  • 20220802_152750.webp
    20220802_152750.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 92
Halı eylülün odası için alınmıştı denemek için buraya serdim hav toz verirmi diye baya iyi çıktı 👍
Bu odaya fazla modern kaldı 😅

Odam biliyorsunuzki 2 boyutlu yani bir eşyayı olduğu gibi tuttuğum için soğuk bir havası oluyor
O sebeple yatak örtüsü ve kirlent kullanarak 3 boyutlu hale getiriyorum seviyorum da
Tul ve hali eklersem odayla bütün hale gelecek görüntü

Sifonyerimde son görüntüye kavuştu
Sandalyemi önüne çekip bakım yapıyorum.
Bakım ürünlerim cekmece içinde
Detayları müsait zamanlarda paylaşmaya devam.

Bazı boşluklar da odaya sakinlik katıyor
Çok ferah 🤩 bayıldımmm. 😍
Perde sadece güneşlik mi ?

Back
X