• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam herkese 👋

Sizi okumak bana iyi geliyor, her gün olmasa da sürekli sizi takip ettim okudum

Temmuz ayı biraz zor ve yoğun geçti bizim için, oğlumun kasık fıtığı olduğunu farkettik aniden, sonrası hızlı bir şekilde doktor ve hastane aramakla geçti, ameliyat oldu, iyileşti diyebilirim artık 2 hafta olacak

Tabi bu sırada huyu, davranışları tamamen değiştiği için gün içinde baya zorluyor beni

İyileşme sürecinde annemin evimdeydik 1 hafta yaşadığımız yer çok sıcak diye , 1 hafta önce de eve döndük ama cehennem fragmanı gibi klimazsız duramıyoruz böyle olunca da düzen işleri baya zorluyor

En azından günlük bir iş olsa da yapmaya çalışıyorum, bugün boştaki bir kutuyu banyoda tuvalet kağıtlarını düzenlemek için kullandım, dünya için küçük benim için büyük bir adım 😁

Hepinizi öpüyorum 😘

Çok ferah 🤩 bayıldımmm. 😍
Perde sadece güneşlik mi ?
Bunlar balkona asılacak
Buraya krem rengi fon karartmali aldım hem güneşlik hem fon olacak birde tül aldım düz birsey.
Şimdikiler pamuklu perde işte 😁
Yıkayınca çektiler baya naturel renkti yıkayınca beyaz oldu 😅 memnun kalmadım

Selam herkese 👋

Temmuz ayı biraz zor ve yoğun geçti bizim için, oğlumun kasık fıtığı olduğunu farkettik aniden, sonrası hızlı bir şekilde doktor ve hastane aramakla geçti, ameliyat oldu, iyileşti diyebilirim artık 2 hafta olacak

Tabi bu sırada huyu, davranışları tamamen değiştiği için gün içinde baya zorluyor beni

İyileşme sürecinde annemin evimdeydik 1 hafta yaşadığımız yer çok sıcak diye , 1 hafta önce de eve döndük ama cehennem fragmanı gibi klimazsız duramıyoruz böyle olunca da düzen işleri baya zorluyor

En azından günlük bir iş olsa da yapmaya çalışıyorum, bugün boştaki bir kutuyu banyoda tuvalet kağıtlarını düzenlemek için kullandım, dünya için küçük benim için büyük bir adım 😁

Hepinizi öpüyorum 😘
Çok geçmiş olsun
Önemli olan sağlık ev işi duzeni bir şekilde olur ufak tefek isler yapsan baya ilerleme sağlarsın
Kendinize çok dikkat edin
Arada yaz mutlaka 😊

Selam herkese 👋

Hepinizi öpüyorum 😘
Çok geçmiş olsun 🙏
Burası da çok sıcak gece gündüz klima açık

Bunlar balkona asılacak
Buraya krem rengi fon karartmali aldım hem güneşlik hem fon olacak birde tül aldım düz birsey.
Şimdikiler pamuklu perde işte 😁
Yıkayınca çektiler baya naturel renkti yıkayınca beyaz oldu 😅 memnun kalmadım
Rustik mi olacak yine ? ☺️

Öyle mi diyorsun. Fon yaptırmayacağım o kesin, şimdikileri bile attım. Seninkiler fotoğrafta var mıydı ?
Şimdi böyle çektim çok güneş geliyor
Yarın daha geniş açıdan cekerim

Eklentiler

• 20220802_184840.webp
    20220802_184840.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 93
  • 20220802_184819.webp
    20220802_184819.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 95
Ben de sadece salon perdelerini değiştireceğim. Rustik düşünüyorum. Şu buldan perde dediklerinden tek parça nasıl olur? Çok mu basit kaçar 🤔
Buldanlar da çeşit çeşit aslında görsel var mı düşündüğün modelin ,bazıları güzel modern duruyor

Back
X