• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kızlar🤗

Ben Tıbbi ve Aromatik Bitkiler bölümüne yerleştim çok şükür. 🥳😊

E devlete ne önceki üniversitem ne de lise diploması eklenmemiş.🤦‍♀️ Üniversiteyi işlettim de 3 hafta içinde 🙄 Üniversite öğrenci işleri ne yapıyorsa.........
Liseyi de bu hafta uğraşacağım inşaallah.

Bakalım, yeni aşklar, yeni heyecanlar 😃

Günaydın herkese,
İyi haftalar dilerim.

1 haftadır tatil için izin almıştık. ama çarşamba gecesi anneannemin yoğun bakıma kaldırıldığı haberiyle perşembe dönüş yaptık ve ne yazık ki perşembe günü gecesi anneannemi kaybettik. :KK42:

cenaze koşturmacası sonrası dün eve geldik ve -tatile gitmeden evi şans eseri temizlediğim için- dün balkonu eşimle yıkayıp, dinlendik.

sersem bir haldeyim. Umarım çabuk toparlanabilirim.
Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesin
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Bugün aldığım 2. Vefat haberi. Eşimin de gencecik bir akrabası vefat etti bugün. Uzun zamandır kanser tedavisi görüyordu sonra covid olup atlatamadı ona üzüldük biz de😞
Mekanı cennet olsun , Allah ailesine sabır versin

Günaydın herkese,
İyi haftalar dilerim.

1 haftadır tatil için izin almıştık. ama çarşamba gecesi anneannemin yoğun bakıma kaldırıldığı haberiyle perşembe dönüş yaptık ve ne yazık ki perşembe günü gecesi anneannemi kaybettik. :KK42:

cenaze koşturmacası sonrası dün eve geldik ve -tatile gitmeden evi şans eseri temizlediğim için- dün balkonu eşimle yıkayıp, dinlendik.

Allah rahmet etsin
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Bugün aldığım 2. Vefat haberi. Eşimin de gencecik bir akrabası vefat etti bugün. Uzun zamandır kanser tedavisi görüyordu sonra covid olup atlatamadı ona üzüldük biz de😞
Allah rahmet etsin.

Merhaba kızlar🤗

E devlete ne önceki üniversitem ne de lise diploması eklenmemiş.🤦‍♀️ Üniversiteyi işlettim de 3 hafta içinde 🙄 Üniversite öğrenci işleri ne yapıyorsa.........

ay çok heyecanlı, çok sevindim senin adına, macera daha yeni başlıyor :KK200:

Merhaba kızlar🤗

hayırlı olsun.2005 öncesi mezunmusun neden işlenmemiş

Günaydın herkese,
İyi haftalar dilerim.

başınız sağolsun

başınız sağolsun

Selam kızlar telefonumu değiştirdim
Ancak girebildim birkaç detay kaldı düzenlerim zamanla. 🤗

Akşam kızımızı almaya gideceğiz
Bugün şöyle bir dinlenme günü olsun dedim
Sakin ve tek başıma takılıyorum 😊

Siz neler yapıyorsunuz?

Merhaba kızlar🤗

Hayırlı olsun canım başarıların daim olsun 😍

Selam kızlar telefonumu değiştirdim
Ancak girebildim birkaç detay kaldı düzenlerim zamanla. 🤗

Akşam kızımızı almaya gideceğiz
Bugün şöyle bir dinlenme günü olsun dedim
Sakin ve tek başıma takılıyorum 😊

Siz neler yapıyorsunuz?
Ben sülük yaptırdım.😁
Ayrıntı isteyen var mı ?🙈🤪

kış hazırlıklarına başladım yavaştan.

kayısı vardı yenmicek gibiydi.reçel yaptım.bir küçük bir büyük kavanoz çıktı.küçüğü kahvaltıya çıkardım diğerini ekim gibi kullanırım.domates atacağım buzluğa.konserve yapıyordum her sene bu sene yapasım yok.aldıkça üç -beş doğrayıp poşetleyeceğim.birde dilimleyip atacağım.kışın hatay sini kebabını yaparsam üstüne koymalık.yaptıkça yazarım.

Son düzenleme:
kış hazırlıklarına başladım yavaştan.

kayısı vardı yenmicek gibiydi.reçel yaptım.bir küçük bir büyük kavanoz çıktı.küçüğü kahvaltıya çıkardım diğerini ekim gibi kullanırım.domates atacağım buzluğa.konserve yapıyordum her sene bu sene yapasım yok.aldıkça üç -beş doğrayıp poşetleyeceğim.birde dilimleyip atacağı.kışın hatay sini kebabı yaparsam üstüne koymalık.yaptıkça yazarım.
Benim de üzümler ve incirler vardı. Bayılıp gidiyorlardı.
Pestil denedim.
Kurumayacağız diye direniyor üzüm pestili ama kararlıyım, kurusunlar bir zahmet. 🙄O kadar suyunu sıkmak için uğraştım.🤯
Üzümlerin posasını da sirke olması için kavanoza koydum. Olur mu bilmiyorum. Daha önce de denedim sirke ama tadı yoğun değildi. Bakalım nasip

İncirler kurudu. İyi gibi gözüküyor.

Benim de üzümler ve incirler vardı. Bayılıp gidiyorlardı.
Pestil denedim.
Kurumayacağız diye direniyor üzüm pestili ama kararlıyım, kurusunlar bir zahmet. 🙄O kadar suyunu sıkmak için uğraştım.🤯
Üzümlerin posasını da sirke olması için kavanoza koydum. Olur mu bilmiyorum. Daha önce de denedim sirke ama tadı yoğun değildi. Bakalım nasip

İncirler kurudu. İyi gibi gözüküyor.
kuru bir hava olması lazım.eğer kuru değilse gündüz güneşe koy gece içeri al.gece olunca kuruyan pestiller tekrar yumuşuyormuş.benim bir arakadaş öyle dedi.geçen konusu geçmişti. üzümleride karanlık bir yere al.kv yapıyor benim.40 günü geçince yoğunlaşıyor tadı keskinleşiyor.ben elmadan denemiştim.şarap oldu gibi :))) korkudan döktüm.

yarma buğday ve nohut ıslayıp haşlayacağım .ikisini bir ,birer çorbalık şeklinde poşetleyeceğim.okullar açılmadan bunları hazırlamalıyım
Eline sağlık
Domates rendesi ve nohut büyük kolaylık oluyor.
Buğday denemedim. Evdekiler sevmiyor ama ben seviyorum yogurt çorbasını.

Back
X