• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tebrik değil sadece azmini örnek olmanı takdir de ediyoruz tabi.
Çok da güzel olacak.

Kendi markanı oluşturup ürünler pazarlayacaksın daha yurt içi yurt dışı.
Olur mu dersin🥲

Bak aklıma ne geldi. Gerçi bunu anlatmam doğru olur mu bilemedim ama neyse, az çok birbirimizi tanıyoruz. Yazayım gitsin.☺

Ankara Çamkoru izci kampındayız. Öğretmen avukat bir bayanla tanıştım. Yüzden ve imzadan karakter tahlili yapıyordu. Kriminalle falan ilgili birisiydi.
Bana dedi ki, çok güvenilirsin. İnsan sana herşeyini anlatabilir. Ama eksik yönün var. Hiç hırslı değilsin. Keşke biraz hırslı olsaydın. Başaramayacağın şey olmazdı...

Amaaaannn, kim uğraşacak demiştim gayri ihtiyari. 🙈

Bildiklerim var. Ama öğrenme yönü beni tatmin ediyor ve devamını getirmiyorum. Mesela el sanatlarına ilgim de var, elim de yatkın. Çini öğrendim. Öğrendimya, bıraktım. Ürün yok. Devamlılık yok. Hemen herşeyde bu böyle. Yapı olarak da öyleyim.
Ondan bu işe asılır mıyım, bilmiyorum ama sen böyle diyince, elecda elecda diyince ve de buradaki sevgili arkadaşlar diyince kafamda bir "acaba olabilir mi" diyorum.

Kaybetme korkusuyla adım atamayanlardanım. Sanırım garanticiyim ve de bu benim yeteneklerimi köreltiyor malesef. Nasıl aşarım pek de fikrim yok.

Bana fikir verir misiniz, ne yapabilirim?

Hafta sonu çorap çekmecesini verdim eşimin önüne. Hadi dedim al ayıkla. Çünkü çekmece tıka basa çorap. Ama ona göre eskiler elenmesi gerekiyorlar. Bu görevi kendisine verdim tam 30 çift çorapla vedalaştık🙈

Kızımın da küçülenleri ayırdım. 2 elbise, 2 eşofman altı, 3 tişört, 1 çift çorap😊
Elinize sağlık 😍

kızımı ben de özledim. 22sinde gelecek bizimki de.
3 eylül gibi ankara anıtkabir gezisi planlıyoruz. uçağa binmek istiyor kızım, uçakla ve trenle seyahat ederiz.

son kalan ödev sayfaları var. onları bitirteceğim kendisine. kitap okuyordu uzak kalınca biraz saldı. akşamları okutmayı planlıyorum.

benim de önümüzdeki günlerde planlarım bu yönde
Ohh ne güzel 😊

Olur mu dersin🥲

Bak aklıma ne geldi. Gerçi bunu anlatmam doğru olur mu bilemedim ama neyse, az çok birbirimizi tanıyoruz. Yazayım gitsin.☺

Ankara Çamkoru izci kampındayız. Öğretmen avukat bir bayanla tanıştım. Yüzden ve imzadan karakter tahlili yapıyordu. Kriminalle falan ilgili birisiydi.
Bana dedi ki, çok güvenilirsin. İnsan sana herşeyini anlatabilir. Ama eksik yönün var. Hiç hırslı değilsin. Keşke biraz hırslı olsaydın. Başaramayacağın şey olmazdı...

Bildiklerim var. Ama öğrenme yönü beni tatmin ediyor ve devamını getirmiyorum. Mesela el sanatlarına ilgim de var, elim de yatkın. Çini öğrendim. Öğrendimya, bıraktım. Ürün yok. Devamlılık yok. Hemen herşeyde bu böyle. Yapı olarak da öyleyim.
Ondan bu işe asılır mıyım, bilmiyorum ama sen böyle diyince, elecda elecda diyince ve de buradaki sevgili arkadaşlar diyince kafamda bir "acaba olabilir mi" diyorum.

Kaybetme korkusuyla adım atamayanlardanım. Sanırım garanticiyim ve de bu benim yeteneklerimi köreltiyor malesef. Nasıl aşarım pek de fikrim yok.

Keşke fikir verebilsem ama aynı senin gibiyim. Üniversitede ödev hazırlarken bunu daha çok fark ettim. Ben yaptığım ödevlerden çok tatmin olurdum 😂 arkadaşlarım daha mükemmel olsun diye o kadar uğraşırlardı ki 😅 kendimi tuhaf hissederdim benim tek kriterim ödevi kendim yapmamdı 🤣
Ama bir hedef doğrultusunda ilerlemek güzel olabilir. Kendi markanı oluşturmak da çok çok güzel bir hedef 🤩

merhaba kızlar birkaç aya yeni evimize taşınıcaz, dekorasyon ile ilgili fikirlerinize ihtiyacım var, birkaç foto çektim evden:
1- evimiz çatı dubleks iki çocukla iki kat evi kullanmanın kolay yolları var mıdır? nasıl daha az yorucu olabilir hayat?
2-üst katların camlarını ekte ekliyorum onlara nasıl perde yaptırmamı tavsiye edersiniz? güney cephe çok güneş alıyor?
3-salonda yemek odası tarafı ekte eklediğim şekil taşla döşeli ona uygun olarak evi ne renk boyatalım sizce? duvarları farklı farklı renk boyatanlar da oluyor nasıl bir seçim yapmak lazım raconu nedir bu işin :D hem sade ve şık hem de modern gözükmesi tercihimm. salon takımım da vizon-petrol
4-merdivenin oldupğu duvarlar ne renk olmalı nasıl bir konsept güzel olur? tablo vs neler asılabilir?
5-mutfak için nasıl bir perde tavsiye edersiniz?
6-salon perde önerinizi de alırım :))
7-Buna ek olarak evle ilgili şunu mutlaka yap veya bunu yapma dediğiniz önerileriniz olursa onları da dinlemek isterim, zira çok bir fikrim yok nasıl daha kullanışlı olur?

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-08-16 at 23.42.181.webp
    WhatsApp Image 2022-08-16 at 23.42.181.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 77
  • WhatsApp Image 2022-08-16 at 23.42.18 (1).webp
    WhatsApp Image 2022-08-16 at 23.42.18 (1).webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 79
  • WhatsApp Image 2022-08-16 at 16.18.16.webp
    WhatsApp Image 2022-08-16 at 16.18.16.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 78
  • WhatsApp Image 2022-08-16 at 16.11.48.webp
    WhatsApp Image 2022-08-16 at 16.11.48.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 77
  • WhatsApp Image 2022-08-16 at 16.06.22.webp
    WhatsApp Image 2022-08-16 at 16.06.22.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 74
  • WhatsApp Image 2022-08-16 at 16.06.28.webp
    WhatsApp Image 2022-08-16 at 16.06.28.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 79
  • WhatsApp Image 2022-08-16 at 16.06.25.webp
    WhatsApp Image 2022-08-16 at 16.06.25.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 80
erhaba kızlar birkaç aya yeni evimize taşınıcaz, dekorasyon ile ilgili fikirlerinize ihtiyacım var, birkaç foto çektim evden:
1- evimiz çatı dubleks iki çocukla iki kat evi kullanmanın kolay yolları var mıdır? nasıl daha az yorucu olabilir hayat?
2-üst katların camlarını ekte ekliyorum onlara nasıl perde yaptırmamı tavsiye edersiniz? güney cephe çok güneş alıyor?
3-salonda yemek odası tarafı ekte eklediğim şekil taşla döşeli ona uygun olarak evi ne renk boyatalım sizce? duvarları farklı farklı renk boyatanlar da oluyor nasıl bir seçim yapmak lazım raconu nedir bu işin :KK70: hem sade ve şık hem de modern gözükmesi tercihimm. salon takımım da vizon-petrol
4-merdivenin oldupğu duvarlar ne renk olmalı nasıl bir konsept güzel olur? tablo vs neler asılabilir?
7-Buna ek olarak evle ilgili şunu mutlaka yap veya bunu yapma dediğiniz önerileriniz olursa onları da dinlemek isterim, zira çok bir fikrim yok nasıl daha kullanışlı olur?
güle güle oturun çok hoş görünüyor eviniz, ferah aydınlık :nazar:

ben dublekste dağılmamanın yolunu işimizin bittiği odayı toplayarak geçmekte buldum, sabah kalktım alt kata iniyorsak yatakları toplayıp yatak odasını yerleşikli halde bırakıp iniyoruz. ya da akşam yatacaksak oturma odasını toplayıp öyle üst kata çıkıyoruz :) böylece içinden çıkılmayacak dağınıklık olmuyor.

kızlar güzel yorumlar yaparlar duvar rengi konusunda, taşlar güzel bi hareket katmış, tek renk bile olsa hoş görünecektir diye düşünüyorum, tavsiyem; her şeyi eve girmeden yapayım diye çabalamayın, inşaat işleri vs hallolsun tabi ama dekorasyon ürünlerini içindeyken kullanırken yapmak daha faydalı oluyor sanki.

merdivende bize annemin yaptığı puzzle tablo var onu asmıştık, o kısma aile resimleri vs gibi bişiler asınca çok tatlı oluyor gerçekten, eke ekliyorum resmini.

perde konusunda ben çok kapalıyım, yıkama asma işi vs beni çok zorlayan şeyler, zebracıyım ben :) cam içi tül denilen şeyleri de seviyorum ama sizin camlar çok daha farklı.
121.webp

güle güle oturun çok hoş görünüyor eviniz, ferah aydınlık :nazar:

ben dublekste dağılmamanın yolunu işimizin bittiği odayı toplayarak geçmekte buldum, sabah kalktım alt kata iniyorsak yatakları toplayıp yatak odasını yerleşikli halde bırakıp iniyoruz. ya da akşam yatacaksak oturma odasını toplayıp öyle üst kata çıkıyoruz :) böylece içinden çıkılmayacak dağınıklık olmuyor.

kızlar güzel yorumlar yaparlar duvar rengi konusunda, taşlar güzel bi hareket katmış, tek renk bile olsa hoş görünecektir diye düşünüyorum, tavsiyem; her şeyi eve girmeden yapayım diye çabalamayın, inşaat işleri vs hallolsun tabi ama dekorasyon ürünlerini içindeyken kullanırken yapmak daha faydalı oluyor sanki.

merdivende bize annemin yaptığı puzzle tablo var onu asmıştık, o kısma aile resimleri vs gibi bişiler asınca çok tatlı oluyor gerçekten, eke ekliyorum resmini.

perde konusunda ben çok kapalıyım, yıkama asma işi vs beni çok zorlayan şeyler, zebracıyım ben :) cam içi tül denilen şeyleri de seviyorum ama sizin camlar çok daha farklı.Eki Görüntüle 3114802
İki katlı evin işi bitmez diye çok korkuyorum ben de. Dediğin mantıklı, peki süpürme silmeyi ne sıklıkla yapıyorsun

merhaba kızlar birkaç aya yeni evimize taşınıcaz, dekorasyon ile ilgili fikirlerinize ihtiyacım var, birkaç foto çektim evden:
3-salonda yemek odası tarafı ekte eklediğim şekil taşla döşeli ona uygun olarak evi ne renk boyatalım sizce? duvarları farklı farklı renk boyatanlar da oluyor nasıl bir seçim yapmak lazım raconu nedir bu işin :KK70: hem sade ve şık hem de modern gözükmesi tercihimm. salon takımım da vizon-petrol
Hayırlı olsun eviniz çok güzel 🤩 biz evi kırık beyaza boyadık tv duvarını koyu olmayan bir griye boyadık. Ama taş daha şık duruyor tabi. Mutfağa stor yaptıralım dedik ama ben kararsızım hala. Salona sadece güneşlik ve tül alacağım. Sevmiyorum perdelerle uğraşmayı. Merdivene düğün fotoğrafımızı asarız sanırım 🙈🤣 eşim sağ olsun tablo büyüklüğünde yaptırmasaydı sorun olmayacaktı ama tablo niyetine asacağız artık 🤪

Olur mu dersin🥲

Öncelikle yildizvelatte hesabını Instagram'dan takibe almanı öneririm. Aslen mimar olan bir kadın, pandemide senin okuduğun bölüme kaydolmuştu. Uzun süredir aromaterapi ile ilgili eğitimler veriyor.

Kendine bir eğitim yatırımı yapıyorsan bunun karşılığında ya aldığın eğitim aracılığıyla hayata katkı sağlamak ya da birilerine öğrendiklerini öğretmek gerekir diye düşünürüm ben.

Evin çok güzel güle güle oturun
Ucgen pencereleri açıkta bırakmak daha güzel olurdu bu pencerelere rustik yapardım
Hem güneşlik hemde tul olan perdeler var ablam yaptırmıştı evi duplex perde güneşlik gibi kalabalık görüntüde olmuyor ama maliyetli oluyor biraz
Duvarlar kesinlikle beyaz tonlarda olsun.

Merdiven duvarına da siyah beyaz fotoğraflarınızı asabilirsiniz.

Burada önemli olan avize seçimi ve renk tonları 🙂

Öncelikle yildizvelatte hesabını Instagram'dan takibe almanı öneririm. Aslen mimar olan bir kadın, pandemide senin okuduğun bölüme kaydolmuştu. Uzun süredir aromaterapi ile ilgili eğitimler veriyor.

Kendine bir eğitim yatırımı yapıyorsan bunun karşılığında ya aldığın eğitim aracılığıyla hayata katkı sağlamak ya da birilerine öğrendiklerini öğretmek gerekir diye düşünürüm ben.
Teşekkürler tavsiyen için. 💖

İki katlı evin işi bitmez diye çok korkuyorum ben de. Dediğin mantıklı, peki süpürme silmeyi ne sıklıkla yapıyorsun
Valla canım, çocuklar bahçede takılıyor, çok fazla is derdi yok azıcık toz derdi var inan normalde evimiz daha çok kirleniyordu, kablosuz süpürge ile süpürünce haftada 1 silme yeterli oluyo üst kata. zaten yatmadan yatmaya çıkıyoruz sanırım. alt katta çocuklara bağlı işte, genelde dökmeli vs işleri etkinlikleri hep bahçede yapıyoruz, valla bahçeli ev daha rahatmış :)

Valla canım, çocuklar bahçede takılıyor, çok fazla is derdi yok azıcık toz derdi var inan normalde evimiz daha çok kirleniyordu, kablosuz süpürge ile süpürünce haftada 1 silme yeterli oluyo üst kata. zaten yatmadan yatmaya çıkıyoruz sanırım. alt katta çocuklara bağlı işte, genelde dökmeli vs işleri etkinlikleri hep bahçede yapıyoruz, valla bahçeli ev daha rahatmış :)
Siz de yeni mi taşındınız? Ay valla içini rahatlattın 😍 inşallah benim için de öyle olur ☺️
Şu an bu gün içinde girilmedik odası yok gerçekten de o açıdan rahat oluruz inşallah

Siz de yeni mi taşındınız? Ay valla içini rahatlattın 😍 inşallah benim için de öyle olur ☺️
Şu an bu gün içinde girilmedik odası yok gerçekten de o açıdan rahat oluruz inşallah
bizim bağ evimiz var, yazları geçiyoruz şimdilik, çocuklar az daha büyüsün temelli burada oturmayı planlıyoruz inşallah. bu yaz buradaydık hep.

Bahçeli kendimize ait bir ev benimde hayalim ama biraz zor gibi malesef arsa vs bakıyoruz ara sıra ama istediğimiz yerde bulamıyoruz. Nasip 😊
Biz de tam umudu kestiğimizde oldu biliyorsun hiç belli olmuyor bu işler. Bizimkinin harika bir manzarası vs yok ama çarşıya yürüme mesafesi olması bizim için iyi olacak inşallah.
Siz de gönlünüze göre bir yer bulursunuz inşallah 🙏

Biz de tam umudu kestiğimizde oldu biliyorsun hiç belli olmuyor bu işler. Bizimkinin harika bir manzarası vs yok ama çarşıya yürüme mesafesi olması bizim için iyi olacak inşallah.
Siz de gönlünüze göre bir yer bulursunuz inşallah 🙏
Aynen çok iyi oldu size eviniz de çok güzel çok sevindim az kaldı inşallah 😍

Birkaç yıl sonra merkeze taşınma ihtimalimiz de var
Yakın zamanda apart alacağız inşallah sonra ileride onu satıp üzerine para ekleyip daha iyi bir ev alırız diye düşünüyoruz
Burayida eşyalı kiraya vereceğiz burdan pek eşya goturmeyecegiz 😅
Hayal kurması bile güzel işte 😁

Aynen çok iyi oldu size eviniz de çok güzel çok sevindim az kaldı inşallah 😍

Birkaç yıl sonra merkeze taşınma ihtimalimiz de var
Yakın zamanda apart alacağız inşallah sonra ileride onu satıp üzerine para ekleyip daha iyi bir ev alırız diye düşünüyoruz
Burayida eşyalı kiraya vereceğiz burdan pek eşya goturmeyecegiz 😅
Hayal kurması bile güzel işte 😁
Üniversiteye yakın bir yerden mi apart alacaksınız çok mantıklı biz bile eşimle arada çocuklar üniversitede Eskişehir’i kazanırsa apart alırız hem yatırım olur hem çocuklara kalacak yer derdi olmaz diyoruz 🤣🤣🤣 şimdiden bu kadar ileriyi düşünmek saçma olsa da hayal kurmak güzel 🙈

Back
X