• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın hanımlar,
Taze fasulye etkinliğine mercimek ve kuskusla katıldım. Bi farkım olsun değil mi :KK70:

2. sınıf öğrencisi olduk biz bu yıl.
Kızıma arkadaşları ağzın yumurta ve bal kokuyor diyerek rencide ediyorlarmış.
dişlerini fırçalıyor aslında ama ah bu çocuklar :olamaz: !!!
bu sebeple kızım yumurta ve bal yemiyor kahvaltıda. :KK43:
zaten beslenmemiz çok az, bu çocuklar yüzünden başımız belada.
Eline sağlık

Akran zorbalığı çok zor umarım iyi anlaşırlar 😔

ben atlatım geçen sene elalar laler havada uçuşuyordu.sinir krizleri geçiriyorduk ikimiz beraber.huhh ne günlerdi be.oğlumla şu meşhur zıkkımın kökü videosunu yapıp günlerce eğlenmiştik.hiç kullanmadığımız bir kelimeydi ama o dönem gerçekten haketti ela el ele diye diye o lafı:olamaz:
Ben o kısmı eşime devredecegim
Misal Eylül yapmazsa zorlayan biri değilim
Ama eşim sabırlı ve kararlı 😅

Günaydın hanımlar,
Taze fasulye etkinliğine mercimek ve kuskusla katıldım. Bi farkım olsun değil mi :KK70:

2. sınıf öğrencisi olduk biz bu yıl.
Kızıma arkadaşları ağzın yumurta ve bal kokuyor diyerek rencide ediyorlarmış.
dişlerini fırçalıyor aslında ama ah bu çocuklar :olamaz: !!!
bu sebeple kızım yumurta ve bal yemiyor kahvaltıda. :KK43:
zaten beslenmemiz çok az, bu çocuklar yüzünden başımız belada.
ya inanmıyorum bunlar 7-8 yaşında çocuklar puff.bu arada geçen günkü yorumunu gördüm.evi özelikle girişi sirkeli suyla sil.evde adaçayı yak. adaçayıyla evdeki enerji akışını değiştirsin.

ben atlatım geçen sene elalar laler havada uçuşuyordu.sinir krizleri geçiriyorduk ikimiz beraber.huhh ne günlerdi be.oğlumla şu meşhur zıkkımın kökü videosunu yapıp günlerce eğlenmiştik.hiç kullanmadığımız bir kelimeydi ama o dönem gerçekten haketti ela el ele diye diye o lafı:olamaz:
Benim komşulara göre öğretmenlik kolay(!) bir meslekti. Ne zaman çocukları 1.sınıfa başladı, yandan ve üst kattan "oooığğğğluuuummm, nasıııll okuyamıyorsuuuunn"lar yükselmeye başladı.😅🤣 Aayyy, bana göre çok eğlenceliydi bu durum çünkü gerçekten çok canımı sıkmışlardı.
Sonra hiç sesleri çıkmaz oldu kolay öğretmenlik(!) için.

İşin içinde olmayan biri için yorum yapmak gerçekten kolay oluyor. 1.sınıf temel sınıf. Rabbim çocukların, velilerin,öğretmenlerin yardımcısı olsun. 😊

mikanım ev size siz eve alışma sürecindesiniz, azıcık sabır, yine de o kocaman taşınma sürecini atlattın ya, gerisi inan kolay gelecek.
Çok haklısın. Ben biraz sabırsızım hemen alarm veriyorum işler yolunda gitmeyince 🤦‍♀️ Hatta dün şey dedim 2 katlı ev benim gibi tembellere göre değilmiş dedim 🤣🤣🤣

CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer malesef çocuklar çok acımasız olabiliyor. Söyledikleri bir söz, davranış çocuklarımızda uzun süreli etki bırakabiliyor.
Genellemeyi sevmem ama geneli empati yoksunu ve başkasının üzerinden başarılı olmayı seven bir nesil malesef.
Öğretmenle bu durumu paylaştın mı? Sınıfı yönlendirmesi etkili olabilir.

Benim ufaklıkta kekemelik ve bazen de tutulma oluyor. Terapi vs de aldırdım ama sıfırlanmadı. Rabbim şifa versin.Annesi olarak endişeleniyorum bazen.

Üzüldüm kuzuya...

Çok haklısın. Ben biraz sabırsızım hemen alarm veriyorum işler yolunda gitmeyince 🤦‍♀️ Hatta dün şey dedim 2 katlı ev benim gibi tembellere göre değilmiş dedim 🤣🤣🤣
Senin herşeyin daha yepisyeni 😅
Ev yeni, bebiko yeni
Ancak toparlanırsın zaten çok normal
Kendine zaman ver
Hallolur gider
Aman yaa, bu dünyada ne hallolmadı ki bunlar da hallolmasın.
Elimizden ne geliyorsa 🤗

Senin herşeyin daha yepisyeni 😅
Ev yeni, bebiko yeni
Ancak toparlanırsın zaten çok normal
Kendine zaman ver
Hallolur gider
Aman yaa, bu dünyada ne hallolmadı ki bunlar da hallolmasın.
Elimizden ne geliyorsa 🤗
Doğru söylüyorsun, ya yapı olarak böyle hemen modum düşüyor sinir oluyorum kendime işte 🤦‍♀️

Günaydınlar 🌷🌷🌷🌷🌷
Bugün düne göre daha iyiyim. Sabah eşim bıraktı çocukları. Ben de kızımla başbaşa kaldım. Uyuduğunda toz aldım dolap kapaklarını vs yeniden sildim. Köyden bir sürü patlıcan vermişlerdi. Şimdi birazını kızartıp buzluğa atıcam karnıyarık için kızım uyursa. Oğlanları almaya gideceğim saat 1de. Okul 5 dk neyseki kızı arabaya atıp gidiyorum. Sabah yatakları toplamıştım. Fazla yüklenmeyeceğim bugün kendime. Gözüme çarpan çok şey var ama neyse yavaş yavaş yaparım artık. Alışveriş yapmam lazım çok temel şeyler yok şu an evde çöp kovası gibi mesela 🤦‍♀️ Kızımı da muayeneye götüreceğiz eşim gelince. Oğlanları okuldan gelince yemek yedirip uyutuyorum iyi oluyor 🤣

Günaydınlar 🌷🌷🌷🌷🌷
Bugün düne göre daha iyiyim. Sabah eşim bıraktı çocukları. Ben de kızımla başbaşa kaldım. Uyuduğunda toz aldım dolap kapaklarını vs yeniden sildim. Köyden bir sürü patlıcan vermişlerdi. Şimdi birazını kızartıp buzluğa atıcam karnıyarık için kızım uyursa. Oğlanları almaya gideceğim saat 1de. Okul 5 dk neyseki kızı arabaya atıp gidiyorum. Sabah yatakları toplamıştım. Fazla yüklenmeyeceğim bugün kendime. Gözüme çarpan çok şey var ama neyse yavaş yavaş yaparım artık. Alışveriş yapmam lazım çok temel şeyler yok şu an evde çöp kovası gibi mesela 🤦‍♀️ Kızımı da muayeneye götüreceğiz eşim gelince. Oğlanları okuldan gelince yemek yedirip uyutuyorum iyi oluyor 🤣
Kolay gelsin
Gunluk işleri yapsan yeter
Eve detayli baksak bir sürü iş çıkar zaten 😅
Acele etme sakin ol 😁

Doğru söylüyorsun, ya yapı olarak böyle hemen modum düşüyor sinir oluyorum kendime işte 🤦‍♀️
Ben de öyleyim. Çabuk modum düşer, çabuk yükselir. 😒
Çocukluğumda oyun oynarke "Ortada kuyu vaaar, yandan geeeeç!!!" diye çok mu bağırdım nedir, ortayı bulamıyorum.😄
Bu da böyle oluversin bakalım☺

Back
X