• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer malesef çocuklar çok acımasız olabiliyor. Söyledikleri bir söz, davranış çocuklarımızda uzun süreli etki bırakabiliyor.
Genellemeyi sevmem ama geneli empati yoksunu ve başkasının üzerinden başarılı olmayı seven bir nesil malesef.
Öğretmenle bu durumu paylaştın mı? Sınıfı yönlendirmesi etkili olabilir.

Benim ufaklıkta kekemelik ve bazen de tutulma oluyor. Terapi vs de aldırdım ama sıfırlanmadı. Rabbim şifa versin.Annesi olarak endişeleniyorum bazen.

Üzüldüm kuzuya...

Öğretmenle bu konuyu konuşmadım.
Öğretmen hangi birine ne desin?
Hafta sonu kızımı dr a götüreceğim. Hem genel kontrol hem su içmemesi hem de ağız kokusunu soracağım.
İş yeri hekimimiz diş doktoruna gidin önce dedi. Ona da bakmamız lazım.

OK. Sirkeli suyla hep silerim aslında ama bizim durum sirkeli su işi mi bilemedim.
Durumlar aynı mı? Bu kadar uzun sürmesi gerçekten sinir bozucu.
Arada tatile gittiniz, zaman zaman misafir ağırlıyorsunuz. Bir yerden sonra her şeyin normale dönmesi lazım. İnsanların yanında da sürdürmüyordur herhalde.

Bugün ben başlattım😂
Ama yazarken sen de aklıma gelmedin değil🤩
Ya akla gelmiş olmak ne güzel, çok mutlu oldum :KK200:
Yakın ama çok dik bir yokuş çıkıyoruz. Ve henüz küçük olduğu için kendi gidemez. Okul etrafı aşırı kalabalık oluyor. Veliler etten duvar onu bile aşamaz çocuk.
evet zormuş o zaman, biraz daha büyüsün halleder. yine de büyük şans okula yakın olmak.
Tatilden dönünce premses moddan çıkmam uzadı. Haliyle işler de uzadı. Bu makus talihimi yenmek için çay koydum şimdi. Kahvaltım bitsin, dünyayı fethedeceğim. 😁

Bir oda yap diye kendi kendimi motive etmeye çalışıyorum.
Dün oturma odası, tuvalet, banyoyu yaptım. Bugün salon olabilir.

Okul formaya geçti. Hergün ne giysem diyen kızım için kötü oldu ama bizim için harika. Zaman kaybediyordu çok. Akşamdan karar verirsen senin için de kolaylık olur desem de ergenus yine bildiği moddaydı.😃

Oğlum asla düğmeli birşey sevmez, giymezdi.
Formada düğme var. Zorundasın dedik artık. Belki o da alışır. Çekiştirip duruyor kıyafetini istemiyorum diye.😄

Ufaklık benimle. Haftaya kursu başlıyor. Haftaya benim de üniversite derslerim başlıyor inşaallah. Ufaklığın kursu öğlene kadar. Öğleden sonra onu bırakabileceğim bir yer bulsam kaymaklı kadayıf olacak. İnşaallah hepimizi mutlu eden bir çözüm bulurum.
inşallah gönlüne göre olsun her şey :KK200:
Çok haklısın. Ben biraz sabırsızım hemen alarm veriyorum işler yolunda gitmeyince 🤦‍♀️ Hatta dün şey dedim 2 katlı ev benim gibi tembellere göre değilmiş dedim 🤣🤣🤣
sen tembel değilsin, minik bi bebeği olan, 2 çocuğu okula gönderme telaşı yaşayan yeni taşınmış bi annesin. bak yazınca bile ne uzun. kendine haksızlık etme, her şey olduğu kadar, zamanla oturacaktır her şey yerine.

Benim komşulara göre öğretmenlik kolay(!) bir meslekti. Ne zaman çocukları 1.sınıfa başladı, yandan ve üst kattan "oooığğğğluuuummm, nasıııll okuyamıyorsuuuunn"lar yükselmeye başladı.😅🤣 Aayyy, bana göre çok eğlenceliydi bu durum çünkü gerçekten çok canımı sıkmışlardı.
Sonra hiç sesleri çıkmaz oldu kolay öğretmenlik(!) için.

İşin içinde olmayan biri için yorum yapmak gerçekten kolay oluyor. 1.sınıf temel sınıf. Rabbim çocukların, velilerin,öğretmenlerin yardımcısı olsun. 😊
kesinlikle ya öğretmenlerin işi zor 1. sınıfta.mesleği sevmek gerekiyor.ben mesela mümkün değil kaldıramayacağım bir meslek.öyüzden işini seven hakkıyla çocukları eğitip öğretenler eğitimci olsun.
ahh komşular.geçen sene muhtemelen kendilerini zor tutmuşlardır kapıya dayanmamak için

Öğretmenle bu konuyu konuşmadım.
Öğretmen hangi birine ne desin?
Hafta sonu kızımı dr a götüreceğim. Hem genel kontrol hem su içmemesi hem de ağız kokusunu soracağım.
İş yeri hekimimiz diş doktoruna gidin önce dedi. Ona da bakmamız lazım.
ağzında kuruluk oluyormu

okul işini hallettim.öğle arası ön görüşme yaptığım okula tekrar gidip görüştüm.biraz yükselmiş olabilirim.az önce haber geldi.inş oğlumda severde bu işimide halletmiş olurum

Selamlar
Toplantı bitti çocuklar bahçede oynuyordu
Eşimde eylülü almış yemeğe götürmüş
Eve de bırakmış iyi oldu 😊
Telefona bakmadığım için eylülü aradım
Sonra okulda karşılaştık eşimle 😅

çocuklar okula başlayınca bizim ev daha düzene giriyor.rutinler şaşmıyor.farklı farklı sorunlar olunca hangisine kafa yoracağımı şaşırdım.eylül plansız gibi gidiyor.küçüğün okulu hallonmayıca ister istemez bir karmaşa vs vs vardı.cuma günü önümüzdeki haftanın planını yaparım.herşey netlemiş olur.okula getir götür,yemek, günlük temizlik,ödevler,kişisel bakım liste yaparım

Ya akla gelmiş olmak ne güzel, çok mutlu oldum :KK200:

evet zormuş o zaman, biraz daha büyüsün halleder. yine de büyük şans okula yakın olmak.

inşallah gönlüne göre olsun her şey :KK200:

sen tembel değilsin, minik bi bebeği olan, 2 çocuğu okula gönderme telaşı yaşayan yeni taşınmış bi annesin. bak yazınca bile ne uzun. kendine haksızlık etme, her şey olduğu kadar, zamanla oturacaktır her şey yerine.
Desteğiniz sayesinde ben de inanıyorum artık toparlıcam inşallah :KK200:

kesinlikle ya öğretmenlerin işi zor 1. sınıfta.mesleği sevmek gerekiyor.ben mesela mümkün değil kaldıramayacağım bir meslek.öyüzden işini seven hakkıyla çocukları eğitip öğretenler eğitimci olsun.
ahh komşular.geçen sene muhtemelen kendilerini zor tutmuşlardır kapıya dayanmamak için
Ayneeeennn :KK53:
Ama anlamamazlığa vurdum kafamı görünce çocuklarına sızlanıp söylendikleri için.😈🙈

Durumlar aynı mı? Bu kadar uzun sürmesi gerçekten sinir bozucu.
Arada tatile gittiniz, zaman zaman misafir ağırlıyorsunuz. Bir yerden sonra her şeyin normale dönmesi lazım. İnsanların yanında da sürdürmüyordur herhalde.
Durumlar aynı. Tatile gittik. Gerektiği yerde konuştuk. Sohbet yok. Arkadaşlarla görüştüğümüzde de bire bir sohbet yok. Ortama göre ayak uyduruyoruz.
evin enerji akışı değişsin diye dedim.diğer yönden yardım alıyorum diye yazmışsın.en azından gerginlik olmadan atlatın süreci her ne karar alacaksanız
Anladım kuzum. Yaparım her ikisini de. Sadece artık bir şeylerden medet ummak yoruyor beni. Karşılıklı anlayış olabilecekken tek taraflı anlayış insanı soğutuyor her şeyden.
Ayrı odada yatıp yatıp, yanaşmak için yatağa gelmek bana kendimi kötü hissettiriyor.
Danışmana gidiyorum 2 oldu. Kadın diyor "çok mu suçlu hissettiriyorlar size" diye. Evet yani. "Hep benden mi, benim yüzümden mi çıkıyor bu tartışmalar?" diye düşünüyorum artık.
Gerginlik olmaması için ben elimden geleni yapıyorum. Sonrası Allaha havale.
Ama benim de duygularım var. Ben de bir insanım ve insanca muameleyi hakediyorum.
Hakkımızda neyse hayırlı o olsun.
ağzında kuruluk oluyormu
Bilmiyorum. Öyle dudak çatlaklığı yok. Dili damağı kuru değil bana göre.

Selamlar
Yarın Alışveriş yapmadigim bir yıl projesini başlatıyorum.

Bu alışveriş yasağından çok
Eve neler giriyor.
İhtiyaç sandığım ama olmayan şeyleri tespit etmek
İhtiyaç sandığım ama alternatif bulmadan aldığım şeyler

Birde neden bilmiyorum ama para biriktirme ihtiyacı daha güven verecekmiş gibi geliyor.

Günaydınlaaar :KK37:

Selamlar
Yarın Alışveriş yapmadigim bir yıl projesini başlatıyorum.

Bu alışveriş yasağından çok
Eve neler giriyor.
İhtiyaç sandığım ama olmayan şeyleri tespit etmek
İhtiyaç sandığım ama alternatif bulmadan aldığım şeyler

Birde neden bilmiyorum ama para biriktirme ihtiyacı daha güven verecekmiş gibi geliyor.
miacım alışveriş yapılmayan yıl projesine bende destek veriyor ve seninle birlikte bende başlamak istiyorum. gerçekten sadece ihtiyaç neyse ona odaklanma indirim vs takip etmemek istiyorum.
ünaydınlar 🌼
Bugünkü yapılacaklar listem
Yerleri süpür

Kek yap

Reçel yap✔️

Banyoyu sil

Alt kat lavabo klozet yıka

Yemek yap( çorba/pilav/yumurtalı börülce)

1 mak çamaşır yıka

Bulaşık mak. Boşalt✔️

Çamaşır katla yerleştir

Ama ben ne yapıyorum şu anda bebek sallıyorum 🤣
bebişin keyfi yerine gelsin hepsini yaparsın mikancım, sling tavsiye ediyorum sana, bebiş senin kokunu hissederken uyur sende yapabileceğin tüm işleri halledersin o arada.

Günaydınlaaar :KK37:

miacım alışveriş yapılmayan yıl projesine bende destek veriyor ve seninle birlikte bende başlamak istiyorum. gerçekten sadece ihtiyaç neyse ona odaklanma indirim vs takip etmemek istiyorum.

bebişin keyfi yerine gelsin hepsini yaparsın mikancım, sling tavsiye ediyorum sana, bebiş senin kokunu hissederken uyur sende yapabileceğin tüm işleri halledersin o
Ne güzel olur 😊
Yeni proje yapmak iyi geldi şimdi kurallarımi belirleyeceğim 😍

Back
X