Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsinGünaydınlar
Bugün benim de ev işi var
Evi süpür
Toz al
Viledayla sil
Çamaşırlar var yıkanacak
Balkonlar yıkanacak
Kahvaltımı yaptıktan sonra başlayacağım
Bende kuru pilav yapayım bariGünaydın
Ben de kahvaltı sonrası başlayacağım işlere.
Akşama da kuru pilav yapacağım. Kuruyu dünden ıslattım.
Teşekkür ederimKolay gelsin![]()
Selamlargeçmiş olsun suhancım, oğlanı da anaokuluna mı yazdıracaksın? inşallah gönlüne göre bi okul bulursun ona da. diğer kuzuna da hayırlı bi sene olsun
çok teşekkürler.
aynen mia hareket içindeyiz, daha yapılan normal günlük rutinleri yazmadım boğulmayın diye, buraya yazmakta motive ediyor insanı, sadece okuyan arkadaşlar varsa yazın, inanın yaptıkça yazasınız, yazdıkça da yapasınız gelecektir.
şu işlerinizi bitirin sonra depo işine geçin bari, o da bayaa başlı başına işmiş ya. beyler yapıyor ama eve girince ince işi de bize düşüyor maalesef :) güzelce temizlenip tozunun alınması falan lazım ama artık onu sonraya bırakıyorum. normalde 4 kattı bizim evimiz, sadece 2 katı kullanıyorduk anaa şimdi 4 kata da yerleşmişiz, nasıl temizliğin altından kalkacağız hiç bilmiyorum
iade mi edeceksin, keşke hasarlı parçayı gönderselerdi sana, internetten büyük bişi almak cidden böyle bazen sıkıntılı oluyor, sonu güzel olacak inşallah, kaldırdım yazlıkları da hava ısınacakmış sanırım, napıcaksam kaldırdım hepsini :)
yeni okul yılınız sizin de hayırlı olsun
Anka özledik kuzum, misafirin varmış, kolay gelsin.
özledik, hoşgeldinSelamlar![]()
Ben de kuru pilav yaptım. Öğle yemeğinde çocuklar yedi. Eşim işten geldi yedi.Günaydın
Ben de kahvaltı sonrası başlayacağım işlere.
Akşama da kuru pilav yapacağım. Kuruyu dünden ıslattım.
Sling bakıyorum ben de ama takabilir miyim emin olamadım bi de ne zamana kadar kullanılıyor acaba.Günaydınlaaar
miacım alışveriş yapılmayan yıl projesine bende destek veriyor ve seninle birlikte bende başlamak istiyorum. gerçekten sadece ihtiyaç neyse ona odaklanma indirim vs takip etmemek istiyorum.
bebişin keyfi yerine gelsin hepsini yaparsın mikancım, sling tavsiye ediyorum sana, bebiş senin kokunu hissederken uyur sende yapabileceğin tüm işleri halledersin o arada.
Eline sağlık mikanimBugünkü yapılacaklar listem
Yerleri süpür
Kek yap
Reçel yap
Banyoyu sil
Alt kat lavabo klozet yıka
Yemek yap( çorba/pilav/yumurtalı börülce)
1 mak çamaşır yıka
Bulaşık mak. Boşalt
Çamaşır katla yerleştir
Daha çamaşır var katlanacak ve de yemek kaldı. Arada 2 ayrı misafir ağırladım
Teşekkür ederimEline sağlık mikanim![]()
Elinize sağlıkSelamlar
Ev işlerini bitirdim
Çamaşır yıkama kaldı
Bugün dışarıya çıktım gezmeye
Yemeğe misafirlerim gelecek annemler var
Menü de balık salata var
Teşekkür ediyorumElinize sağlık
Ne güzel hedefler tamamlanmış![]()
Ben sling takamadım, içinde rahat edemedi 3-4 aylıktı, hem de bağlama açma işi zor oldu ama hemen sonra kanguru aldım, onunla sokakta çok rahat gezdik, bence şimdi hemen al 2 yaşa kadar rahat kullanırsın dışarıda kucaktan çok rahat oluyor market gibi kısa süreli işlerde ya da yürüyüşteSling bakıyorum ben de ama takabilir miyim emin olamadım bi de ne zamana kadar kullanılıyor acaba.
Çerçeve olabilir bence, illa bir odada kullanır, metal olanlar da çok şık duruyorSelam kızlar
Arkadaşıma hediye alacağım ama evine ilk defa gideceğim
Ne alsam
O da sade yaşamayı seven birisi![]()