Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Havlu seti ve kolonya aldımÇerçeve olabilir bence, illa bir odada kullanır, metal olanlar da çok şık duruyor![]()
Kangurum vardı oğlum büyüyünce sattım yaBen sling takamadım, içinde rahat edemedi 3-4 aylıktı, hem de bağlama açma işi zor oldu ama hemen sonra kanguru aldım, onunla sokakta çok rahat gezdik, bence şimdi hemen al 2 yaşa kadar rahat kullanırsın dışarıda kucaktan çok rahat oluyor market gibi kısa süreli işlerde ya da yürüyüşte
Şu çok meşhur markaların dolap gibi uygulamalarda ikinci elleri baya uygun oluyor, oradan değerlendirebilirsin![]()
Sen nerdesin okuyup kaçmak yok artıkNereden anlatsam bilemediğim için mesajlardan konuya daldım
Sürekli okuyup yine yazamadım, yoğun bir yaz geçti, okullar açıldı düzene girer artık hayatımız, hepinizi öpüyorum![]()
Geçmiş olsun geçicidir umarımÇok yoğun bir gün daha sona erdi. Bugün çocuklara dondurma alacağıma söz vermiştim. Sanırım ikisini de hasta ettim küçük öksürmeye başladı büyük de boğazım ağrıyor diyor. İnanılmaz canım sıkıldı benim yüzümden oldu![]()
Limonlu zencefilli ıhlamur yaptım. Çorba yaptım, pekmez içirdim umarım iyi gelir yarına daha iyi uyanırlarGeçmiş olsun geçicidir umarım
Ilık su veya içecek iyi gelir
Kekik adaçayı vardır oralarda.Limonlu zencefilli ıhlamur yaptım. Çorba yaptım, pekmez içirdim umarım iyi gelir yarına daha iyi uyanırlar
Kekik adaçayı var yarın yapayım bal yok ama bugün bir arkadaşı eşime polen vermiş o nasıl kullanılıyor bilen var mı?Bugün erken kalkıp
Kekik adaçayı vardır oralarda.
Olmadı sabah ılık ballı limonlu denesen...
Çok geçmiş olsun. ❣
Sıvı hali diye biliyorumPropolis dedikleri bu polen mi tane tane?
Geçmiş olsunGünaydınlar
Küçük oğlan gece uyuyamadı öksürük ve tıkanıklıktan. Göndermedim okula yarın doktora randevu aldık. Büyük çok şükür iyi o gitti sabah.
Bugün sadece evi silip çamaşırlarla ilgileneceğim. Onun dışında oğlum ve kızımla ilgilenirim.
TeşekkürlerGeçmiş olsun![]()
Geçmiş olsun henüz vitamin takviyesi kullanmadık hiçGünaydın
Benim de kızım tüm gece öksürdü, sabah iyiydi.
Çocuklara vitamin takviyesi ne kullanıyorsunuz?
Bu yıl erken başlamamız gerekecek takviyelere kızın okulda ilk yılı.
Okula giden abi olunca evde, bağışıklığı güçlüdür diye düşünmüştüm ama daha ilk günden şifayı kaptı.
yani bu konuda çeşitli fikirler var ama biz çok sevmiştik baya da 1,5 yaşa kadar kullandık, bağlamasını gözüm kapalı yapıyordum artık alışınca haliyle çok kolay, hatta bence kangurudan daha rahat. bende satmıştım yoksa yollardım şimdi sana slingi. yıkanabilir bir şey 2. el alabilirsin bence, bi daha doğurmucaz aklında kalmasın al kullanamazsan sende satarsın :)Sling bakıyorum ben de ama takabilir miyim emin olamadım bi de ne zamana kadar kullanılıyor acaba.