• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam kızlar
Bugün normalden daha erken uyandım
Daha rahat kahvaltı hazırladım
Sonra okula bırakıp eve geldim çayımı içmeye devam ettim
Sebze alışverişi yaptım yerlestiremedim bir kısmı dondurucuya gidecek onlara yarın başlarım.

Akşam biraz kendime bakım yapacagim
Henüz düzen kuramadığım için aksattigim şeyler var.

Bu haftadan hicbirsey anlamadım
Umarım önümüzdeki hafta daha güzel geçer 🙏
Benim bu haftadan anladığım
Kantinde hamburger yapılıyormuş. Cuma günü okulda kalabilir miymiş ?
Hergün aynı pazarlığı duyunca tüm haftam kantin hamburgeriyle geçti. Tabii ki oğlum kazandı ve bu öğle kaldı okulda.
Sonuç
İkindi gelince açlıktan nereye saldıracağını şaşırmış bir oğlancık. Doymamış beyefendi😃
O pazarlık yapar da, ben durur muyum 😁
Tüm hafta düzenli çalışırsan, cuma ödül olarak okulda kalabilirsin öğlen dedim. Canına okumayı düşünüyorum 🤪
Eeyyy hamburger, sen nelere kadirsin.🤭

Sabah çocukları okula bırakıp eve dönünce günlerdir gözüme batan apartman bahçesindeki çöpleri topladım. Ben yapmasam yapan da yok zaten.😒 Kendim için yaptım. ❣ Mutlu da oldum. Kendimize yakışan bir yerde huzurla oturmak hakkımız diye düşünüyorum.

Eve çıkınca mutfağı topladım. Eşime öğle yemeği ayarlayıp küçüğümle denize kaçtık.💃 1.5 saat kaldık. Okuldan çocuklar (oğlumla arkadaşı) geleceği için eve döndük. Sonra tipik açııızzz, e hadi tamam ödevinizi bitirin...

Kızımın sınıf öğretmeni geldi. 8.sınıf olunca kaynak kitap ayırmış ona. Sabah içemediğim çayı onunla içtik. Arkadaşım da olur ayrıca. Güzel oldu.

Akşama yemek yok ve az sonra diğer aç, kızım kurstan çıkıp gelecek. Mesaiye devam ☺

Benim bu haftadan anladığım
Kantinde hamburger yapılıyormuş. Cuma günü okulda kalabilir miymiş ?
Hergün aynı pazarlığı duyunca tüm haftam kantin hamburgeriyle geçti. Tabii ki oğlum kazandı ve bu öğle kaldı okulda.
Sonuç
İkindi gelince açlıktan nereye saldıracağını şaşırmış bir oğlancık. Doymamış beyefendi😃
O pazarlık yapar da, ben durur muyum 😁
Tüm hafta düzenli çalışırsan, cuma ödül olarak okulda kalabilirsin öğlen dedim. Canına okumayı düşünüyorum 🤪
Eeyyy hamburger, sen nelere kadirsin.🤭

Sabah çocukları okula bırakıp eve dönünce günlerdir gözüme batan apartman bahçesindeki çöpleri topladım. Ben yapmasam yapan da yok zaten.😒 Kendim için yaptım. ❣ Mutlu da oldum. Kendimize yakışan bir yerde huzurla oturmak hakkımız diye düşünüyorum.

Eve çıkınca mutfağı topladım. Eşime öğle yemeği ayarlayıp küçüğümle denize kaçtık.💃 1.5 saat kaldık. Okuldan çocuklar (oğlumla arkadaşı) geleceği için eve döndük. Sonra tipik açııızzz, e hadi tamam ödevinizi bitirin...

Kızımın sınıf öğretmeni geldi. 8.sınıf olunca kaynak kitap ayırmış ona. Sabah içemediğim çayı onunla içtik. Arkadaşım da olur ayrıca. Güzel oldu.

Akşama yemek yok ve az sonra diğer aç, kızım kurstan çıkıp gelecek. Mesaiye devam ☺
Senin şu yazıların yok mu hayatıma renk katıyor 🤭💜

20220917_123622.webp

Kışlık hazırlık devam ediyor 👍

Eki Görüntüle 3131308
Kışlık hazırlık devam ediyor 👍
Ooo en sevdiğim 🤭 ben de bu hafta memleketten getirdiklerimi hallettim. Börülce haşlayıp buzluğa attım. Patlıcan biber közledik. Buzluğa atacaktım ama taze yemeyi tercih ettim daha önce atmıştık çünkü. Patlıcan oyup attık. Patlıcan kızartıp attım ve ilk defa reçel yaptım(üzümden)

8.00 itibariyle mesaideyim :) çıkışa son 40dk inşaallah . yarın tek tatil günüm :) ev-alışveriş işleri var malum.

yapılacaklar listemi burada paylaşmak istedim

çarşaflar değişecek
balkonlar yıkanacak
ütü yapılacak
çamaşır yıkanacak
banyo wc temizlenecek
mutfak dolabı temizlenecek

Bugün günlerden denizdi 😍 🏖
Yazdan beri "çocukları denize götürelim" diyen komşumla bugün şükürler olsun ki gidebildik😁
Çocukların yaşları yakın olunca oynadılar, girdiler,çıktılar. Analarına sarmadılar. Haliyle keyifliydi.
Eve gelip de güneş kremi sürmediğim yüzümü gördüm de, efsane :olamaz: Bütün yaz kararmayan yüzüm,bu gün hakkını verdi.
Çocukların da sırtları 😅
Kızımın okul kursu vardı 8 saat. Haliyle gelemedi. Oğlanların da her biri bir yerde uyuyakaldı. Bulduğumu yataklarına yatırayım bari.🙃

Bugün ev berbattı yani yatak bile toplamadim kışlık stok için uğraştım arada yemek yaptım mutfakta birbirine girdi
Üstüm başım felaket
Kızıma biraz vakit ayırdım oyun oynadık
Sonra misafir geleceğiz diye aradı
Etrafı topladim
Onlar geldi gitti
Duş almaya gücüm yok ama gitmem gerek

Yarın da arkadaşlar İnegöl e gidelim dediler. eşim gidelim diyor ben gitmeyelim dedim.

Daha ödev işimiz var ama cocuk evde değil annemler götürdü ozlemisler dedim gitmese iyi olur eylule sordum gidicem dedi. sabah gelecek
Daha onun banyosu vs saymak dahi istemiyorum
Ve birçok başka başka iş var 🤦‍♀️

Gerçekten hiç birsey yolunda gitmiyor. Ama bu kadar da olmaz olmamalı neden ki niye 😔

Benim çocukların 3ü hasta evet evet yanlış duymadınız okulun ilk haftası henüz sonbahar ama 3ü de hasta oldu 😱 kim gönderecek bana huniyi 😭
Mikan çok geçmiş olsun 😔
Benimkini kullanıyorum boşa çıkınca sana göndereyim 😅

Bugün ev berbattı yani yatak bile toplamadim kışlık stok için uğraştım arada yemek yaptım mutfakta birbirine girdi
Üstüm başım felaket
Kızıma biraz vakit ayırdım oyun oynadık
Sonra misafir geleceğiz diye aradı
Etrafı topladim
Onlar geldi gitti
Duş almaya gücüm yok ama gitmem gerek

Yarın da arkadaşlar İnegöl e gidelim dediler. eşim gidelim diyor ben gitmeyelim dedim.

Daha ödev işimiz var ama cocuk evde değil annemler götürdü ozlemisler dedim gitmese iyi olur eylule sordum gidicem dedi. sabah gelecek
Daha onun banyosu vs saymak dahi istemiyorum
Ve birçok başka başka iş var 🤦‍♀️

Gerçekten hiç birsey yolunda gitmiyor. Ama bu kadar da olmaz olmamalı neden ki niye 😔
Bugün ben de yatakları toplayamadım yalnız değilsin.
Mutfağa girince hele bu kışlık hazırlık meselesi çok zaman alıyor. Üstüne misafir tuz biber olmuş. 1. Sınıf da ayrı bir sorumluluk yükledi tabi. Ama sen üstesinden gelirsin. Bugün böyle olmuş yarın toparlarsın. İnegöl’e de gidin bence keşke biri bana dese hadi İnegöl’e diye 🤭

Mikan çok geçmiş olsun 😔
Benimkini kullanıyorum boşa çıkınca sana göndereyim 😅
Olur tamam 🤣 teşekkür ederim. Umarım hemen iyileşirler. Kızım aşı oldu o etkiledi. Küçük oğlan öksürüyor antibiyotik verdi doktor. Büyük de az önce ateşi çıktı anlamadım ben bu işi. Bu sene de zorlu geçecek gibi. Artık bağışıklık kazanmışlardır diyordum ama o iş öyle değilmiş

Olur tamam 🤣 teşekkür ederim. Umarım hemen iyileşirler. Kızım aşı oldu o etkiledi. Küçük oğlan öksürüyor antibiyotik verdi doktor. Büyük de az önce ateşi çıktı anlamadım ben bu işi. Bu sene de zorlu geçecek gibi. Artık bağışıklık kazanmışlardır diyordum ama o iş öyle değilmiş
Hastalık daha zor Kolaylıklar diliyorum ya 😔
Havalarda nasıl sıcak dengemiz bozuldu

Bizi de arkadaşlar yarın pikniğe çağırdı ama yok yani hasta olmasalar da 2 aylık bebekle piknik falan kaldıramaz bünyem 🙈 okula başlayana kadar evden çıkmam sanırım 😅 of annemin gelişini dört gözle bekliyorum olmuyor böyle 3 küçük çocukla çok yetersizim 😭

Bugün ben de yatakları toplayamadım yalnız değilsin.
Mutfağa girince hele bu kışlık hazırlık meselesi çok zaman alıyor. Üstüne misafir tuz biber olmuş. 1. Sınıf da ayrı bir sorumluluk yükledi tabi. Ama sen üstesinden gelirsin. Bugün böyle olmuş yarın toparlarsın. İnegöl’e de gidin bence keşke biri bana dese hadi İnegöl’e diye 🤭
Bir yanım git diyor ama eve gelince sorumluluklar çanları çalacak 😅
Sen nerdesin diyecekler 😁

Back
X