• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eveeet temizlik işini baya rutine oturttum amaaa sürekli sürekli bölünüyorum ve bir iş yarım kalınca aşırı gergin oluyorum. Mesela bugün sadece çamaşır yıkamam katlamam ve evi silmem gerek. Ama ya bebeğim ağlıyor ya oğlanlar bölüyor vs. O yüzden bazı işleri mesela bugünkü silme ya da süpürme, toz alma vs.günün görevi neyse onu çocuklar uyuduktan ya da eşim evdeyken yapmaya karar verdim. Olmuyor böyle çok gergin olup bu sefer çocuklarla çatışıyorum. Ama benim önceliğim çocuklarım olmalı. Gün içinde yine çamaşır bulaşık ve yemek işlerini hallederim ama artı işleri dediğim zamana aktaracağım. Gerilip sinirlenmeye değmez çünkü.

Ev işleri bitince öğretmen aradı eylülün cantasi ayran olmuş hemen kitapları çıkartmış.
Beslenme cantasi almamıştım ama bugün gittim aldım hikaye kitabı istemişti onlarida aldım gitmişken
Eylülü okula bırakınca çantasını yıkayacağım

Son düzenleme:
Eveeet temizlik işini baya rutine oturttum amaaa sürekli sürekli bölünüyorum ve bir iş yarım kalınca aşırı gergin oluyorum. Mesela bugün sadece çamaşır yıkamam katlamam ve evi silmem gerek. Ama ya bebeğim ağlıyor ya oğlanlar bölüyor vs. O yüzden bazı işleri mesela bugünkü silme ya da süpürme, toz alma vs.günün görevi neyse onu çocuklar uyuduktan ya da eşim evdeyken yapmaya karar verdim. Olmuyor böyle çok gergin olup bu sefer çocuklarla çatışıyorum. Ama benim önceliğim çocuklarım olmalı. Gün içinde yine çamaşır bulaşık ve yemek işlerini hallederim ama artı işleri dediğim zamana aktaracağım. Gerilip sinirlenmeye değmez çünkü.
Kesinlikle doğru yoldasın, ev eninde sonunda temizlenir ama çocuklarla geçen zaman geri dönmüyor, ileride çocuklarımın anne hep bize kızardın vs demesindense mutlu hatırlasınlar çocukluklarını. 3 çocuklu ev bu diyip geçeceksin mikanım boşver.

Aynen akşamdan ev temiz toplu olursa gündüz fazla iş kalmaz

Kesinlikle doğru yoldasın, ev eninde sonunda temizlenir ama çocuklarla geçen zaman geri dönmüyor, ileride çocuklarımın anne hep bize kızardın vs demesindense mutlu hatırlasınlar çocukluklarını. 3 çocuklu ev bu diyip geçeceksin mikanım boşver.
Öyle kesinlikle salıcam artık kendime de zaman ayıramıyorum böyle kitap bile okuyamıyorum son zamanlarda

robot alalım sana el birliğiyle :D
o süpürsün çocuklar uyanıkken, sen çocuklar uyuyunca sessiz sessiz silersin. :)
çamaşırları da sessiz sessiz katlarsın.

benimki şimdiden diyor bana :(
işimiz bitmiyor ki lanet olsun.
ev dağınıkken de mutsuzum, çocuğa yapma derken kızarken de :(

benimki şimdiden diyor bana :KK43:
işimiz bitmiyor ki lanet olsun.
ev dağınıkken de mutsuzum, çocuğa yapma derken kızarken de :KK43:
CK'cım hiç geç değil kuzum, sen zor zamanlardan geçiyorsun ama bu bi milad olabilir, inan adı üstünde çocuk öyle küçük şeylerle mutlu oluyorlar ki. günlük yarım saat ne istersen birlikte yapalım desen ilk günler bişi bulamasanızda sonrasında inan birlikte vakit geçirmek çok keyifli olacaktır. hiç bişi bulamasan isim şehir oyna. onların hiç suçu yok ki.

Okulların açılması
Çıkan aksilikler
Ve ev düzenini sağlamak için exra enerji harcadım
Yorgunum

Hergun exra birsey yaşanıyor.

Böyle olunca neyi ne zaman nasıl yapsam henuz net fikrim yok. 🙄

Bir kahve alıp işleri planlasam daha iyi hissederim belki
Deneyelim

Alışverişten kaçtıkça eksikler Alınacaklar çıkıyor hep
Kartımı internet alışverişine kapatmıştım oysa
Ama nakit harcamaya yuklendim bu kezde param hızla tükeniyor 😬

Bu yaz çok iyiydi aslında hersey özledim ❤️

Okulların açılması
Çıkan aksilikler
Ve ev düzenini sağlamak için exra enerji harcadım
Yorgunum

Hergun exra birsey yaşanıyor.

Böyle olunca neyi ne zaman nasıl yapsam henuz net fikrim yok. 🙄

Bir kahve alıp işleri planlasam daha iyi hissederim belki
Deneyelim

Alışverişten kaçtıkça eksikler Alınacaklar çıkıyor hep
Kartımı internet alışverişine kapatmıştım oysa
Ama nakit harcamaya yuklendim bu kezde param hızla tükeniyor 😬

Bu yaz çok iyiydi aslında hersey özledim ❤️
Mia alışveriş konusunda bence senin yasağa ihtiyacın yok. Sen zaten bilinçli bir tüketicisin.
Diğer konularda hepimiz dağıldık bir miktar toparlarız inşallah

Mia alışveriş konusunda bence senin yasağa ihtiyacın yok. Sen zaten bilinçli bir tüketicisin.
Diğer konularda hepimiz dağıldık bir miktar toparlarız inşallah
Para biriktireyim diye düşünmüştüm ama gelirim giderimi ancak karşılıyor demekki.😅

Para biriktireyim diye düşünmüştüm ama gelirim giderimi ancak karşılıyor demekki.😅
Diyette de bir şey yasak olunca insanın canı daha çok çeker ya bunda da öyle bir etki doğurabilir 😅 sen istedikten sonra yine biriktirirsin bence. Her şey aşırı pahalı olduğu için cüzdandaki para sürekli uçup gidiyor maalesef

Back
X