• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selamlar
Kızım da çok öksürüyordu doktora götürdük. Bronşları dolmuş ve kanda enfeksiyon var dedi. 2 gün evde dinlendikten sonra bugün yeniden okula gitti. Tabi okulda yapılan “el ele” leri biz de evde yaptık. Bu ara herkes hasta, aşırı mikrobik bir ortam var :KK43:
Çok geçmiş olsun canımmm

ılık suya çay kaşığı ucuyla toz zencefil
bi kaç damla limon
biraz bal.

bunu içirmeye çalış kızına. hem zencefil enfeksiyonu düşürür hem öksürüğe iyi gelir hem enerji verir.

Eylülle arkadaş olunca çocukla tanışma fırsatım oldu
Durumları iyi gibi değildi
Sonra eşimle konuştum yardım etmeye karar verdik

Öğretmene yazdım başta velisinden izin alabilirmiyiz nasıl yapalım gibi.
Öğretmen başta tereddüt etti yaşanılan olayları ve sorunlu bir aile ile karsilastigimi anladım
Çocuklar şiddet gördüğü için öğretmenler yetkililere haber vermiş gecen yıl
Cocuk esirgeme kurumuna gitmişler
Sonra babaanne sahip çıkmaya çalışmış ama pekte ilgilenmeyince yurtta kalmaya başlamışlar
Anneleri yok yani üvey anne
İlgisiz baba
Sonra yine çocukları babası geri alıp eve getiriyor ama sıfır ilgi çocuklar babam kızacak diye nasıl korkuyor
Dedim annenizden izin alın sizi eve bırakayım
Çocuklar izin alıyor öğlen arasında.

Okul çıkışı evlerine bıraktım hem de tanıştım
Yardımcı olmak istediğimi söyledim neyseki iyi karşılandım kabul ettiler
Ertesi gün kıyafet ayakkabı ne gerekiyorsa aldık esnaf yardımcı oldu sagolsun
Yemek söyledim birde gittiğimiz yerde öğretmenlerle karşılaştık
Çocuklar okulda da akran zorbalığı yaşıyormuş
Böyle bir yardım destek ilk defa görüyoruz dediler.
Hem mutlu oldum hem üzüldüm niye kimse gormuyorki bu çocukları
Belki Eylül de arkadaş olmasa bende goremeyecektim kader bizi bir araya getirdi.

Şimdi çocuklarla öğlen arası okul çıkışı gördükçe koşarak yanıma geliyorlar.
Anlatıyorlar
Hep eksik kalacaklar ama az da olsa değerli olduklarını hissettirmek istedim.

Eylülle arkadaş olunca çocukla tanışma fırsatım oldu
Durumları iyi gibi değildi
Sonra eşimle konuştum yardım etmeye karar verdik

Öğretmene yazdım başta velisinden izin alabilirmiyiz nasıl yapalım gibi.
Öğretmen başta tereddüt etti yaşanılan olayları ve sorunlu bir aile ile karsilastigimi anladım
Çocuklar şiddet gördüğü için öğretmenler yetkililere haber vermiş gecen yıl
Cocuk esirgeme kurumuna gitmişler
Sonra babaanne sahip çıkmaya çalışmış ama pekte ilgilenmeyince yurtta kalmaya başlamışlar
Anneleri yok yani üvey anne
İlgisiz baba
Sonra yine çocukları babası geri alıp eve getiriyor ama sıfır ilgi çocuklar babam kızacak diye nasıl korkuyor
Dedim annenizden izin alın sizi eve bırakayım
Çocuklar izin alıyor öğlen arasında.

Okul çıkışı evlerine bıraktım hem de tanıştım
Yardımcı olmak istediğimi söyledim neyseki iyi karşılandım kabul ettiler
Ertesi gün kıyafet ayakkabı ne gerekiyorsa aldık esnaf yardımcı oldu sagolsun
Yemek söyledim birde gittiğimiz yerde öğretmenlerle karşılaştık
Çocuklar okulda da akran zorbalığı yaşıyormuş
Böyle bir yardım destek ilk defa görüyoruz dediler.
Hem mutlu oldum hem üzüldüm niye kimse gormuyorki bu çocukları
Belki Eylül de arkadaş olmasa bende goremeyecektim kader bizi bir araya getirdi.

Şimdi çocuklarla öğlen arası okul çıkışı gördükçe koşarak yanıma geliyorlar.
Anlatıyorlar
Hep eksik kalacaklar ama az da olsa değerli olduklarını hissettirmek istedim.
Çok güzel bir şey yapmışsın 🥲 maalesef okullarda o şekilde çocuklar çok fazla. Bakınca direkt ailede bi şey olduğunu anlıyorsun biraz araştırınca gerçekten de bozuk aile ilişkileri vs ile karşılaşıyorsun. Umarım o çocuklar ömür boyu senin gibilerle karşılaşırlar ve umarım ailelerinden aldıkları şeyleri devam ettirmezler 🥺

Çok güzel bir şey yapmışsın 🥲 maalesef okullarda o şekilde çocuklar çok fazla. Bakınca direkt ailede bi şey olduğunu anlıyorsun biraz araştırınca gerçekten de bozuk aile ilişkileri vs ile karşılaşıyorsun. Umarım o çocuklar ömür boyu senin gibilerle karşılaşırlar ve umarım ailelerinden aldıkları şeyleri devam ettirmezler 🥺
Şuan çok masumlar bir görsen
İleri de ne seçimler yaparlar bilemem 😔
Haklarında hayırlısı olsun 🙏

Selamlar
Bugün kendime videolar çekmeye başladım.
Hedeflerim ve gunluk detaylar konusunu konuşacağım yani aklıma ne gelirse
Kendimi izlemek garip geldi tabi 😅
video çekmeye başladığım ilk günler, elimi kolumu nereye koyacağımı mimiklerimi nasıl kontrol edip yönlendirebileceğimi bilmiyordum. kendimi seyrettikçe eksik gördüğüm yerelere yoğunlaştım fazlalıkları da çıkardım :)
ve kendimi izlemek normalleşti :)
başarılar dilerim

Selam kızlar böyle nasıl olmuş çiçeği kaldırdım çok yaprak döküyordu.
20220930_160657.webp

video çekmeye başladığım ilk günler, elimi kolumu nereye koyacağımı mimiklerimi nasıl kontrol edip yönlendirebileceğimi bilmiyordum. kendimi seyrettikçe eksik gördüğüm yerelere yoğunlaştım fazlalıkları da çıkardım :)
ve kendimi izlemek normalleşti :)
başarılar dilerim
Aynen bir süre bakıştık telefonla 😅

Selam kızlar böyle nasıl olmuş çiçeği kaldırdım çok yaprak döküyordu.
Eki Görüntüle 3138064
Sen nasıl olmuş diyince gayri ihtiyari, ney nasıl olmuş, birşey yok ki dedim kendi evimi düşünerekten. 🙈
Ben demedim, iç ses dedi. Ben masumum.😇
Aaa, yeter artık, susar mısın iç ses!
😊
...

Senin en çok acele etmeyişini seviyorum eşya noktasında. İçine sinen şeylerle oluşturuyorsun yuvanı. Maşaallah barekallah. Rabbim huzurla, sevgiyle, sağlıcakla oturmayı nasip etsin.❣

Ben evlenirken eşya noktasında çok da bilinçli değildim. Bir kere alınır mantığı hakimdi. Şimdi ne istediğim konusunda netlik oluşuyor kullana kullana ama param yok ona ayıracak 😁 Şimdi de mutsuz değilim ama eşyaların yerden yüksek olmayışı temizlikte zorluyor haliyle.
Onlar da beni seviyor ki ayrılamıyoruz haliyle. Bakalım ne zaman boşanacağız ? 🤪

Sen nasıl olmuş diyince gayri ihtiyari, ney nasıl olmuş, birşey yok ki dedim kendi evimi düşünerekten. 🙈
Ben demedim, iç ses dedi. Ben masumum.😇
Aaa, yeter artık, susar mısın iç ses!
😊
...

Senin en çok acele etmeyişini seviyorum eşya noktasında. İçine sinen şeylerle oluşturuyorsun yuvanı. Maşaallah barekallah. Rabbim huzurla, sevgiyle, sağlıcakla oturmayı nasip etsin.❣

Ben evlenirken eşya noktasında çok da bilinçli değildim. Bir kere alınır mantığı hakimdi. Şimdi ne istediğim konusunda netlik oluşuyor kullana kullana ama param yok ona ayıracak 😁 Şimdi de mutsuz değilim ama eşyaların yerden yüksek olmayışı temizlikte zorluyor haliyle.
Onlar da beni seviyor ki ayrılamıyoruz haliyle. Bakalım ne zaman boşanacağız ? 🤪
Sağol canim 😊

Ev dekoru zamanla yapılması daha güzel
Bazı konularda acele ediyorum bazen etmiyorum 😅
Depolama konusu önemli onlar çabuk olsun istiyorum

Seninde evin balkonun çok güzeldi
Umarım zamanla istediğin hale getirirsin 😊

Back
X