• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün bütün odaları temizledim
Buyuk oda hariç
Orada eşyalar var
Şifoniyer gelince içine konulacak eşyalar
Gidecek eşyalar
Bekleyen eşyalar var

Birazdan not alırım ✔️

Ben de akşam akşam dolap düzenledim, boş odadaki 2 plastikli borcamı mutfağa aldım çok mutluyum 😅
Benim de benzer bi odam var şu an ardiye gibi kullandığım 🤦‍♀️Kızımın odası olacak inşallah ama en az 2 yılı var eşyalar birikir de birikir kesin 🙈

Benim de benzer bi odam var şu an ardiye gibi kullandığım 🤦‍♀️Kızımın odası olacak inşallah ama en az 2 yılı var eşyalar birikir de birikir kesin 🙈
Evet 1 eşya gidiyor yerine 3 tane geliyor maalesef 🤦🏼‍♀️ şimdi zeytin sezonu, zeytin kuruyorum onları nereye koyacağım büyük dert o odaya koysam gözüme batacak, mutfakta çok yer yok, senin kendi evin güzel bir düzen oluşturur boşaltırsın orayı ben kiracı olunca bir şey yapamıyorum

Evet 1 eşya gidiyor yerine 3 tane geliyor maalesef 🤦🏼‍♀️ şimdi zeytin sezonu, zeytin kuruyorum onları nereye koyacağım büyük dert o odaya koysam gözüme batacak, mutfakta çok yer yok, senin kendi evin güzel bir düzen oluşturur boşaltırsın orayı ben kiracı olunca bir şey yapamıyorum
Merdiven altını depolama alanı yapacağız ama elimizin biraz rahatlamasını bekliyoruz ancak o zaman düzenleyebilir o zamana kadar biriktirmeye devam 😁

Merdiven altını depolama alanı yapacağız ama elimizin biraz rahatlamasını bekliyoruz ancak o zaman düzenleyebilir o zamana kadar biriktirmeye devam 😁
Ah harika olur 🤩 öyle bir yer kesinlikle lazım, ben de küçük tuvalete bir şeyler yapmak istedim aslında ama şimdilik boş oda lazım değil diye önemsemedik, benim gözüme batıyor tabiki girip çıktıkça

Ah harika olur 🤩 öyle bir yer kesinlikle lazım, ben de küçük tuvalete bir şeyler yapmak istedim aslında ama şimdilik boş oda lazım değil diye önemsemedik, benim gözüme batıyor tabiki girip çıktıkça
Boş odaların kaderi bu. Oğluşunun odası mı olacak orası ?

Günaydınlar 🌻
Adeta haftaiçi tadında bir cumartesi günü 🤦‍♀️
Saat 7 olmamıştı çocuklar uyandığında neden neden neden benim çocuklarım geç uyanmayı sevmiyor 😭

Üstelik küçük oğlum yine şifayı kapmış gibi 🥺

Kahvaltı yapıldı mutfak toplandı
Yataklar toplandı
Nevresimler yıkandı serildi
1 sepet çamaşır katlanıp yerleştirildi
Ve saat daha 10, normal insanlar daha uyanmadı 🫣

Günaydınlar 🌻
Saat 7 olmamıştı çocuklar uyandığında neden neden neden benim çocuklarım geç uyanmayı sevmiyor 😭

Yataklar toplandı
Günaydın mikan 😊
Geçmiş olsun bu hastalık dönemi bitse artık 😔

Bizde şimdi kahvaltı yapacağız yatakları topluyorum 😅
Senin çocuklar çok erken uyuyor ondan olabilir 😊

Günaydın mikan 😊
Geçmiş olsun bu hastalık dönemi bitse artık 😔

Bizde şimdi kahvaltı yapacağız yatakları topluyorum 😅
Senin çocuklar çok erken uyuyor ondan olabilir 😊
Çok erken değil 9-9.30 arası ben de o saatte uyuyorum ama sabah gözlerimi açamıyorum 🤣🤣🤣

Günaydınlar 🌻

Yataklar toplandı
Geçen annemler geldiğinde saat 9:30 da benim oğlan anaannemler ne kadar çok uyuyormuş ya diyordu 🤣 biz 5-6 arası kalkıyoruz. Dedim onlar çok uyumuyor biz az uyuyoruz 😂😂

Geçen annemler geldiğinde saat 9:30 da benim oğlan anaannemler ne kadar çok uyuyormuş ya diyordu 🤣 biz 5-6 arası kalkıyoruz. Dedim onlar çok uyumuyor biz az uyuyoruz 😂😂
Biz ne zaman normale döneriz ankacım 😭

Mikan Mikan Psidan Psidan
Boş oda aslında bir avantaj
Size deneyimimi anlatayım

Sade yaşama başlarken büyük odam boştu
Bende depo olarak kullanıyordum ütü masası vs

Sonra evde eleme yaparken fazla gördüğüm esyalarida bu odaya koydum belli bir süre kutulara bakmadiysam eledim ihtiyacım birsey olduysa gittim içinden aldım.

Evimin her alanı doluydu büyük bir yorgan dolabim ve yan tarafındaki dolap doluydu
Gardiropum baza altım 2 sifonyerim doluydu
Eylülün odası doluydu oraya oda yapmadan önce başka esyalar vardı
Mutfak doluydu exra dolabim dahi vardı yinede yetersizdi

Yorganlari eleyince o dolabi evden çıkartıp kıyafet dolabi yaptım
Baza altına sadece misafir yorganlari mevsimlik kiyafetler ve ütü masası var

Mutfak esyasinin yarısını eledim

Ceyizler elendi

Daha aklıma gelmeyen birçok şey elendi

Şimdi 3 depolama alanına ihtiyacım var
1. Lavabo dolabi usta malesef kötü işçilik yapmış üst cekmece açılmıyor ve küflendi sildim ama kokusu var
Daha açık rafli birsey alacağım tek cekmeceli bir dolap

2. Portmanto değişecek kapakları düşüyor tehlikeli olmaya başladı

3. Aldığımız ve iadeye giden sifonyer

Her alanı daha verimli kullanıyorum.

Mesela banyoya temizlik bölümü yaptırdım
Oraya malzemelerimi koyuyorum

Ayakkabılarımı evin diş kapının yanına dolap koydum orada duruyor
Diğer ısıtıcı yıkama makinesi gibi şeyler bodrumda duruyor orayida yazın düzenledim

Hala mesela evde değişiklik olsun o odayı kullanırım orası benim ayiklama yapma odam 😊
Dağılacaksa orası dağılıyor sonra geri toplanıyor

Yani karar sizin tabi

Mikan Mikan Psidan Psidan
Boş oda aslında bir avantaj
Size deneyimimi anlatayım

Sade yaşama başlarken büyük odam boştu
Bende depo olarak kullanıyordum ütü masası vs

Sonra evde eleme yaparken fazla gördüğüm esyalarida bu odaya koydum belli bir süre kutulara bakmadiysam eledim ihtiyacım birsey olduysa gittim içinden aldım.

Evimin her alanı doluydu büyük bir yorgan dolabim ve yan tarafındaki dolap doluydu
Gardiropum baza altım 2 sifonyerim doluydu
Eylülün odası doluydu oraya oda yapmadan önce başka esyalar vardı
Mutfak doluydu exra dolabim dahi vardı yinede yetersizdi

Yorganlari eleyince o dolabi evden çıkartıp kıyafet dolabi yaptım
Baza altına sadece misafir yorganlari mevsimlik kiyafetler ve ütü masası var

Mutfak esyasinin yarısını eledim

Ceyizler elendi

Daha aklıma gelmeyen birçok şey elendi

Şimdi 3 depolama alanına ihtiyacım var
1. Lavabo dolabi usta malesef kötü işçilik yapmış üst cekmece açılmıyor ve küflendi sildim ama kokusu var
Daha açık rafli birsey alacağım tek cekmeceli bir dolap

2. Portmanto değişecek kapakları düşüyor tehlikeli olmaya başladı

3. Aldığımız ve iadeye giden sifonyer

Her alanı daha verimli kullanıyorum.

Mesela banyoya temizlik bölümü yaptırdım
Oraya malzemelerimi koyuyorum

Ayakkabılarımı evin diş kapının yanına dolap koydum orada duruyor
Diğer ısıtıcı yıkama makinesi gibi şeyler bodrumda duruyor orayida yazın düzenledim

Hala mesela evde değişiklik olsun o odayı kullanırım orası benim ayiklama yapma odam 😊
Dağılacaksa orası dağılıyor sonra geri toplanıyor

Yani karar sizin tabi
Mantıklı. Zaten kızıma oda yapana kadar ben de o şekilde kullanırım. Dediğin gibi diğer odalarda hem fazlalık hem dağınıklık olmuyor 😊

Back
X