• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün
Kurutma mak filtresi temizlenecek
Süpürge temizlenecek
Önümüzdeki hafta içi yatak altını temizleyip
Banyo havlulari yikanacak
İşim olmasa hafta sonu yapardım.

Aylık işlerim 😊

Geçenlerde ig de gördüm
Beyaz kıyafetlerin sararmasini önleyen yöntem
Onu deneyeceğim
Markete gittim geldim

Evet, an itibariyle biten "dua yıldızları" etkinliğimiz
Beğenilerinize sunayım ☺
20221001_173121.webp

Herkese iyi akşamlar
Motor takmalı, pert olmalı pazar gününün sonuna geldik😂
Ev süpürüldü silindi, çamaşır yıkandı, katlandı, 3 odanın tozu alındı 2 oda kaldı
Lavabolar aynalar temizlendi
Balkonlar yıkandı
Bulaşık makinesi boşaltıldı
Yemek hazırlandı, mutfak toplandı
Market alışverişi yapıldı
Ödevler yapıldı, çantalar hazırlandı
Çocuklar yıkandı
Yeğenim geldi bi ara
Haftalık yemek ve kombin listesi hazırladım
Ben de duşumu alıp biraz cilt bakımı yaptım, kil maskesi+serum falan
An itibariyle çocukları yatırdım

Bugünlerde kafamı toparlayamıyorum sanki, hiç bişeye yetişemiyormuş gibi hissediyorum, hala 3 cocukla çalışmaya ve alıştığım düzeni koruma çabalarına alışmaya çalışıyorum, günler hızlı ve yoğun geçiyo, camların ve kapıların silinmesi lazım, temizlikçi ayarlamam lazım,
Perdeleri ve koltuk kılıflarını yıkamam lazım
Çocukların yazlıklarını eleme yaparak kaldırmam lazım, baharlık giysileri çıkarmalıyım, ihtiyaç listesi yapmam lazım tayt ve ayakkabı eksiğimiz var, büyük kızıma kot ceket alıcam ama lcw de bile 350 lira🤦🏼‍♀️
Bi de uzman öğretmenlik sınavı sorunu var, çalışmaya başlayamıyorum zaman bulamıyorum napıcam bilmiyorum

En iyisi kendime bi ıhlamur yapayım da dizi izleyeyim, yarın boş günüm🙏🏻 no sendrom😁

Herkese iyi akşamlar
Motor takmalı, pert olmalı pazar gününün sonuna geldik😂
Ev süpürüldü silindi, çamaşır yıkandı, katlandı, 3 odanın tozu alındı 2 oda kaldı
Lavabolar aynalar temizlendi
Balkonlar yıkandı
Bulaşık makinesi boşaltıldı
Yemek hazırlandı, mutfak toplandı
Market alışverişi yapıldı
Ödevler yapıldı, çantalar hazırlandı
Çocuklar yıkandı
Yeğenim geldi bi ara
Haftalık yemek ve kombin listesi hazırladım
Ben de duşumu alıp biraz cilt bakımı yaptım, kil maskesi+serum falan
An itibariyle çocukları yatırdım

Bugünlerde kafamı toparlayamıyorum sanki, hiç bişeye yetişemiyormuş gibi hissediyorum, hala 3 cocukla çalışmaya ve alıştığım düzeni koruma çabalarına alışmaya çalışıyorum, günler hızlı ve yoğun geçiyo, camların ve kapıların silinmesi lazım, temizlikçi ayarlamam lazım,
Perdeleri ve koltuk kılıflarını yıkamam lazım
Çocukların yazlıklarını eleme yaparak kaldırmam lazım, baharlık giysileri çıkarmalıyım, ihtiyaç listesi yapmam lazım tayt ve ayakkabı eksiğimiz var, büyük kızıma kot ceket alıcam ama lcw de bile 350 lira🤦🏼‍♀️
Bi de uzman öğretmenlik sınavı sorunu var, çalışmaya başlayamıyorum zaman bulamıyorum napıcam bilmiyorum

En iyisi kendime bi ıhlamur yapayım da dizi izleyeyim, yarın boş günüm🙏🏻 no sendrom😁
Kolay gelsin
Şu ara aynıyız hepimiz sanırım
Hiç anlam veremediğim isler çıkıyor 😅

Pazar günüm yoğun geçti
Sabahtan evi toparladım
Kahvaltı yaptık
Annemler geldi
Sonra Eskisehir e gittik geldik
Eve gelince ödev banyo son evi bir toparlama yaptım.

Kendime bakım yapacagim ve bir sürü liste hazırlamam gerek

Geçen hafta rahat geçirdim
Ama biriken işler de oldu.
Orta yolu bulucaz inşallah

Günaydın.
günler bende de su gibi akıyor.
hiç bir işe yetişemiyor gibiyim.
yoğun çalışma eve fırsat bırakmıyor.

-ah aylar önce sabah erkenden kalkıp yürüyüş yapan sahilde kitap okuyan hallerimi özledim bi an önce o günlere dönmek istiyorum. :KK1:

Günaydın.
günler bende de su gibi akıyor.
hiç bir işe yetişemiyor gibiyim.
yoğun çalışma eve fırsat bırakmıyor.

-ah aylar önce sabah erkenden kalkıp yürüyüş yapan sahilde kitap okuyan hallerimi özledim bi an önce o günlere dönmek istiyorum. :KK1:
Günaydın
Okul dönemini hiç sevemedim 🥲

Kızlar günaydın nasılsın hepiniz? Ben kışa bomba gibi giriyorum. Burda malum havalar soğudu 12-13 derece falan. Eşimle salonu boyadık, ben mutfak dolaplarıni boyadım harika oldu bence ☺️ çocuklarin oyuncaklarını, kıyafetlerini ayikladim kaç torba gitti ben bile sayamadim. Kendi kıyafetlerimden de epey bir parça eledim. Kendime yeni iki bluz bir pantolon aldım. Gelişmeler böyle.

Eylülle arkadaş olunca çocukla tanışma fırsatım oldu
Durumları iyi gibi değildi
Sonra eşimle konuştum yardım etmeye karar verdik

Öğretmene yazdım başta velisinden izin alabilirmiyiz nasıl yapalım gibi.
Öğretmen başta tereddüt etti yaşanılan olayları ve sorunlu bir aile ile karsilastigimi anladım
Çocuklar şiddet gördüğü için öğretmenler yetkililere haber vermiş gecen yıl
Cocuk esirgeme kurumuna gitmişler
Sonra babaanne sahip çıkmaya çalışmış ama pekte ilgilenmeyince yurtta kalmaya başlamışlar
Anneleri yok yani üvey anne
İlgisiz baba
Sonra yine çocukları babası geri alıp eve getiriyor ama sıfır ilgi çocuklar babam kızacak diye nasıl korkuyor
Dedim annenizden izin alın sizi eve bırakayım
Çocuklar izin alıyor öğlen arasında.

Okul çıkışı evlerine bıraktım hem de tanıştım
Yardımcı olmak istediğimi söyledim neyseki iyi karşılandım kabul ettiler
Ertesi gün kıyafet ayakkabı ne gerekiyorsa aldık esnaf yardımcı oldu sagolsun
Yemek söyledim birde gittiğimiz yerde öğretmenlerle karşılaştık
Çocuklar okulda da akran zorbalığı yaşıyormuş
Böyle bir yardım destek ilk defa görüyoruz dediler.
Hem mutlu oldum hem üzüldüm niye kimse gormuyorki bu çocukları
Belki Eylül de arkadaş olmasa bende goremeyecektim kader bizi bir araya getirdi.

Şimdi çocuklarla öğlen arası okul çıkışı gördükçe koşarak yanıma geliyorlar.
Anlatıyorlar
Hep eksik kalacaklar ama az da olsa değerli olduklarını hissettirmek istedim.
Ne kadar iyi bir şey yapmışsın keşke insanlar senin gibi duyarlı olsa. Yitmiş gitmiş bu değerler artık. En büyük mutluluklar senin olsun.

Kızlar günaydın nasılsın hepiniz? Ben kışa bomba gibi giriyorum. Burda malum havalar soğudu 12-13 derece falan. Eşimle salonu boyadık, ben mutfak dolaplarıni boyadım harika oldu bence ☺️ çocuklarin oyuncaklarını, kıyafetlerini ayikladim kaç torba gitti ben bile sayamadim. Kendi kıyafetlerimden de epey bir parça eledim. Kendime yeni iki bluz bir pantolon aldım. Gelişmeler böyle.
Ooo baya tadilat işleri yapılmış sadelesme yapılmış eline sağlık
Hosgeldin 😊

Günaydınlar, dün 5 kere dağılan evi 4 kere topladım maalesef 5. dağınıklığıyla bıraktım artık. çocuklar oyuncak dağıtarak oynuyorlar, yatma vakti gelmişti, bi de toplasak komple uykuları kaçacak. bugünde minikleri anneme bıraktım, bakıcımızın kontrolü varmış bugün gelmedi. ev akşam gidince tüm dağınıklığı ile beni bekliyor :)

maalesef bu hafta rutin dolap kontrolünü de yapamadım, oğlum anne gitti diye ağlayınca yanıma aldım, saolsun o da benim yaptığımı bozuyor düzeltirken. dedim müsait olunca yaparım ama hiç olamadık.

tüm gün evde dinlendik pazar günü. bayaa verimli olmuş :KK48:

cumartesi de kızımın sınıfında annelerle kahve toplantımız vardı, 24 çocuk 24 anne ve bazı çocukların kardeşleri derken.. az çok tahmin etmişsinizdir :)

Allahtan açık alandı ve çocuklar çoook mutluydu.. bardağın da dolu tarafından bakınca her şey çok güzeldi.

Back
X