- 23 Eylül 2013
- 25.361
- 52.580
- 798
Sağol canimMia- ne güzel bişi yapmışsın yardımcı olarak. Allah sana çok versin, onları da mutlu et inşallah.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canimMia- ne güzel bişi yapmışsın yardımcı olarak. Allah sana çok versin, onları da mutlu et inşallah.
Dinlemek en güzeliGünaydınlar, dün 5 kere dağılan evi 4 kere topladım maalesef 5. dağınıklığıyla bıraktım artık. çocuklar oyuncak dağıtarak oynuyorlar, yatma vakti gelmişti, bi de toplasak komple uykuları kaçacak. bugünde minikleri anneme bıraktım, bakıcımızın kontrolü varmış bugün gelmedi. ev akşam gidince tüm dağınıklığı ile beni bekliyor :)
maalesef bu hafta rutin dolap kontrolünü de yapamadım, oğlum anne gitti diye ağlayınca yanıma aldım, saolsun o da benim yaptığımı bozuyor düzeltirken. dedim müsait olunca yaparım ama hiç olamadık.
tüm gün evde dinlendik pazar günü. bayaa verimli olmuş
cumartesi de kızımın sınıfında annelerle kahve toplantımız vardı, 24 çocuk 24 anne ve bazı çocukların kardeşleri derken.. az çok tahmin etmişsinizdir :)
Allahtan açık alandı ve çocuklar çoook mutluydu.. bardağın da dolu tarafından bakınca her şey çok güzeldi.
ayağımıza batıyor mia ya, bi toplayıp kaldırıyorum ama 2 yaş olan yine dağıtıyor ortalığı :)Dinlemek en güzeli
Gün içinde oyuncakları toplamasan nasıl olsa dağılıyor ki ben onları hiç dağınıklık olarak görmem sonuçta vakit geçiriyorlar gün sonu toplarsın![]()
Birkaç tane kırılıncaayağımıza batıyor mia ya, bi toplayıp kaldırıyorum ama 2 yaş olan yine dağıtıyor ortalığı :)
ne kadarlık oldu kuzu mikanım? bacakları açmadan da koyulabiliyor ama korkma doğru bağlarsa oturu pozisyonda bayaa rahat ediyorlar. ama minik olunca insan bi kıyamıyor haliyle.Günaydınlar
wendy sling aldım, biraz biraz duruyor ama sonra ağlamaya başlıyor. Bacakları iki yana acıyor mu acaba diye düşündüm
![]()
4 gün sonra 3 aylık olacakne kadarlık oldu kuzu mikanım? bacakları açmadan da koyulabiliyor ama korkma doğru bağlarsa oturu pozisyonda bayaa rahat ediyorlar. ama minik olunca insan bi kıyamıyor haliyle.
8ler için çok kullanırım more&more u ama 3. Sınıf kaynağını hiç incelemedim. İyidir diye düşünüyorumHaftasonu birgün arkadaşım aradı. Oley, o aradı demek, uzun konuşacağız demek. Yani çamaşırları katlama işi aradan çıkacak demek.
(İç sesim diyor ki, Pavlov'un köpek deneyi.
Zil salya zil salya
Bende de
Uzun Telefon=çamaşır katlama, ütü yapma)
Cumartesi şu işi mi yapsam bu işi mi derken birşey farkettim. Ev işine başlayınca çocukların ödev işleri geç saate kalıyor. Böylece güzel bir ödev yapamıyoruz. Ev işlerini bıraktım, ortaya serildik, geçen fotoğrafını gönderdiğim dua yıldızları etkinliğini yaptık. Oğlumun okumalarını, kitaptan ödevlerini tamamladık. Oh be, bu bitti dedim. Önceliği ödev tamamlamaya vereceğim inşaallah.
Pazar günü kahvaltı yaparken kapı çaldı. Sürpriz, sevdiğim bir arkadaşım geldi. Kahvaltımı tamamladım sohbet eşliğinde. O kahvesini içti. Akşama yemeğe gel dedim. O gidince de tuvalet banyoyu yıkadım. Mutfağı süpürdüm. Yemek hazırla vs. Geldi sağolsun. Yedik içtik.
Haftasonu da onunla geçti.
Bugün erkenciyiz elhamdülillah. Allah'tan çocuklar da erken kalkıyor. Böyle olunca daha da yetişebiliyoruz işlere.
Kahvaltı vs de eşim çocuklarla ilgilendi. Benim de kahvaltı yapmayı canım istemedi. Sirkeli ballı ılık su içtim. Etrafı topladım. Sonra çocukları hazırla, okullara bırak...
Geri dönünce kapıda sütçünün bıraktığı sütü gördüm. Onu içeri aldım. Acil bir kahvaltı, giyinme ve okul faslı...
Mikrobiyoloji dersi vardı bugün. Teknik terimlerin fazla olduğu bir ders. Çalışmam gerek. Beynimde yeni şemalar oluşsun diye yazarak dinliyorum hocayı. Bu notları temize çekip tekrar etmem gerek.
Fen Bilgisi öğretmeni olan eşimin benimle dalga geçmelerine fırsat vermemem gerek.Ben de Fen Matematik çıkışlıyım. Sahte fenci diye uğraşır benimle. Alem adam. ☺ Ama bulmaca çözünce Kükürtün sembolünü bana soruyorsun, hııı diye hemen fırsatı kaçırmayıp onu bastırıyorum. Yaşasın kötülük
Okulda arada içtim kahvemi. O iyi geldi. Okuldan dönüşte İngilizce özel ders için çocuklara kitap qldım.Mikan More&More 'yi nasıl bilirsin?
Onun setini aldım 3.sınıf. Oğlum gitmeyeceğim diye direniyor ama ben de göndermek için direniyorum. Gidinceye kafar işkence, gidince de mutlu. Ahhh bu erkekleeeerrr...Nazı tuzu bana
Sevgili günlük gibi oldu... Tamam sustum.![]()
Sınıf arkadaşları iyi.8ler için çok kullanırım more&more u ama 3. Sınıf kaynağını hiç incelemedim. İyidir diye düşünüyorum
Maşallah sana bak her şeye yetişiyorsun, yeniden üniversiteside olmak nasıl bir duygu? Sınıf arkadaşların nasıl![]()
Yaaa harika yaSınıf arkadaşları iyi.
Hemen hepsinin 2.üniversitesi bu.
Geneli iş güç sahibi insanlar. Belli bir seviyeye gelmiş. Sınıf 30 a yakın ama gelen 10'u bulmadı daha. İlginç yani...niye gelmiyorlarsa...
İlk hafta Etik dersine gittim. Sadece ben vardım.Hocayla da yaşımız yakındı. Bir ders boyunca oturduk konuştuk. Nerelisin, medeni durum vs. Çocuklar, eğitim...
Bu hafta sınıfa gelince bir kişi istedi sınıfta haberleşecek. Hoca sınıftan birine haber verecek, öğrenci de diğer öğrencilere ulaşacak. Kimse oralı olmadı. Bana "sen yap" dedi. Hocam benim 3 çocuğum var dedim. Topu çocuklara attım. Benim de 2 çocuğum var diye bana takıldı geçen konuşmamıza ithafen.☺ İhale bana kaldı, yaparsın yaparsın diye numarasını verdi. Ben de WhatsApp grubu kurdum.
Gidip eşime söyleyeyim,
hoca beni sınıf başkanı seçti diye dedim. Gülüştük öyle. Eğlenceliydi.
Sonraki gün bir öğrenci bana gelmiş diyor ki, siz öğrenci temsilcisiymişsiniz, beni de gruba ekler misiniz
Yav ne başkanı, ne temsilcisi...
Şimdi hava atıyorum bizim evde, ben sınıf başkanıyım diye.![]()
İzahı olmayanın mizahı olur diye herbişeyin suyunu çıkarıyoruz bu ara.Yaaa harika yaçok eğlenceli ne güzel valla senin adına çok seviniyorum
Evde de iyi şamata dönüyordur
çok iyi yaptın bence ya dolu dolu yaşa valla çocuklara da örnek oluyorsun müthiş
güzel eğlence çıkmış sizeSınıf arkadaşları iyi.
Hemen hepsinin 2.üniversitesi bu.
Geneli iş güç sahibi insanlar. Belli bir seviyeye gelmiş. Sınıf 30 a yakın ama gelen 10'u bulmadı daha. İlginç yani...niye gelmiyorlarsa...
İlk hafta Etik dersine gittim. Sadece ben vardım.Hocayla da yaşımız yakındı. Bir ders boyunca oturduk konuştuk. Nerelisin, medeni durum vs. Çocuklar, eğitim...
Bu hafta sınıfa gelince bir kişi istedi sınıfta haberleşecek. Hoca sınıftan birine haber verecek, öğrenci de diğer öğrencilere ulaşacak. Kimse oralı olmadı. Bana "sen yap" dedi. Hocam benim 3 çocuğum var dedim. Topu çocuklara attım. Benim de 2 çocuğum var diye bana takıldı geçen konuşmamıza ithafen.☺ İhale bana kaldı, yaparsın yaparsın diye numarasını verdi. Ben de WhatsApp grubu kurdum.
Gidip eşime söyleyeyim,
hoca beni sınıf başkanı seçti diye dedim. Gülüştük öyle. Eğlenceliydi.
Sonraki gün bir öğrenci bana gelmiş diyor ki, siz öğrenci temsilcisiymişsiniz, beni de gruba ekler misiniz
Yav ne başkanı, ne temsilcisi...
Şimdi hava atıyorum bizim evde, ben sınıf başkanıyım diye.![]()