- 23 Eylül 2013
- 25.341
- 52.529
- 798
Sağol canimKoyunlara çok üzüldüm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canimKoyunlara çok üzüldüm![]()
Bende Antalya'da ilçedeyim Merin. Sen merkezde misin?Hayatımda kötü şeyler kadar iyi şeyler de oluyor
Kızım hasta kreşe gitmiyor şükür ki annem yakınımda gözüm arkada kalmıyor ananesi ve dedesi bakıyor.
Eşim şehir dışında sağolsun kayınvalide akşam bizde kaldı sabah çocukları okula bırakmak için.
Kız hasta olunca onu ananesine bırakmış çünkü bana sürpriz yapmış eve yardımcı çağırmış tüm evi temizliyorlar bugün.
Yarın yarım gün çalışacağım evde temiz bu fırsatta yazlık kışlık değişimi yapacağım, Antalya da yazlık kaldırmak pek mümkün değil ama kışlıkları çıkarmak lazım.
El elin eşeğini davası malesef...ya çok üzüldüm, bir sürü can
tek işi koyunlara bakmak, nasıl farketmemiş bu çoban ya.
Sağol canimEl elin eşeğini davası malesef...
Burada da iş yapacak insanlardan gerçekten güvenilir, gözün kqpalı bırakacağın insan bulmak zor.
Herkesin vicdanı polisidir diye bir söz var. Vicdan ve cüzdan meselesi...
Mia- cım, üzüldüm gerçekten kayıplarına. Rabbim yerine yenilerini koysun. Bereket versin. Nacizane tavsiyem sadaka ver canım. Sadaka çok belayı defeder diyor Peygamberimiz.
Veriyorsun diye biliyorum ama yine de yazmak istedim.
Çok geçmiş olsun canım benimSağol canim
Eşimde bende kimseyi boş çevirmiyoruz
Her ay bağış yapıyoruz buraya yazmıyorum çoğu şeyi
Sigortamiz vardı maddi zararımız yok.
Tek üzüntümüz koyunların bu şekilde can vermesi her birini kendi eliyle büyüttü Kv çok baglilardi sakınan göze çöp batar misali de olabilir bilmiyorum
Hayat işte hep yolunda gitmiyor.
Hatta 1 koyun sersemleyip sürüden kaçmış
1 gün sonra eve geri dönmüş.
Koyunlar normalde sürüsü olmadan eve gelemezmiş tanımadığı yerden. Nasip olunca geliyor her türlü![]()
Sağol canimÇok geçmiş olsun canım benim![]()
Doğum gününüz kutlu olsunBugün enerjimizin yüksek olacağı hayırlı bir gün diliyorum hepimize
Bugün oğlumun doğum günü. Cumhuriyet çocuğuArkadaşı deniz kenarına palyaçolu, örümcek adamlı bir kutlama yaptığı için o da öyle bir kutlama istiyor ama ben yapmayacağım. Organizasyona ayıracak zamanımız yok. Zamanında geniş kahvaltılı kutlamalar yapardık ama artık daha küçük, daha samimi kutlamalar hoşuma gidiyor.
Akşama bir pasta alır, anneanne dede kutlarız nasip olursa.
Dün zeytin bahçesine gittik. Öğle yemeğini orada hep beraber yedik elhamdülillah. Oğluma da doğum günü yemeği oldu. Akşama kadar iş yapıp geldik.
Sınavlar 5 Kasımda başlıyor. Günde en az 2 sınav olacağı için bugün çalışmaya başlayacağım inşaallah. Hayırlısı.
Evde kışlıklar büyük ölçüde halloldu. Çekmece çekmece ilerlemeye çalıştım. İçler temiz olunca içim rahat oluyor.
Geçen oturma odasının camlarını, yatak odasının camlarını silmiştim. Ara ara camları silip bitiririm inşaallah. Kendimi sıkıştırmak istemiyorum yoksa geriliyorum ve eve yansıyor. Sevmiyorum gergin hallerimi.
Bugünün planı
1) Mutfağı topla
2) Çocukların ödevleri
3) Ders çalışmaya başla
4)Oturma odası halı ser
5) Yatak odası topla
6) Kahve içmeyi erteleme
7) Kendine şefkat göster
Oğlunun doğumgünü kutlu olsunBugün enerjimizin yüksek olacağı hayırlı bir gün diliyorum hepimize
Bugün oğlumun doğum günü. Cumhuriyet çocuğuArkadaşı deniz kenarına palyaçolu, örümcek adamlı bir kutlama yaptığı için o da öyle bir kutlama istiyor ama ben yapmayacağım. Organizasyona ayıracak zamanımız yok. Zamanında geniş kahvaltılı kutlamalar yapardık ama artık daha küçük, daha samimi kutlamalar hoşuma gidiyor.
Dün zeytin bahçesine gittik. Öğle yemeğini orada hep beraber yedik elhamdülillah. Oğluma da doğum günü yemeği oldu. Akşama kadar iş yapıp geldik.
Sınavlar 5 Kasımda başlıyor. Günde en az 2 sınav olacağı için bugün çalışmaya başlayacağım inşaallah. Hayırlısı.
Evde kışlıklar büyük ölçüde halloldu. Çekmece çekmece ilerlemeye çalıştım. İçler temiz olunca içim rahat oluyor.
Geçen oturma odasının camlarını, yatak odasının camlarını silmiştim. Ara ara camları silip bitiririm inşaallah. Kendimi sıkıştırmak istemiyorum yoksa geriliyorum ve eve yansıyor. Sevmiyorum gergin hallerimi.
Bugünün planı
1) Mutfağı topla
2) Çocukların ödevleri
3) Ders çalışmaya başla
4)Oturma odası halı ser
5) Yatak odası topla
6) Kahve içmeyi erteleme
7) Kendine şefkat göster
Kiziminda kırtasiye oyuncak ıvır zıvır eşyaları var1 ay sonra baska eve tasinacagiz. Tasinirken fazlaliklardan kurtulmak istiyorum. Fazlaliklarin cogu cocuklarin![]()
Hayırlı olsun taşınma işi çok zor süreç1 ay sonra baska eve tasinacagiz. Tasinirken fazlaliklardan kurtulmak istiyorum. Fazlaliklarin cogu cocuklarin![]()
Tipik kizlarin sorunu herhalde bu. Ayda bir ayni durumu yaziyoruz.Kiziminda kırtasiye oyuncak ıvır zıvır eşyaları var
En minimum düzeyde tutsakta birikiyor
Dün 1 poşet eledik![]()
Evet ben merkezdeyim.Bende Antalya'da ilçedeyim Merin. Sen merkezde misin?
Aynen dediğin gibi yazlık kışlık karışık.
Sabah erken, akşam üzeri serin, öğle sıcak.
Bazen çocukları sabah uzun kollu gönderip öğle yemeğine gelince kısa kollu giydirip gönderiyorum.
Ben yaz insanıyım. Hep sıcak olsa ooohhh mis![]()
Bizimde sabah akşam soğuk öğlen sıcakEvet ben merkezdeyim.
Gün içinde dört mevsim yaşıyoruz resmen.
Tişört üstü fermuarlu sweatshirt candır.
iyiki doğmuş oğlun kavs bende oturma odasının perdeleri kaplıları duvarlarını vs. hallettim.hala yazlık halı var.onuda kaldırısam oda kışa hazır olacakBugün enerjimizin yüksek olacağı hayırlı bir gün diliyorum hepimize
Bugünün planı
1) Mutfağı topla
2) Çocukların ödevleri
3) Ders çalışmaya başla
4)Oturma odası halı ser
5) Yatak odası topla
6) Kahve içmeyi erteleme
7) Kendine şefkat göster