• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunca yazınızı okuyorum, bir gram ilerleyemiyorum :(
Ya mevsimden ya başka bir şeyden inanılmaz ümitsiz hallerdeyim. Standart Terazi karamsarlığı da olabilir, tembel öğrenci modu da..

Minimalizm

Evimde çok şey azalttım. Minimalizmin boşluk olmadığının farkındayım ama istediğim noktaya gelemiyorum. Evimi keyifli hale sokamıyorum.
Kullanmadığım eşyaları kutulara koymaktı aklımdaki, ama o kutuları nereye koyacağım bilmiyorum. Sürekli çıkmaz bir kısır döngü.
Erteleme
Bu konuyu kesinlikle alışkanlık haline getiremiyorum.
Harcama/Birikim
Hedefim bahçemize küçük de olsa bir ev yaptırmak. Bu sürekli kafamda olduğu için her türlü harcamanın beni hedefimden uzaklaştırdığını hissediyorum. Ne almaya karar versem vazgeçiyorum.
Dişil Enerji/Bakım vs.
Bu bende var mı emin bile değilim. Duş alırsam bunu artı olarak kaydediyorum o kadar. Serumları aklıma geldikçe kullanıyorum.
Beslenme/Sağlık/Spor
D vit. iğnesi yaptırıyorum.
haftada 3 gün online Sporum devam ediyor.
Kahvaltı edemiyorum, yine bıraktım. Akşam atıştırmalarım oluyor bu sefer. Nalet ( !) abur cuburu da çok seviyorum.
4 kg aldım bu sebeple.

Selamlar
Tatilin bitmesine az kaldı
Bugün dinlenmeli bir gün olsun diyecektim ki yoğun geçti
Şimdi çayımı içip dinlensem iyi olacak 😊

Kendime bu yıl için bullet journal sipariş ettim.
Ajanda dan ziyade aklıma geleni yazacağım boş sayfalar olsun istedim.

Bunca yazınızı okuyorum, bir gram ilerleyemiyorum :KK43:
Ya mevsimden ya başka bir şeyden inanılmaz ümitsiz hallerdeyim. Standart Terazi karamsarlığı da olabilir, tembel öğrenci modu da..

Minimalizm
Evimde çok şey azalttım. Minimalizmin boşluk olmadığının farkındayım ama istediğim noktaya gelemiyorum. Evimi keyifli hale sokamıyorum.
Kullanmadığım eşyaları kutulara koymaktı aklımdaki, ama o kutuları nereye koyacağım bilmiyorum. Sürekli çıkmaz bir kısır döngü.
Erteleme
Harcama/Birikim
Hedefim bahçemize küçük de olsa bir ev yaptırmak. Bu sürekli kafamda olduğu için her türlü harcamanın beni hedefimden uzaklaştırdığını hissediyorum. Ne almaya karar versem vazgeçiyorum.
Dişil Enerji/Bakım vs.
Bu bende var mı emin bile değilim. Duş alırsam bunu artı olarak kaydediyorum o kadar. Serumları aklıma geldikçe kullanıyorum.
Beslenme/Sağlık/Spor
Kahvaltı edemiyorum, yine bıraktım. Akşam atıştırmalarım oluyor bu sefer. Nalet ( !) abur cuburu da çok seviyorum.
4 kg aldım bu sebeple.
Mesela hayatın nasıl ilerlesin isterdin.

Selamlar
Okul günleri başladı
Oncesinde aklımdaki işleri yapmıştım.
Pazar gunu çok yorulduk
Ankarayi gezdik evin eksiklerinden 1 parça daha aldık
Öğretmene hediye aldım
Kendi eksiklerimi tamamladım sampuan aldım.

Artık alışveriş işlerini en minimum düzeyde tutacağım.

wendy wendy de İstanbul’a gitmişti

Benimde aklim wendy de umarım iyidir 🙏

Kızlar wendy wendy iyiymiş çok şükür 🙏

wendy wendy olmayınca buralar GÜNAYDINsız kalmış
merhaba kızlar, geçen sene ilk gün taksime gitmiştik, bu sene de ilk gün gidelim diye düşündük sonra bugün pazar çok kalabalık olur diye ertelemiştik, maalesef ki de patlama oldu, ilk günden modumuz düştü haliyle. ama elden de bir şey gelmeyince toparladık işte, çocukların gönlünü yapmaca, onları mutlu etmece olarak devam etti tatilimiz.

ama kesinlikle eşimle baş başa gidip yürüyerek her yeri gezmek istediğimize karar verdik, çocuklarla bu maalesef gerçek olamıyor, hem soğuk hemde yoruluyorlar kıyamıyoruz haliyle.

Cuma gecesi felaket farenjite yakalandım. yutkunamadım, uykuya dalmak zulümdü.
Neyseki 1 gece zorladı. sonrası kolay geçti. Ctesi güneşe çıktım biraz sahilde.
Pazar da (sanırım depresyondaydım) Depresyondan çıkıp beni bekleyen çamaşırlarımı katladım.
insanlık için küçük kendim için DEV bir adım :D

Bunca yazınızı okuyorum, bir gram ilerleyemiyorum :KK43:

Minimalizm
Erteleme
Harcama/Birikim
Dişil Enerji/Bakım vs.
Beslenme/Sağlık/Spor
4 kg aldım bu sebeple.
ama sen bu değilsin.benim okuduklarımla tanıdığım ck bu değil.

Selamlar
Okul günleri başladı
Oncesinde aklımdaki işleri yapmıştım.
Pazar gunu çok yorulduk
Ankarayi gezdik evin eksiklerinden 1 parça daha aldık
Öğretmene hediye aldım
Kendi eksiklerimi tamamladım sampuan aldım.

Artık alışveriş işlerini en minimum düzeyde tutacağım.
öğretmene ne aldın mia.geçen sene ben ajanda kahve vs. içinde olan güzel bir kutu vermiştim.eşim çerçeve alalım dedi ama bilmedim.içine sınıfın fotosunu koyarız dedi

Merhabalar 🍀
Okula başladım bugün, kızımı özledim çok ama iyi geldi ya okul 🙈

wendy wendy 3 çocukla valla cesursunuz helal olsun, ben memlekete dahi gitmeyi düşünmüyorum yaza kadar 😅
Oo hayırlı olsun canım, eminim sana da kızına da çok iyi gelecek. her an bi özlüyor insan minicik daha kızın da.

ya biz hadi topla valizi gezelim modunda hep olduk, gocunmuyorum ama ablamız büyüdükçe biraz işler zorlaşıyor. mesela tam dönüşte bi daha gelmeyelim ben çok sıkıldım dedi o an tüm yaptığım fedakarlıklar yoksayılmış gibi kırıldım çocuğa. o da haklı kendini tam ifade edemiyor ve yavaştan ergenlik halleri takılıyor sanırım. en iyisi zorlamamak gibi sanki. yaz tatili yeterli gelir onlara bence.

Oo hayırlı olsun canım, eminim sana da kızına da çok iyi gelecek. her an bi özlüyor insan minicik daha kızın da.

ya biz hadi topla valizi gezelim modunda hep olduk, gocunmuyorum ama ablamız büyüdükçe biraz işler zorlaşıyor. mesela tam dönüşte bi daha gelmeyelim ben çok sıkıldım dedi o an tüm yaptığım fedakarlıklar yoksayılmış gibi kırıldım çocuğa. o da haklı kendini tam ifade edemiyor ve yavaştan ergenlik halleri takılıyor sanırım. en iyisi zorlamamak gibi sanki. yaz tatili yeterli gelir onlara bence.
Neler yaptınız nereleri gezdiniz?

Çocuklara böyle gezmeli tatiller pek iyi gelmiyor.
Biz tarihi yerler görmeyi severiz ama kızım için dağ taş gibi gelir.
Burda ne işimiz var gibi bakışları olur.😅

Ankara da güzel vakit geçirdik ama dönüş kısmı daha eve gelmedik mi demekle geçti 😁
Oysa onun için gitmistik 😅

Cuma gecesi felaket farenjite yakalandım. yutkunamadım, uykuya dalmak zulümdü.
Neyseki 1 gece zorladı. sonrası kolay geçti. Ctesi güneşe çıktım biraz sahilde.
Pazar da (sanırım depresyondaydım) Depresyondan çıkıp beni bekleyen çamaşırlarımı katladım.
insanlık için küçük kendim için DEV bir adım :KK70:
Geçmiş olsun
Camasir katlamak da büyük iş bence 😅

Çocuklara böyle gezmeli tatiller pek iyi gelmiyor.
Biz tarihi yerler görmeyi severiz ama kızım için dağ taş gibi gelir.
Burda ne işimiz var gibi bakışları olur.😅

Ankara da güzel vakit geçirdik ama dönüş kısmı daha eve gelmedik mi demekle geçti 😁
Oysa onun için gitmistik 😅
aa gittiniz geldiniz bile mi? biz sırf gelmedik mi kısmını duymayalım diye gece yolculuğu yapıyoruz. giderken değil de dönüş biraz zor olsa da tavsiye ederim.

neler yaptınız ankarada?

Back
X