• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de okudum Mikan Mikan
Tabi ki de haklısın, şu bi gerçek ki bazen insanlara, kadın erkek farketmez, fazla incelik, fedakarlık iyi sonuçlar doğurmuyor, sen yaptıkça, yapabildiğini başedebildiğini gösterdikçe senden beklenti artıyor, demişsin ki ben sitem etmem, bence gerekli olduğunda sitem etmemek büyük patlamalara yol açabilir, sitem etmediğinde daha doğrusu kendini bu anlamda ifade etmediğinde insanlar senin yorulduğunu, bunaldığını, daraldığını anlamıyor, göremiyor
Sen söylemez, söylenmezsen herkes her şey yolunda zannediyor, kendine bunu yapma😞

merhabalar
dünkü mesajım:
eve geçince yapılacaklar:
*yemek(uygulayabilirsem yarın içinde yemek yapacağım)1 saat........................++++++++yemek yaptım.bugün içinde sabah tavuk haşladım.bol kararbiberli tavuklu pilav var akşama.yancılarıda olur
*bulaşık m.boşalt /15 dk......................++++++++++
* onar dk 2 odaya odaklan..................++++++++++çocuk odası ve yatak odası toparlandı
*wc+banyo /15 dk...................+++++++++++++sabah temizledim
*ödev yaptırıken sert bir kahve...........................+++++++++ödev ve kahve işi tmmdır
*kitap oku(1 cümlede olsa)..........................................++++++++okudum
*yorgun hissetmez isem çay........................................çay yapmadım.çocuklar uyuduktan sonra çekirdek çitlediğimi hatırlıyoum

Merhaba
Hızlı bir güne başlangıç
Namaz
Kahvaltı
Çocukları eşim okula bıraktı.
Sabah kardeşimi havaalanından aldım. Onu eve atıp okula geldim. Okulda bitkilere aşı yapma çeşitlerini öğrendik. Gerçek hayatta da bu konuyu öğrenmek istiyorum. Çevremde aşıyla uğraşanları görünce ben de yaparım düşüncesi ağır basıyor. Halk eğitimin kursu vardı hatta okul meselesi olmadan. Şu bu derken kaldı gitti. Bir daha açılırsa bakayım.📌

Okul çıkışı çocukları aldım. Öğlen yemeklerini yediler. Ufaklığın okul çıkışı İngilizce özel dersi var. Sevemedi gitti. 3 arkadaşıyla beraber alıyor. Her pazartesi ühü ühüüüğğ gitmem de gitmem, İngilizce vaaaarrr. Ben zaten biliyoruuuummm....
Sıktı bu mevzu beni.
Kızıma dedim. Bu çocuk çok istikrarlı. Her pazartesi ağlıyor. 😁 Kızımla okula gitti. Okul sonrası Öğretmeni aradı. Ödevlerini unutmuş diye. Bu konuya el atmam lazım. 🤔
Çamaşır makinesini çalıştırmayı unutmuşum🙄 Hazırdı oysa. Nasip.
Eve gelince çamaşır yıkadım. Astım.
Mutfağı topladım. Etrafı topladım biraz.

Kardeşimle muhabbet. Derken uykum geldi. Biraz uyumaya çalıştım. Annemler gelecekmiş kardeşim burada diye. Gün hareketli böyle.
Hepinize güzel günler☺
bizimde geçen ingilizce öğretmeni mesaj atmış ödevleri eksik diye.konuştuk.oğlum ısrarla annem yaptırmadı demiş.inanmamış muhtemelen.bende doğru söylüyor tam yatağa girdi aklına ödevi geldi bende geç olunca yaptırmadığımı soyledim.annene söyleyeceğim diye sanırım kokrkutmuş biraz.ufak bi ayar verdim

Sağol 😊
Baya birseyler aldım ya 😅
Oda kokusu aldım çok seviyorum o kokuyu
Sac için fön tarağı aldım. Sıcak hava üfleyen.
Bujo için etiketler aldım.
Bardak aldım 1 tane
3 elbise seçtim gunluk ve davet için gelince bakacağım güzel olur umarım.
Hatirladiklarim bunlar 😅
Oda kokusu ne aldın Mia ben de çok severim birkaç denem yapıyorum kalıcı mı önerir misin 🤩 aldıklarını güzel günlerde kullan 💐

Mikan’cım canını sıkan durum her ne ise hallolur umarım. Suhan’cım aynı temennim senin için de geçerli. Zaman zaman hepimizin depresif zamanları oluyor. Ama sonra geçiyor. Sizinkiler de geçsin gitsin bir an önce..
sağol canımcım

Teşekkür ederim belleza🥰 bu sefer sorunlarım somut öyle varoluşsal sancılar değil yani. Sudemin topikte yazdım bilmiyorum okudun mu. Ciddi bir yol ayırımındayım önce çocuklarım sonra kendim için en hayırlısını diliyorum 🙏
sude kim.ben görmedim mesajını

Hızlıca geçmişe göz attım hastalara geçmiş olsun, bu ara salgın var gerçekten herkesler hasta, bizde de geçmeyen bir öksürük var birkaç haftadır

Teşekkür ederim belleza🥰 bu sefer sorunlarım somut öyle varoluşsal sancılar değil yani. Sudemin topikte yazdım bilmiyorum okudun mu. Ciddi bir yol ayırımındayım önce çocuklarım sonra kendim için en hayırlısını diliyorum 🙏
Şimdi okudum.
Eşin hatalı tabi. Sana hiç danışmadan bu organizasyonu erkek arkadaşları ile bile yapmamalı. Kaldıki 3 kişilik bir grup ve kızı hiç tanımıyorsun. Ben normalde karı kocaların ayrı ayrı kendi arkadaşları ile de vakit geçirmelerinden yanayım. Ya da bir taraf çocukları alıp çıkıyorsa diğer taraf yalnız da takılabilir. Sürekli dip dipe birlikte olmak gerekmez. Tabi bunlar hep eşlerin bilgisi dahilinde olur. Senin eşinin yaptığı hoş olmamış. Fakat yol ayrımı gerektirecek kadar kötü bir şey mi bilemedim. Kızıp sinirlenmekte haklısın ama bunu sadece eşine yansıtsaydın. Fikir arkadaşından çıkmış olsa bile ona uymak-uymamak ya da senle paylaşmak-paylaşmamak eşinin insiyatifindeydi çünkü.

Tepki vermekte haklı olduğun yerler var. Ve tepki vermeden problemin varlığı anlaşılmaz sorun neyse içe atilmamali neyse söylenmeli

Esler bazı sorumluluklardan dolayı daha bireysel kararlar alabiliyor. Arkadaş ortamı kafa dağıtan şeyler istiyor haklı olarak ama sorun neyse orda duruyor
Esin de çok çalışmaktan maddi durumdan ve sorumluluklardan böyle kendine vakit ayırmak istemiş
Oysa en çok birbirinize ihtiyacınız var.

Ama dönemsel durum geçici bu konu seni ve ailesine önem vermediginden değil böyle bir fırsat gelmiş değerlendirmiş yani erkekler düz düşünür altında yatan bir sebep arama.
Ama olmaz yani o konuya ya dahil olacaksın sende yada hiç olmayacak ki hani kendi cinsinden bir ortam olsa no problem.

Ve oturup konuşun ayda 1 de olsa kendinize vakit ayırın
Eksileri artıları konuşun
Ve her şartta ve durumda yapılabilecek şeyler var

mikan inanıyorum ki baglariniz daha güçlü olacak kendinize bunu hatırlatın
Teşekkürler yorumun için💗
Canım ben onu darlayacak biri değilim inanki. Zaten haftada 1 halısahası var. Canı istediğinde gittiği sendikası var. Bu en samimi arkadaşı ile buluşmaları var. Yaz tatili yapamadı diye ara tatilde başka şehre gitti gezmeye tek başına. Ki ben teklif ettim gitmesini. Maddi durumsa borç benim de borcum yükler benim de yüklerim. Bu kadarı şımarıklık artık

Teşekkürler yorumun için💗
Canım ben onu darlayacak biri değilim inanki. Zaten haftada 1 halısahası var. Canı istediğinde gittiği sendikası var. Bu en samimi arkadaşı ile buluşmaları var. Yaz tatili yapamadı diye ara tatilde başka şehre gitti gezmeye tek başına. Ki ben teklif ettim gitmesini. Maddi durumsa borç benim de borcum yükler benim de yüklerim. Bu kadarı şımarıklık artık
Son yaptığı düşüncesizce olmuş.

Ben de okudum Mikan Mikan
Tabi ki de haklısın, şu bi gerçek ki bazen insanlara, kadın erkek farketmez, fazla incelik, fedakarlık iyi sonuçlar doğurmuyor, sen yaptıkça, yapabildiğini başedebildiğini gösterdikçe senden beklenti artıyor, demişsin ki ben sitem etmem, bence gerekli olduğunda sitem etmemek büyük patlamalara yol açabilir, sitem etmediğinde daha doğrusu kendini bu anlamda ifade etmediğinde insanlar senin yorulduğunu, bunaldığını, daraldığını anlamıyor, göremiyor
Sen söylemez, söylenmezsen herkes her şey yolunda zannediyor, kendine bunu yapma😞
Çok haklısın, teşekkür ederim. 3. Şahıslara sitem etmem ama eşime tabiki her zaman etmişimdir ama o da beni duymuyor maalesef

Şimdi okudum.
Eşin hatalı tabi. Sana hiç danışmadan bu organizasyonu erkek arkadaşları ile bile yapmamalı. Kaldıki 3 kişilik bir grup ve kızı hiç tanımıyorsun. Ben normalde karı kocaların ayrı ayrı kendi arkadaşları ile de vakit geçirmelerinden yanayım. Ya da bir taraf çocukları alıp çıkıyorsa diğer taraf yalnız da takılabilir. Sürekli dip dipe birlikte olmak gerekmez. Tabi bunlar hep eşlerin bilgisi dahilinde olur. Senin eşinin yaptığı hoş olmamış. Fakat yol ayrımı gerektirecek kadar kötü bir şey mi bilemedim. Kızıp sinirlenmekte haklısın ama bunu sadece eşine yansıtsaydın. Fikir arkadaşından çıkmış olsa bile ona uymak-uymamak ya da senle paylaşmak-paylaşmamak eşinin insiyatifindeydi çünkü.
Canım bu sorunlar bardağındaki son damlaydı. Tek sorun bu olsa tabiki bu tepkiyi vermezdim. Birikim sonucu oldu yani. O arkadaşına da ayrı içerledim. Çünkü benim durumumu çok iyi biliyordu. Ayrıca yansıtmasam eşim beni duymamaya devam edecekti.

Back
X