• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eline, emeğine sağlık.
Hadi gazan mübarek olsun 😃 Bu gibi durumlarda şu gün mü gelsinler, bu gün mü diye düşünmektense senin yaptığın gibi aradan çıkarmak daha iyi oluyor. Düşünmesi hazırlanmaktan daha yorucu.
(Bknz: Üç çocuk annesi ben.😁)

Bugün modum normalden düşüğü doğru seyretti. Vardır sebebi mutlaka ama ben bulamadım. Haliyle böyle mıymıy bir gündü. Sevemedim.

“Kalpler ancak Allah'ı anmakla / zikretmekle huzur bulur.” (Rad, 13/28) mealindeki ayet aklıma geldi. Birikmiş cüzlerim var. Okuyayım da hem ferahlarım, hem azalır düşüncesiyle okudum biraz.
Bir de yatsı namazını ezan okunur okunmaz kıldım. Bu benim için önemli bir gelişme çünkü bilip de uygulamadığım şeyler için adım attım. ❣Zamanında yap, biriktirmeden yap. Bu manevi ya da maddi işler olur, farketmez, aslında daha çok gündemime almam gereken bir konu.
Bu da burada not olsun.✔ Arada beni dürtün.😅

Şimdi buraya planımı yazayım ki uygulayayım.
⏳ Geri kalan çamaşırları toparla.
⏳ Mutfağı temiz bırak.
⏳ Banyo yap.
⏳ Kitap oku.

Bismillah. Başlıyorum.💪
Allah kabul etsin 🙏

Evet evet eylülden beri gelmek istiyorlardı. Ama hem kızım çok küçüktü , hem annem yanımda değildi ki tek başıma altından kalkamazdım hem de evde bir kaç eksik vardı zigon vs. O yüzden bugüne kaldı ama güzel oldu ☺️ Kolay gelsin sana da 🍀

Mia- Mia- belleza belleza ellerinize sağlık, ne güzel çalışmışsınız.
Benim bugün okulumdaki bayan hocalar ev ve bebek hayırlamaya geldi. Dün kurabiye ve ıslak kek yapmıştım. Bugün sabahtan annem ıspanaklı fellah köfte yaptı ve börek içi hazırladı. Fırına gönderdik. Ben kısır yaptım. Eşime de şekerpare aldırdım. Ortalık topla, WC lavabo yıka vs derken arkadaşlar geldi. 10 kişiden fazlaydık. Yorucu ama keyifli geçti. Ne zamandır aklımdaydı aradan çıkmış oldu. Hava da o kadar güzeldi ki, çocuklar dışarda oynayabildi.
Eline sağlık 😍

Eline, emeğine sağlık.
Hadi gazan mübarek olsun 😃 Bu gibi durumlarda şu gün mü gelsinler, bu gün mü diye düşünmektense senin yaptığın gibi aradan çıkarmak daha iyi oluyor. Düşünmesi hazırlanmaktan daha yorucu.

Bugün modum normalden düşüğü doğru seyretti. Vardır sebebi mutlaka ama ben bulamadım. Haliyle böyle mıymıy bir gündü. Sevemedim.

“Kalpler ancak Allah'ı anmakla / zikretmekle huzur bulur.” (Rad, 13/28) mealindeki ayet aklıma geldi. Birikmiş cüzlerim var. Okuyayım da hem ferahlarım, hem azalır düşüncesiyle okudum biraz.
Bir de yatsı namazını ezan okunur okunmaz kıldım. Bu benim için önemli bir gelişme çünkü bilip de uygulamadığım şeyler için adım attım. ❣Zamanında yap, biriktirmeden yap. Bu manevi ya da maddi işler olur, farketmez, aslında daha çok gündemime almam gereken bir konu.

⏳ Mutfağı temiz bırak.
⏳ Banyo yap.
⏳ Kitap oku.

Bismillah. Başlıyorum.💪
Olsun geç değil
Mod düşüklüğü olur arada 😊

Eline, emeğine sağlık.

⏳ Mutfağı temiz bırak.
⏳ Banyo yap.
⏳ Kitap oku.

Bismillah. Başlıyorum.💪
Dün planlarımın tamamını yaptım şükür. Yazmak motive edici oldu. ❣

Merhaba
Evi hızlıca sil süpür yaptım. Belim ağrıdı.

Öğle eşim geldi. Onunla yemek çay faslı derken bahçeye gittik. Zeytin sezonu sonu. Az kaldı. O zeytinleri arabaya yükledi. Yağmur yağacaktı. Islansın istemedik.
Bahçeden murt topladım ben.Bilir misiniz? Orijinali siyah olur. Beyaz aşılı olanı.

20221211_160825.webp

20221211_160734.webp

İşimiz bitince eve geldik. Süt kaynatmıştım. Oğlum puding istedi. Normalde paketlileri kullanmıyorum ama arkadaş vermişti pudingi. Kızım kolayından bisküvili yaptı. Onun da yemek konusunda becerisi olsun istiyorum.

Bazen şöyle görseli güzel bir yemek yemek isterim, lokantadan olsa mis gibi olur diyeceğimiz. Dün gece bütün tavuk marine edip buzdolabında bekletmiştim. Sosunu iyice çekince lezzetli olsun diye. Onu fırına attım.

Haa bugün sobayı kurduk. Pisliği, döküntüsü çok eyvallah ama söylemeye gerek var mı sıcaklığını. :KK36: :super:

Rabbim yuvalarımızın tadını bozmasın, muhabbetimizi arttırsın hayırlısıyla, sıcaklık versin.🥰

Merhaba

Öğle eşim geldi. Onunla yemek çay faslı derken bahçeye gittik. Zeytin sezonu sonu. Az kaldı. O zeytinleri arabaya yükledi. Yağmur yağacaktı. Islansın istemedik.
Bahçeden murt topladım ben.Bilir misiniz? Orijinali siyah olur. Beyaz aşılı olanı.

Eki Görüntüle 3175252
Eki Görüntüle 3175253

İşimiz bitince eve geldik. Süt kaynatmıştım. Oğlum puding istedi. Normalde paketlileri kullanmıyorum ama arkadaş vermişti pudingi. Kızım kolayından bisküvili yaptı. Onun da yemek konusunda becerisi olsun istiyorum.

Bazen şöyle görseli güzel bir yemek yemek isterim, lokantadan olsa mis gibi olur diyeceğimiz. Dün gece bütün tavuk marine edip buzdolabında bekletmiştim. Sosunu iyice çekince lezzetli olsun diye. Onu fırına attım.

Haa bugün sobayı kurduk. Pisliği, döküntüsü çok eyvallah ama söylemeye gerek var mı sıcaklığını. :KK36: :super:
Ayy soba kestane missss☺️

Murta bayılırım aşırı severim 😋

Günaydın kızlar, mutlu bir hafta olsun hepimize :KK200:

Mia- Mia- belleza belleza ellerinize sağlık, ne güzel çalışmışsınız.
Benim bugün okulumdaki bayan hocalar ev ve bebek hayırlamaya geldi. Dün kurabiye ve ıslak kek yapmıştım. Bugün sabahtan annem ıspanaklı fellah köfte yaptı ve börek içi hazırladı. Fırına gönderdik. Ben kısır yaptım. Eşime de şekerpare aldırdım. Ortalık topla, WC lavabo yıka vs derken arkadaşlar geldi. 10 kişiden fazlaydık. Yorucu ama keyifli geçti. Ne zamandır aklımdaydı aradan çıkmış oldu. Hava da o kadar güzeldi ki, çocuklar dışarda oynayabildi.
süper olmuş mikan, benim de cumartesi misafirim vardı, eşimin halası ve kızı gelecekti, diğer halasını da arayıp haber verdik, annem kv çocuklar vs derken bayaa kalabalık olmuşuz :KK48:

bende 3. çocuktan sonra halaa devam ettiğim hazır menülerimle misafir ağırlamaya devam ediyorum, Tandır böreği, içli kete, 1 tatlı 1 tuzlu kurabiye, hazır çiğ köfte ve eklerdi menüm, son dk bi de rus salatası istedi eşim onu yaptım, bayıla bayılayediler valla. eğer ki iyi yerden alınırsa idare ediyor menüm, kimse ses etmeden güzelce yiyor, 1 tuzlu kurabiye kalıyor tabaklarda :KK70:

senin de menün çok güzelmiş, gelmiş gitmişler iyi olmuş.

bu arada eve hediye adı altında kullanmayacağım şeyler geliyor maalesef, elden çıkaracağım en kısa sürede. ama oğluma biri hala thomaslı nevresim diğer hala da özdilekten erkek çocuğa uygun pike seti almış, onları saklıyorum, odası olunca kulansın, minicik haliyle pek sevdi çok güşelmiş diye gezdi evde :KK68:

Merhaba

Eki Görüntüle 3175252
Eki Görüntüle 3175253

Mia- Mia- belleza belleza ve kavsı kuzahcım ellerinize sağlık, işler yapılmış, soba kurulmuş, harikasınız, miacım her resmine aynı yorumları yazmayayım, her detayına bayılıyorum. soba bizim kış bahçemizde var, kar yağsın duracağımızı sanmam, gideriz büyük ihtimalle :)

bu arada kavs-i kuzah kavs-i kuzah biz muşmula deriz sanırım murt dediğin o senin, evde kararır yeşilken toplarız o dimi?

Merhaba hanımlar
Nasılsınız?
Oğlum salı günü okulda düşmüş ayağında çatlak var alçıya aldılar.
Ben de 3 gün izin aldım evde ona baktım.
Şükür şimdi daha iyi babannesi ve dedesi görevi benden devraldılar ben de koşarak coşarak işe geldim.
Çocuk sıkılmasın diye kuzen çocukları falan geldi, oğlum eğlendi ama ben çocuklu çocuk zehirlenmesi yaşadım :)

Merhaba hanımlar
Nasılsınız?
Oğlum salı günü okulda düşmüş ayağında çatlak var alçıya aldılar.
Ben de 3 gün izin aldım evde ona baktım.
Şükür şimdi daha iyi babannesi ve dedesi görevi benden devraldılar ben de koşarak coşarak işe geldim.
Çocuk sıkılmasın diye kuzen çocukları falan geldi, oğlum eğlendi ama ben çocuklu çocuk zehirlenmesi yaşadım :)
çok geçmiş olsun merincim, minik kuzu mutlu olduysa ne güzel.

Back
X