- 23 Ekim 2018
- 16.102
- 37.205
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk yazıların çoğunluğu zayıfÖğretmeni ne diyor ders durumu nasılmış
Bazı çocuklar derste öğreniyor sonradan çalışmaya gerek duymuyor. Ama ödevi sınavları vardır tabi.
Mesela aile saati olsun.
Sofraya telefon gelmesin.
Bir toplantı yapın.
Hedefleri de olursa başarı için çaba gösterir.
Boşuna kızmayın daha çok ters tepki yapar.
Ama kurallarda olmalı her evde
Ayyy canım sürekli konuşuyorum herşeyi anlatıyorum inan ki dilimde tüy bitti derler ya o hesapSlm cnm. Telefon konusuna bir kısıtlama getirin kesinlikle bu sene olmasa da seneye. Çünkü çok fazla zaman alan bir şey hele gençlerde. Açıkçası ergenlerden tırsarımonlar şimdi başka bir kafada ama hani doğan cüceloğlunun sürekli söylediği şey çocuğunuzla sohbet içinde olun diye işte o ritmi yakalamak lazım. Notları nasıl? Seneye sınav çocuğu olduğu için kritik bir dönemdesiniz tabi
Hergun alışana kadar söylemek gerekiyorİlk yazıların çoğunluğu zayıf
Yapıyorum konuşuyorum ama yok
Mesela 10 gün önce çamaşırları yıkandı katladım selenin içinde odasına koydum 10 gündür içinden alıp alıp giydi kirlileri odasında hiç ellemedim
Yıkanması tabi bugün sabah kalktı giyecek bişey yok
Soruyor çamaşırlar yıkanması mı diye unuttum dedim
Aslında gitmicem ama okula dedi yine de gitti
Baktım okuldan mesaj atıyor lütfen açmalırlarımı yıka diye
Hergün banyo yapıyor saç havlusu u bile yere atıyor 4 tane saç havlusu çıktı odasından yerden
Ayyy canım sürekli konuşuyorum herşeyi anlatıyorum inan ki dilimde tüy bitti derler ya o hesap
Konuşuyorum tama diyor ertesi gün yine aynı kalbim sıkışıyor artık
İlk yazılılar hep zayıf dershane diyorum özel öğretmen diyorum yok diyor
Ya yataktan kalkmaya üşeniyor o derece
Nasıl yapıcam ne tepki vericem bilmiyorum
Offf çok zor bi durum ne desem bilmiyorum ama sohbet içinde olmak öğüt vermek, azarlamak vs dışında bir şey. İstersen doğan hocanın videolara bir bak. Tülay kökün de ergenlerle ilgili videoları vardı bak istersenİlk yazıların çoğunluğu zayıf
Mesela 10 gün önce çamaşırları yıkandı katladım selenin içinde odasına koydum 10 gündür içinden alıp alıp giydi kirlileri odasında hiç ellemedim
Hergün banyo yapıyor saç havlusu u bile yere atıyor 4 tane saç havlusu çıktı odasından yerden
Ayyy canım sürekli konuşuyorum herşeyi anlatıyorum inan ki dilimde tüy bitti derler ya o hesap
Ahhh canım senelerdir diyorum artık insanda kulak aşinalığı olur diyorum ama yokHergun alışana kadar söylemek gerekiyor
Okuldan gelince kıyafetlerini sepete at odanı topla diye
Sofraya yardım etsin.
Telefonu ders çalışırken al yada İnterneti kapat.
Hafta sonları da aktivite bulun zaman geçirin.
Dersleri iyi olursa harçlığa zam yapın mesela
Kötü olursa exra ders öğretmen tutacaginizi net belli edin.
Öğüt vere vere bir hal oldum kızzzz son çare kızıyorum ve yine değişen birşey yokOfff çok zor bi durum ne desem bilmiyorum ama sohbet içinde olmak öğüt vermek, azarlamak vs dışında bir şey. İstersen doğan hocanın videolara bir bak. Tülay kökün de ergenlerle ilgili videoları vardı bak istersen
Bi de hep önerdim Burda çocuğunuza sınır koyma 1 ve 2 ergenlerle ilgili bölümler de var okumak isterse. Güzel pratik öneriler varİlk yazıların çoğunluğu zayıf
Tamam kuzum bakayımBi de hep önerdim Burda çocuğunuza sınır koyma 1 ve 2 ergenlerle ilgili bölümler de var okumak isterse. Güzel pratik öneriler var
aynen benimde rimelde yedeğe geçicem ama ruju teke kaldım şimdilik, kalıcı ruj kullanıyordum, uygun bi zamanda yenilerim inşallah.Pazartesi günü biten rimelimi ve kuruyan rujumu eledim ruj vegan bir üründü.
Dogal ürünler tercih etmek istesem de memnun kalamıyorum.
Rimelin yedekleri vardı onlardan kullanmaya devam.
Ruj da elimde kalanlardan kullanacağım.
Eledigim ruj kirmiziydi yaza doğru alırım artık
Hala gıda dışında alışveriş 0 tl
Güle güle kullanın alışverişe karşı değilim tabiki de sadece ayda 1 gün acil değilde liste yapıp her ayın 5. De yapmayı düşünüyorum henüz birsey eklenmedi listeyeaynen benimde rimelde yedeğe geçicem ama ruju teke kaldım şimdilik, kalıcı ruj kullanıyordum, uygun bi zamanda yenilerim inşallah.
yıl bitmeden alacaklarım varsa alayım derken 0 tl kalamadım yaa, dünde çok beğendiğim 2 tane puzzle'ı aldım annem yapıyor asıyoruz çokta hoşumuza gidiyor![]()
Günaydınlar
Ruj demişken Gratis’te indirim varmış
Gidip bakasım var bugün![]()
onun için akakçe'nin batağa düştüm mia ya, takip ettiğim ürünlerin fiyatı düşünce bildirim geliyor, az çok fiyat bilgisine sahip olunca kaçırmamak adına alıyorum bende. o tarz bi sitede almak istediğin ürünleri takibe atabilirsin dicem de ayın 5'ne denk gelemeyebilir işte o da.Güle güle kullanın alışverişe karşı değilim tabiki de sadece ayda 1 gün acil değilde liste yapıp her ayın 5. De yapmayı düşünüyorum henüz birsey eklenmedi listeye
Bu şekilde de önceliklerimi de test ediyorum.
Öyle bir hedefle başladım bakalım![]()
Öyle favori urunlerimin olduğu liste vardıonun için akakçe'nin batağa düştüm mia ya, takip ettiğim ürünlerin fiyatı düşünce bildirim geliyor, az çok fiyat bilgisine sahip olunca kaçırmamak adına alıyorum bende. o tarz bi sitede almak istediğin ürünleri takibe atabilirsin dicem de ayın 5'ne denk gelemeyebilir işte o da.