• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bizimki şubat ayına kadar durur ışıl ışıl bayılıyoruz zaten :KK68:

selam mia'cım malum yılsonu işlerim baya karmaşık ve yoğun benim, bazen giriyorum okuyorum ama yorum yapacak fırsat olmuyor.
Robot supurgem sürekli deviriyor ağacı yukarıya koydum ama yerini sevemedim kaldırdım sonraki yıl daha konsept birsey yaparım umarım 😊

Evet yeni yıl başlangıcı iş yerlerinde isler yoğun oluyor kolay gelsin 🙂

merhaba kızlar, geçenlerde artık kilolarımdan bunaldığım için diyet polikliniğine gittim ve sanırım duygusal yeme bozukluğum var dedim ve beni psikoloğa ve diyetisyene yönlerdirdi, bugün psikoloğumla ilk seansımız vardı, ay ne çok şey biriktirmişim meğer içimde anlattım durdum ve psikoloğum 2 ana başlığa dikkat çekti;

1. büyük kızımın oyuncağı olmuşum
2. mantıklı karar verme yetimi kapatıp tüm kararlarımı duygusal vermeye başlamışım.

şimdi bunların üzerinden gitmeye başlayacağız.

gerçi burası yeri mi hiç değil, ama buraya yazmak ve sizinle dertleşmek hep çok iyi geldi bana. kendimi minimalleştirme yılım olsun bu sene inşallah.
Umarım faydalı olur hakkında hayırlısı olsun 🙏
Tabiki de paylaşabilirsin wendycim burası bir sayfadan konudan çok ötesi oldu artık
Çoğu kisiyede faydalı olabilir ilerlemeyi anlatmak istersen tabi

Bir yazı okudum
Çocukken anne babamızı mutlu etmeye çalışan çocuklardık şimdi de çocuklarımızı mutlu etmeye çalışan ebeveynler olduk. Yani bu nesil böyle bir çağa denk geldi.

Robot supurgem sürekli deviriyor ağacı yukarıya koydum ama yerini sevemedim kaldırdım sonraki yıl daha konsept birsey yaparım umarım 😊

Evet yeni yıl başlangıcı iş yerlerinde isler yoğun oluyor kolay gelsin 🙂
aynen seneye daha stratejik bi yer belirlersin, o bölgeyi girilmez alan yaparsın olmazsa :)

Çocukken anne babamızı mutlu etmeye çalışan çocuklardık şimdi de çocuklarımızı mutlu etmeye çalışan ebeveynler olduk. Yani bu nesil böyle bir çağa denk geldi.
kesinlikle çok doğru.

Selamlar
Wendy’cim kilo deyince aklıma geldi. Ben 2022 de 6 kilo verdim. Bu hususta çok mutluyum. Ekstra bir şey de yaptığım söylenemez. Yürüyüş de yapamadım. Akşam tv karşısında cips, çekirdek olayına son verdim yalnızca.
harikasın bellezacım, bende 10 kg verip hepsini geri aldım, ne güzel dimi :olamaz:

Canım sürekli bir şeyler yemek istiyor. Tatlı yesem tuzlu, tuzlu yesem tatlı arıyorum :) ve hiç kendimi frenleme modunda değilim. Bugün tartıldım 63,3 kg geldim kilo takibimi de ajanda üzerinden yapacağım.
11 Ocak’ta buraya yazdığım mesajın bir bölümünü alıntıladım.
Şu an bu şekilde bir iştaha sahip değilim
Ve 57 kiloyum.

Selamlar
Wendy’cim kilo deyince aklıma geldi. Ben 2022 de 6 kilo verdim. Bu hususta çok mutluyum. Ekstra bir şey de yaptığım söylenemez. Yürüyüş de yapamadım. Akşam tv karşısında cips, çekirdek olayına son verdim yalnızca.
Tebrik ederim 😊

Bende 4 kilo kadar vermiştim 5 yıl önce
O günden beri 2 öğün yerim
Diğer zamanlar canim ne isterse yerim ayda yılda 1 acıkma hissi geliyor.
Spor yapmam ama evde hareket halindeyim.
Tartıya pil alıyım kaç kiloyum bilmiyorum 😅

Yine verirsin wendy önemli olan senin ne istedigin 😊
40 olmadan arzu ettiğim bedende olmayı çok istiyorum mia, çocuk işini bitirdim artık çok şükür ki, onlar da büyüyorlar az bi süre kaldı seneye ortanca da okullu olacak inşallah. sonra daha iyi olacak gibi bir his var içimde, inşallahta öyle olur.

40 olmadan arzu ettiğim bedende olmayı çok istiyorum mia, çocuk işini bitirdim artık çok şükür ki, onlar da büyüyorlar az bi süre kaldı seneye ortanca da okullu olacak inşallah. sonra daha iyi olacak gibi bir his var içimde, inşallahta öyle olur.
Aynen büyüdükçe daha çok bağımsız oluyor yani kendi ihtiyaçlarını kendileri yapıyorlar
Sanada hem zaman kalır.

Bilinçaltımızda şey var kardeş oldukça büyük çocuğa haksızlık ettiğimiz. Bende de var bu o yüzden açığı kapatalım diye biz de yapıyoruz sürekli bir şeyler aynen maddi değil de ufak ufak şeyler. Kuralları takip etmek bana bazen çok zor geliyor mesela yoğun oluyorum o an kural mural hak getire 😅
Geçenlerde kardeş mevzusu açıldı
Eylül kendinden kucuklerle hiç ilgilenmez mesela kardeşte istemiyor dedim.
Arkadaşımın büyük kızı konuşmayı duydu.
Kardeş olunca bakıp ilgileniyorsun zaman geçiriyorsun dedi
Sanırım çocuklar duruma daha çabuk adapte oluyor.
Yani bizim kadar durumu ayrıntılı düşünmüyorlar

Tabi anne baba sevgisini paylaşmak etkiliyor. Ama kardeş sevgisi de dahil oluyor.

Çocuklar eşitlik görmek istiyor haricinde sorumluluk etkilemiyor diye düşünüyorum.

Geçenlerde kardeş mevzusu açıldı
Eylül kendinden kucuklerle hiç ilgilenmez mesela kardeşte istemiyor dedim.
Arkadaşımın büyük kızı konuşmayı duydu.
Kardeş olunca bakıp ilgileniyorsun zaman geçiriyorsun dedi
Sanırım çocuklar duruma daha çabuk adapte oluyor.
Yani bizim kadar durumu ayrıntılı düşünmüyorlar

Tabi anne baba sevgisini paylaşmak etkiliyor. Ama kardeş sevgisi de dahil oluyor.

Çocuklar eşitlik görmek istiyor haricinde sorumluluk etkilemiyor diye düşünüyorum.
Ya tabiki kardeşle büyümek ayrı bi yaşantı sunuyor çocuğa. Hani bunu okulla arkadaşla
tamamlanamayan bir durum. Ben kendi tek büyüdüğüm için böyle hissettim hep ona dayanarak söylüyorum. Ama arada şu oluyor mesela sadece o an birine odaklanman lazım ama dikkatin ister istemez sürekli bölünüp ilgi paylaşılıyor. Öyle anlarda içten içe üzülüyorum işte. Ama tabiki iyiki 3ü de hayatımın bir parçası, hepsi ayrı renk katıyor. Bu düzene baya alıştım çok şükür.
Geçen bir arkadaşımın kızı büyük oğlumla aynı sınıfta ve arkadaşım 2.ye hamile. Kızı kardeşinin adını defne koyalım ve ben 3 kardeş olmak istiyorum deniz gibi diyormuş. Demek ki dedim oğlum iyi hissedip iyi yansıtıyor ki kız da böyle bir izlenim oluşturmuş ☺️

Ya tabiki kardeşle büyümek ayrı bi yaşantı sunuyor çocuğa. Hani bunu okulla arkadaşla
tamamlanamayan bir durum. Ben kendi tek büyüdüğüm için böyle hissettim hep ona dayanarak söylüyorum. Ama arada şu oluyor mesela sadece o an birine odaklanman lazım ama dikkatin ister istemez sürekli bölünüp ilgi paylaşılıyor. Öyle anlarda içten içe üzülüyorum işte. Ama tabiki iyiki 3ü de hayatımın bir parçası, hepsi ayrı renk katıyor. Bu düzene baya alıştım çok şükür.
Geçen bir arkadaşımın kızı büyük oğlumla aynı sınıfta ve arkadaşım 2.ye hamile. Kızı kardeşinin adını defne koyalım ve ben 3 kardeş olmak istiyorum deniz gibi diyormuş. Demek ki dedim oğlum iyi hissedip iyi yansıtıyor ki kız da böyle bir izlenim oluşturmuş ☺️
Bizde 3 kardeştik ailenin en küçüğü olarak yazıyorum 😅
İlginin bölünmesi diğer çocukları etkilemiyor sürekli değilse ki öyle olmadığını zaten yazılarından anlıyorum.
Mesela ablamların da eksikleri olurdu bende oyun hamuru kitap isterdim babam önce onların ihtiyaclarini alırdı sonra benimkini alirdi o zamanlar içten içe üzülürdüm ama babaminda durumu ona göreydi. Geç te olsa alınırdı.
Tartisirdik kardeş arasında annem pek karismazdi 2 saate barisirdik.
Eve cikolata gelsin kardeş payı yapılırdı.

Yani biz anneler olarak çok ayrıntıya takılıyoruz.
Bunlar tramvaya sebep olmuyor demek istediğim😊 başka şeyler tramva sebebi
Kalabalık aile güzeldir.

Selamlar
Dün alışveriş yapmadigim 1 ayı doldurdum
Kendimi kisitlamadim ama ürün konusunda sorguladım ihtiyacım varmi alırsam kullanirmiyim diye. Elimdeki ürünleri daha aktif kullandım.

Maddi olarakta borca girmedim.
Odemelerimi yaptım. fatura kart ödemesi gibi.
Daha rahat ve iyi hissettim.

Ocak ayında da böyle devam edeceğim.
Alacağım şeyler olursa paylaşırım sizinle

Dün hergun için düzen planımı yapamamıştım.

2. Görev: Çamasir makinesi dolabı

3. Görev :Lavabo dolabı ve wc

Kurutma makinesinin toz biriken yeri temizlendi.
Camasir deterjan bölümü temizledi
Etrafını süpürdüm

Öğlen yemeği saatinden sonra diğer göreve geçeceğim.

Back
X