• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhabalar ❤️
Bugün bende ev işlerine yogunlastim ütü çamaşir katlama hallettim cam silmeye niyetlendim ama yağmur atistiriyor.
Hafta sonu oğlumun bilsem sınavı var o şuan sınavın felan ne olduğunun tam farkında değil bide tanımadığı ortama girecek nasıl olacak bilmiyorum

Merhabalar ❤️
Bugün bende ev işlerine yogunlastim ütü çamaşir katlama hallettim cam silmeye niyetlendim ama yağmur atistiriyor.
Hafta sonu oğlumun bilsem sınavı var o şuan sınavın felan ne olduğunun tam farkında değil bide tanımadığı ortama girecek nasıl olacak bilmiyorum
Kolay gelsin 😊
Oğluna başarılar dilerim umarım iyi hisseder kendini 🙏

Merhabalar ❤️
Oğluna başarılar 🌻

Wendycim bağ evinizin olması gerçekten büyük şans şu süreçte bir nebze de olsa güvende hissettirmiştir. Sen de yaz neler yapıyorsun?
hafta sonu yorgunluğuna pazar günü uyumuştum üşütmüşüm mikanım, hastayım bişi yapmıyorum valla, bakıcı teyzeye lütfen hiç bir şeyi kafana göre yerleştirme dursun yoksa ben baştan yerleştirmek zorunda kalıyorum dedim, bıktım valla artık.

geçen de annem yardım etmişti mutfağa, bi iki şeyin yerini değiştirdi, ki haberim vardı yani. bi de üstüne evimize annen karışmasın diye eşimle atışıyoruz. ondan da bıktım :)

iyi niyetle yapılan şeyler (annem de bakıcımız da) ben idare ediyorum da eşim yok idare etmiyor.

hafta sonu yorgunluğuna pazar günü uyumuştum üşütmüşüm mikanım, hastayım bişi yapmıyorum valla, bakıcı teyzeye lütfen hiç bir şeyi kafana göre yerleştirme dursun yoksa ben baştan yerleştirmek zorunda kalıyorum dedim, bıktım valla artık.

geçen de annem yardım etmişti mutfağa, bi iki şeyin yerini değiştirdi, ki haberim vardı yani. bi de üstüne evimize annen karışmasın diye eşimle atışıyoruz. ondan da bıktım :)

iyi niyetle yapılan şeyler (annem de bakıcımız da) ben idare ediyorum da eşim yok idare etmiyor.
Çok geçmiş olsun , eşin evden mi çalışıyordu. Yeni düzen kurmak taşınma vs zor işler gerçekten

Çocukları aldım geldim ben de. Yemek yedik. ‘Var mısın?’ Kitabına başlamıştım uygulamadan, arkadaşta varmış ondan aldım ordan devam edeceğim inşallah. Artık plan yapmak ürkütücü gelse de plan değil de mart ayı niyetlerinizi diyeyim nelerdir ?
Bu hafta evle ilgili şeyler yapacağım
Sonra kuaföre giderim.
Dün bahsettiğim konuları uygulasam yeterli

Aynı durumdayım bende eve başkasını cagiramiyorum deneyeyim istiyorum ama kontrolüm dışında birisi eve karışırsa tedirgin oluyorum. Eşyaların yeri değişirse temizlik bezlerini karıştırırsa vs 🙄

ikizlerim ben, karşı çıktığım bir şeye bi süre sonra tamam diyorum diye çok duygu değişimliymişim öyle diyor eşim, ama bence artık bıkkınlıktan o değiştiremiyorsam kabulleniyorum :)
Sen=ben 🤭 tahmin ettim ikizler olduğunu başakla en uyumsuz olacak burç ikizler bence ve de bir ikizler bir ikizleri bir bakışta tanır 😅

Back
X