- 12 Ocak 2019
- 3.127
- 6.846
- 158
BEn çok şükür iyiyim.
Hem uzaktan eğitim
Hem evin koşturmacası
Zamanın hızlanması
Yapılacak şeylere bile başlayamamak sıkıntısı vs vs derken
Ayrıca çocukların depremzedeler için okul Kermesi vardı. Onlara hazırlık
Ufaklığın Kur'an'a geçme törenine hazırlık...
Kermeste çayın telefonuma dökülmesi ve bozulması
daha yaptırmadım.( Eski telefonu kullanıyorum. O da kasıyor, öyle olunca telefonu kullanmak istemiyorum. Haliyle de girmiyorum.)
Geçen balkon yıkadıktan sonra çamaşır derdim. Bahçeye gittim. Rüzgar yedim. Nur topu gibi üşütme, arkasına da faranjit oldum. Bugün direnmeyi bırakıp doktora gittim. Gitmişken de kan tahlili yaptı doktorum. Yarın onun sonucu çıkacak inşallah. Kansızlık var. Bakalım ne kadar sürünüyor
Arkadaşla fırsat buldukça yürüyüş yapıyoruz çocuklar okula gittikten sonra. Çarşı pazar işlerini de aradan çıkarıyoruz.
Ramazan-I Şerif de bir program yapmak istiyorum. Yoksa günler uçuyor ve benim elimde kalan koca bir hiç. Bir birdir, ne yapsam kâr.
Rabbim içinize ve işlerinize ferahlık versin kızlar. Genel anlamda herkesde bir enerji düşüklüğü var. Hayırlısıyla ferah çıkalım maddi ve manevi.
Hem uzaktan eğitim
Hem evin koşturmacası
Zamanın hızlanması
Yapılacak şeylere bile başlayamamak sıkıntısı vs vs derken
Ayrıca çocukların depremzedeler için okul Kermesi vardı. Onlara hazırlık
Ufaklığın Kur'an'a geçme törenine hazırlık...
Kermeste çayın telefonuma dökülmesi ve bozulması

Geçen balkon yıkadıktan sonra çamaşır derdim. Bahçeye gittim. Rüzgar yedim. Nur topu gibi üşütme, arkasına da faranjit oldum. Bugün direnmeyi bırakıp doktora gittim. Gitmişken de kan tahlili yaptı doktorum. Yarın onun sonucu çıkacak inşallah. Kansızlık var. Bakalım ne kadar sürünüyor

Arkadaşla fırsat buldukça yürüyüş yapıyoruz çocuklar okula gittikten sonra. Çarşı pazar işlerini de aradan çıkarıyoruz.
Ramazan-I Şerif de bir program yapmak istiyorum. Yoksa günler uçuyor ve benim elimde kalan koca bir hiç. Bir birdir, ne yapsam kâr.
Rabbim içinize ve işlerinize ferahlık versin kızlar. Genel anlamda herkesde bir enerji düşüklüğü var. Hayırlısıyla ferah çıkalım maddi ve manevi.