• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tekrar merhaba kızlar 🌺
14 günlük bir aradan sonra döndüm.YouTube ve instayıda silmiştim. Onları tekrar yüklemedim. YouTube u daha sonra yüklerim ama. Şu süreçte ekran süremde azalma olsada büyük bir fark olmadığını fark ettim. Olay sadece sosyal medya bağımlılığı değilmiş direkt telefon bağımlılığıymış. Çünkü sosyal medyaya girmeyince Pinterestte ya da alışveriş sitelerinde takıldım, hiç bir şey olmasa galeride gezerken yakaladım kendimi 🤦‍♀️ sonuç itibari ile bir daha böyle uzun süreli bir detoks yapmama kararı aldım 😅
Ev işleri konusunda aklımda olan bir kaç detay yerlere girebildim. Şu süreçte odaklanma konusunda daha iyiydim. Çünkü sürekli bildirim kovalama araları vermiyordum. Çocuklarla bol bol oyun oynadım ve buna devam etmek istiyorum. Annem için iftar menülerini özel kılmak adına mutfağa daha çok girdim. Ha bi de Mia- Mia- workin moms ın 7.sezonu yayınlanmış onu bitirdim 🤭

26 Nisan yazıyor 🥲
Nerden izledin ki 🥲🥲

Ayy canım hayırlı olsun ne tatlı şey. Çocuklar mutlu olmaz mı bayılmışlardır😍 bahçeli evde köpek beslemek harika bir fikir. Keşke benim olsa😍
Bu arada iyi ki geldin👍🏻
Teşekkür ederim ☺️ ben de özledim sizi çok 💜
Çocuklar için güzel bir deneyim, umarım köpek için de öyle olur 🤭😅
Merhamet ve sorumluluk duyguları gelişir diye umuyorum, ortanca biraz korkuyor o da aşarsa güzel olacak inşallah

Selamlar
Bugün sebze alışverişi günümüz
Eşim alacak bende akşam yerleştiririm dolaba.
Öncesinde dolabı kontrol edeceğim ve liste yapacağım.
Kalanları bugün degerlendiririm.
Birazda buzluktan tüketmeye çalışıyorum yaza kadar bitmesi gerekiyor.

ha bi de yıllardır aklımızda olan bir şeyi gerçekleştirdik, köpek sahiplendik 🙈 çocuklar mutlu 🤭
Yaaaaa Mikan çok tatlı 🧿🧿🧿

Bende kedi köpek korkusu vardı şimdi 3 haftadır kayınvalidemde kalıyoruz kedisini yeni yeni kucağıma almaya başladım bir masum ki Allah ım Ahhh bir alışayım alıp koynumda uyutacağım o derece 🤭🤭

Benim kızlar senelerdir istiyorlar ama ben çok korktuğum için alamıyordum eşimin de istanbulda var kedisi
Yavru alayım bir alışırsan asla bırakmazsın diyor bakalım yeneceğiz inşallah tamamen korkumu🤲🤲🤲❤️❤️❤️

Yaaaaa Mikan çok tatlı 🧿🧿🧿

Bende kedi köpek korkusu vardı şimdi 3 haftadır kayınvalidemde kalıyoruz kedisini yeni yeni kucağıma almaya başladım bir masum ki Allah ım Ahhh bir alışayım alıp koynumda uyutacağım o derece 🤭🤭

Benim kızlar senelerdir istiyorlar ama ben çok korktuğum için alamıyordum eşimin de istanbulda var kedisi
Yavru alayım bir alışırsan asla bırakmazsın diyor bakalım yeneceğiz inşallah tamamen korkumu🤲🤲🤲❤️❤️❤️
İnşallah 🙏 benim de köpek fobim var aslında ama yavru ve kendini çok sevdiren bir köpek insan dayanamıyor sürekli sevmek istiyor hele göz göze gelince insanın içi eriyor 🥰

Günaydın hanımlar, dün iftara arkadaşlarımız vardı, tüm gün bi ayaküstüydüm, koşturmacalı haliyle, sanki 1 gün eksikmişim gibi sabah çıkamadım yataktan, pazar gününün eksikliğini hissettim üstümde.

Günaydın hanımlar, dün iftara arkadaşlarımız vardı, tüm gün bi ayaküstüydüm, koşturmacalı haliyle, sanki 1 gün eksikmişim gibi sabah çıkamadım yataktan, pazar gününün eksikliğini hissettim üstümde.
Canim eline sağlık yorucu geçmiştir.
Bol bol dinlen 😊

im eline sağlık yorucu geçmiştir.
Bol bol dinlen 😊
ehh işte ne kadar dinlenebilirsem artık, çok eğlendik ama arkadaşlarımızdı gelenler, değiyor güzel bi akşam geçirince her şeye.
Selamlar
Pazar günüm yoğun geçti.
Artık hayatimi yavaslatmaya karar verdim.
Kendimle ilgili konuları bir gözden geçirmeliyim
neler yaptın acaba mia, evi de geçen haftadan halletmiştin sanki.

Back
X