• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizede geçmiş olsun aynen sabahları erken uyanıyor artık huyu değişti erken uyuyor :)
Ya bizim huy hiç degismedi doğduğundan beri hep aynı çocuğum uykuyu hiç sevmiyo😄 ama erkenden yatağa gidiyoruz hep 9 da yatmış oluyo

Okul olmasa 9 a kadar uyuruz :)
Ama erken uyanmakta iyidir olsun :halay:
Ama pazar günleri uyaniyo anne kalk doğdu güneş diye ya sabır diyorum 😆😆
Bebekken de çok kriz anım olmuştu normalde çok sakin bı insanım ama uyumuyodu ya bı bebek uyumaz mi neden uyumaz diye çıldırıyodum diğer odaya gidip bagirip geliyodum pek bişey değişmedi hala gece uykuları düzeldi şükür eskisi gibi değil 😄

Ama pazar günleri uyaniyo anne kalk doğdu güneş diye ya sabır diyorum 😆😆
Bebekken de çok kriz anım olmuştu normalde çok sakin bı insanım ama uyumuyodu ya bı bebek uyumaz mi neden uyumaz diye çıldırıyodum diğer odaya gidip bagirip geliyodum pek bişey değişmedi hala gece uykuları düzeldi şükür eskisi gibi değil 😄
Eylülün uyku saatleri değişiyor yorgunluk seviyesine göre ama erken uyanirsa kendi kendine vakit geçirir öyle bakar gider sadece 😅

Eylülün uyku saatleri değişiyor yorgunluk seviyesine göre ama erken uyanirsa kendi kendine vakit geçirir öyle bakar gider sadece 😅
Maşallah ya ne güzel 💓 tek çocuk olmasından kaynaklanan bişey yokmuş demek ki huy meselesi 😂
Annem kardeşi olsa yapmaz öyle diyodu söyleyeyim ona da 😂
Senide sorgulayanlar oluyo mu bu konuda Mia tek çocuk olması ona yaptığım bı haksizlikmis gibi davranıyorlar hep

Maşallah ya ne güzel 💓 tek çocuk olmasından kaynaklanan bişey yokmuş demek ki huy meselesi 😂
Annem kardeşi olsa yapmaz öyle diyodu söyleyeyim ona da 😂
Senide sorgulayanlar oluyo mu bu konuda Mia tek çocuk olması ona yaptığım bı haksizlikmis gibi davranıyorlar hep
Evet her gittiğim ortamda bu genelde soruluyor
Ama 2 çocuklu hayat bize göre olmadığını biliyorum.
Kimsenin ipiyle kuyuya inmem.😊

Eşimde bazen diyor bi yükseliyor 2. Çocuğa
Ama anlatıyorum o zaman senin hayatının şu şekilde olması gerek böyle vakit ayırman gerek sonra vazgeçiyor.
Bazen bize 1 tane yeter diyor
Bazen kardeşi de olsun diyor onun anlık kararlarına göre hayatıma da yön veremem.😅

Çevreye göre bebek olsun yeter ki
Çünkü dogamizda bu var çoğalmak
Neslimizi devam ettirmek.
O yüzden bu soruya eskisi gibi kızmıyorum ama baskı yapılırsa tavrım değişiyor.

Bende seviyorum bebek kıyafetlerini görünce alasım geliyor 😅 Annelik duygusu işte.
Sonra kadınlık duygum daha baskın geliyor 😁

Yani herkesin hayatı farklı ben kalabalık ailede büyüdüm güzel yanları da vardı eksi yönleri de
Şimdi çekirdek ailem var böyle de iyiyiz 😊

Merhaba hanımlar
Geçmiş bayramınız mübarek olsun.
Telefonum bozuktu. Dün yaptırdım.

Bayramda annemlerdeydim. Çocukların isteklerine göre 23 Nisan öncesi çocuk şenliklerine katıldık ve sinemaya götürdüm. Çok sade bir bayramdı. Gelen olmadı pek ve biz de gitmedik. Bu bayram da böyle geçti.

Kardeşimin bir sözü beni üzdü. Haklı olduğumu düşündüğüm için geri adım atmadım. Bazen şer görünen şeyde hayır vardır diyorum. Bakalım sonucu ne olacak.

Evi toparladım. Çocukların yazlık kışlıklarını ayırmaya başladım ama havalar da kararsız.

Dün üç arkadaş çayımızı, simidimizi peynir zeytinimizi alıp sahile gittik. Oturduk çakılların üzerine. Konuştuk, yedik içtik. Gayet güzel oldu. Sevdiğim insanlarla görüşme sıklığını arttırmalıyım. Kaliteli çözümcül muhabbet bana iyi geliyor.

Okuldan soğudum. Online da yüzyüze de gitme şansı var ama geçen okula gidince sadece 3 öğrenci vardık okulda. Kantin de kapalı. İnsan bir çay kahve içse yine de uğramak ister ama tadı tuzu yok. Ben de sınav zamanı geçmeye bakacağım artık. Daha keyifli şeylerle uğraşmayı istiyorum.

Dün 23 Nisan gösterileri için okula gittim. Çocuklarımı izledim. Kızım sunucuydu. Oğlum yarıştı. Ufaklıkta gezdi durdu ortada.😊

Günlük yürüyüşlere devam ediyoruz arkadaşla. Az sonra çıkacağım inşallah.
Hastalara şifa diliyorum. Çocukların hasta olması beni daha bir üzüyor.😌
Hepinize sevgiler:KK36:

Evet her gittiğim ortamda bu genelde soruluyor
Ama 2 çocuklu hayat bize göre olmadığını biliyorum.
Kimsenin ipiyle kuyuya inmem.😊

Eşimde bazen diyor bi yükseliyor 2. Çocuğa
Ama anlatıyorum o zaman senin hayatının şu şekilde olması gerek böyle vakit ayırman gerek sonra vazgeçiyor.
Bazen bize 1 tane yeter diyor
Bazen kardeşi de olsun diyor onun anlık kararlarına göre hayatıma da yön veremem.😅

Çevreye göre bebek olsun yeter ki
Çünkü dogamizda bu var çoğalmak
Neslimizi devam ettirmek.
O yüzden bu soruya eskisi gibi kızmıyorum ama baskı yapılırsa tavrım değişiyor.

Bende seviyorum bebek kıyafetlerini görünce alasım geliyor 😅 Annelik duygusu işte.
Sonra kadınlık duygum daha baskın geliyor 😁

Yani herkesin hayatı farklı ben kalabalık ailede büyüdüm güzel yanları da vardı eksi yönleri de
Şimdi çekirdek ailem var böyle de iyiyiz 😊
Gerçekten bende böyle kendimi iyi hissediyorum .Soranlara hayırlısı Allah' bilir diyorum 😁 Eşin gibi arada sırada yukseliyorum benimde eşim anlatiyo senin gibi doğru haklısın diyorum 😆😆

Merhaba hanımlar

Bayramda annemlerdeydim. Çocukların isteklerine göre 23 Nisan öncesi çocuk şenliklerine katıldık ve sinemaya götürdüm. Çok sade bir bayramdı. Gelen olmadı pek ve biz de gitmedik. Bu bayram da böyle geçti.

Kardeşimin bir sözü beni üzdü. Haklı olduğumu düşündüğüm için geri adım atmadım. Bazen şer görünen şeyde hayır vardır diyorum. Bakalım sonucu ne olacak.

Evi toparladım. Çocukların yazlık kışlıklarını ayırmaya başladım ama havalar da kararsız.

Dün üç arkadaş çayımızı, simidimizi peynir zeytinimizi alıp sahile gittik. Oturduk çakılların üzerine. Konuştuk, yedik içtik. Gayet güzel oldu. Sevdiğim insanlarla görüşme sıklığını arttırmalıyım. Kaliteli çözümcül muhabbet bana iyi geliyor.

Okuldan soğudum. Online da yüzyüze de gitme şansı var ama geçen okula gidince sadece 3 öğrenci vardık okulda. Kantin de kapalı. İnsan bir çay kahve içse yine de uğramak ister ama tadı tuzu yok. Ben de sınav zamanı geçmeye bakacağım artık. Daha keyifli şeylerle uğraşmayı istiyorum.

Dün 23 Nisan gösterileri için okula gittim. Çocuklarımı izledim. Kızım sunucuydu. Oğlum yarıştı. Ufaklıkta gezdi durdu ortada.😊

Kardeşinle problemleri çözersiniz inşallah 😔

Merhaba hanımlar

Sağol canim 😊

Hakkında hayırlısı olsun canim ne karar verirsen ver kendini nasıl hissettiğin önemli olan

Selam hanımlar
Bizim bayram güzel geçti.
Pazartesi okula dönüş
Salı 23 Nisan kutlamaları
Çarşamba rutin.. derken yeni haftayı da yarıladık. Zaman nasıl bu kadar hızlı geçiyor anlamıyorum.

Bu 2. Çocuk meselesi bana da çok söyleniyor hayırlısı deyip geçiştiriyorum kimseyle polemiğe girmiyorum. Böylece karşı taraf daha çabuk susuyor.

Dün bakım ürünleri aldım kendime.
La roshe yüz temizleme, tonik, bakım kremi, güneş kremi. Sinoz serum ve el kremi. İnşallah düzenli kullanabilirim. Niyet ettim bundan sonra cildime bakmaya😅
Selülit kremi ve fırça falan almıştım onu da yeniden kullanmaya başladım. Eee yaz geliyor malum😂

Bir de collagen tablet almak istiyorum. Aranızda kullanıp faydasını gören var mı?

Selam hanımlar
Pazartesi okula dönüş
Çarşamba rutin.. derken yeni haftayı da yarıladık. Zaman nasıl bu kadar hızlı geçiyor anlamıyorum.

Bu 2. Çocuk meselesi bana da çok söyleniyor hayırlısı deyip geçiştiriyorum kimseyle polemiğe girmiyorum. Böylece karşı taraf daha çabuk susuyor.

La roshe yüz temizleme, tonik, bakım kremi, güneş kremi. Sinoz serum ve el kremi. İnşallah düzenli kullanabilirim. Niyet ettim bundan sonra cildime bakmaya😅
Selülit kremi ve fırça falan almıştım onu da yeniden kullanmaya başladım. Eee yaz geliyor malum😂

Bir de collagen tablet almak istiyorum. Aranızda kullanıp faydasını gören var mı?
Güle güle kullan bellezam 😊
Kuru yağ da tavsiye ederim vücut için.

Güle güle kullan bellezam 😊
Kuru yağ da tavsiye ederim vücut için.
Teşekkür ederim mia😊
Hızlı emilen bir yağım var onu bacak ve ayaklarıma sürüyorum arada, daha sık kullanacağım artık. Saç için de Urban biotin caffein kullanıyorum. Ama sevdim bunu epey bebek saçlarım çıktı. Bitmek üzere, yakında yenilemem gerekecek.

Selam hanımlar
Pazartesi okula dönüş

Ben kullanıyorum canım c vitaminiyle birlikte ben çok faydasını gördüm 1 yılı geçti kullanmaya başlayalı. Hem bana enerji veriyo c vitaminiyle birlikte kullandığım için saçıma ve tırnaklarıma da çok iyi geldi .

Selülit için en etkili yöntemlerden biri spor yapmak kızlar ben 3 yıldır yapıyorum düzenli olarak son zamanlarda psikolojik olarak iyi değildim motivasyonum yoktu hic bıraktım tekrar basliycam düzenli bı şekilde bende o zaman niyet ettim spora başlamaya hadi bakalım 😆

Selülit için en etkili yöntemlerden biri spor yapmak kızlar ben 3 yıldır yapıyorum düzenli olarak son zamanlarda psikolojik olarak iyi değildim motivasyonum yoktu hic bıraktım tekrar basliycam düzenli bı şekilde bende o zaman niyet ettim spora başlamaya hadi bakalım 😆
En ihtiyacım olan şey 🤭 bugün oğlum diyor ki hep evdesin hiç hareket etmiyorsun ondan kilo alıyorsun 😱 hadi len dedim 😂😂

Back
X