• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydın
Çalışan anne baba olunca çocuklar daha anlayışlı oluyorlar. O yüzden üzülme hafta sonunu daha eğlenceli geçirir telafi edersin.
Pazar günü de kutlama oldu izledik aslında ama işte bugün herkes birileriyle onlar yalnız olunca üzüldüm 😔

Selamlar
Dün çok yorulmuşum
Eylül banyo yaptırdım yüz boyasi yapmışlardı.
Bende kendime bakım yaptım ev olduğu gibi kaldı

Bugün bazı eksiklerimi alabilirim limitimde kısıtlı umarım aşmam 🙄

Selamlar
Dün çok yorulmuşum
Eylül banyo yaptırdım yüz boyasi yapmışlardı.
Bende kendime bakım yaptım ev olduğu gibi kaldı

Bugün bazı eksiklerimi alabilirim limitimde kısıtlı umarım aşmam 🙄
Selam canım neler alcan bakiyim 🤤🤤
Sabah baş donmesiyle uyandım oğlanı eşim yedirdi beslenmesini hazırladı okula götürdü sağolsun evi toparlayamadim hâlâ uzanıyorum 🥺

😢 7 yıldır hiç bi gün uyanma saatim 9 olmamıştır 😂 9 da uyandığı gün sabah 6 da uykuya dalmış olduğu günlerden biridir.
Allah'ım sağlık versin hepsine artık alıştık uykusuzluğa
Kız gerçekten mi benim kız 9 dan önce uyanmaz kolay kolay
Ama bazen o da söylüyor anne kalk Günaydın oldu diyor

2 gündür anaokuluna başladı sabahçı bu sabah kaldırdım anne gitmesem mi yaaaa diyor🤪🤪🤪uykum var diyor o da akşam 8.30 uyumuştu
Ama uyutmasam uyumaz 😳😳
Günaydın
Çalışan anne olmanın zorluğunu ilk defa bugün yaşıyorum sanırım. Bugün oğlanların eğlencesi var okulda, velileri de davet ettiler. Ben sabah oğlanları bıraktım herkes velisiyleydi 🥺 dokunsanız ağlayabilirim 🥺😭
Yaaa canım benim elinde olsa gitmezmiydin üzülme😘😘😘

Kız gerçekten mi benim kız 9 dan önce uyanmaz kolay kolay
Ama bazen o da söylüyor anne kalk Günaydın oldu diyor

2 gündür anaokuluna başladı sabahçı bu sabah kaldırdım anne gitmesem mi yaaaa diyor🤪🤪🤪uykum var diyor o da akşam 8.30 uyumuştu
Ama uyutmasam uyumaz 😳😳

Yaaa canım benim elinde olsa gitmezmiydin üzülme😘😘😘
Yaa başladı mı okula alıştı rahata tabi gitmek istemez 😂
Bugün kalkamadım ya oğlan hazirlaniyo okula ah anne keşke senin yerinde ben olsaydım diyo okula gitmez yatardim diyo 😂

😄 Yok kuzum vertigom varda azıcık atak dönemi galiba 😥
Ooo zordur vertigo geçmiş olsun
Yaa başladı mı okula alıştı rahata tabi gitmek istemez 😂
Bugün kalkamadım ya oğlan hazirlaniyo okula ah anne keşke senin yerinde ben olsaydım diyo okula gitmez yatardim diyo 😂
Aslında şubat tatilinde başlayacaktı ama tabi evde olmayınca düne kısmet ilk günden sınıf başkanı olmuş cadı🤪🤪🤪

Dimi ya küçükken yatmazlar büyüyünce de kalkmazlar🤭🤭🤭

Selam canım neler alcan bakiyim 🤤🤤
Sabah baş donmesiyle uyandım oğlanı eşim yedirdi beslenmesini hazırladı okula götürdü sağolsun evi toparlayamadim hâlâ uzanıyorum 🥺
Geçmiş olsun

Pek çok şey alasım var 😅
Ayakkabı beğendim ama tam limitimi bitiriyor ihtiyacım da var
Bakım malzemelerim eksik
Şimdilik bunlara odaklandım. 🤔

Ooo zordur vertigo geçmiş olsun

Aslında şubat tatilinde başlayacaktı ama tabi evde olmayınca düne kısmet ilk günden sınıf başkanı olmuş cadı🤪🤪🤪

Dimi ya küçükken yatmazlar büyüyünce de kalkmazlar🤭🤭🤭
Yerim onuu küçük başkan 💓💓Seneye de anaokuluna gitcek değil mi boşver bu sene böyle olsun

Geçmiş olsun

Pek çok şey alasım var 😅
Ayakkabı beğendim ama tam limitimi bitiriyor ihtiyacım da var
Bakım malzemelerim eksik
Şimdilik bunlara odaklandım. 🤔
Keşke limitler olmasa benim de alacağım çok çok şeyler var 😂😂
Göz altı kremim rimelim bitiyor CC kremim de bitiyo hepside dünya para ya rimeller eskiden hatırlıyorum en pahalısı 50 lira biseydi 🥺

Günaydın
Çalışan anne olmanın zorluğunu ilk defa bugün yaşıyorum sanırım. Bugün oğlanların eğlencesi var okulda, velileri de davet ettiler. Ben sabah oğlanları bıraktım herkes velisiyleydi 🥺 dokunsanız ağlayabilirim 🥺😭
Mikanım en azından hayattasın.Üzülmeni anlıyorum.

Öğrencimin annesi ölmüş bir garip oluyor. Baba diye ağlar. Annesini anlatır bazen sanki yaşıyor gibi.

Başka bir öğrencim anne baba ayrı olduğu için anne izin alıp geliyor karnede vs.

Oğlanlar belki senin kadar etkilenmemiştir. Akşam etkilenseler söylerler. Senin tutumun da önemli .

Keşke limitler olmasa benim de alacağım çok çok şeyler var 😂😂
Göz altı kremim rimelim bitiyor CC kremim de bitiyo hepside dünya para ya rimeller eskiden hatırlıyorum en pahalısı 50 lira biseydi 🥺
Aynen öyle alsak dert almasak ayrı dert
Göz çevresi için ne kullanıyorsun
Yıllardır erteliyorum 😅

Mikanım en azından hayattasın.Üzülmeni anlıyorum.

Öğrencimin annesi ölmüş bir garip oluyor. Baba diye ağlar. Annesini anlatır bazen sanki yaşıyor gibi.

Başka bir öğrencim anne baba ayrı olduğu için anne izin alıp geliyor karnede vs.

Oğlanlar belki senin kadar etkilenmemiştir. Akşam etkilenseler söylerler. Senin tutumun da önemli .
Neden gelmedin diye sormadılar 😅 onlar hallerinden gayet memnun, moralimin bozukluğu geçti 🤭

Back
X