- 23 Ekim 2018
- 16.107
- 37.225
- 598
İlk fırsatta denenecekNormal salata yapıyorum marul domates vs limonla sosla makarnayla karıştır efsane oluyor
Ayrı ayrı yemek yerine böyle dene![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk fırsatta denenecekNormal salata yapıyorum marul domates vs limonla sosla makarnayla karıştır efsane oluyor
Ayrı ayrı yemek yerine böyle dene![]()
Bu yorumun üstüne gidip bir tabak daha yerdim ama neyseki bittiMakarna yenilir ya çok kiloya etkisi yok
Durum buğdayı kullanılıyor nişastasi yok denecek kadar az
Bulgur da öyle
Kız 2 tabak yersen etkisi olmamiMakarna yenilir ya çok kiloya etkisi yok
Durum buğdayı kullanılıyor nişastasi yok denecek kadar az
Bulgur da öyle
Afiyet olsun canım yaşandı bitti boşver yeme sen artıkBu yorumun üstüne gidip bir tabak daha yerdim ama neyseki bitti![]()
Yarın yeniden başlıyorumAfiyet olsun canım yaşandı bitti boşver yeme sen artık3 4 kaşıktan fazla yeme beni dinleeee
Başla canım yarın değil şuan başlıyorum de yaparsin seeenYarın yeniden başlıyorum![]()
Porsiyon önemliBu yorumun üstüne gidip bir tabak daha yerdim ama neyseki bitti![]()
Salata canım çekti.Eşim yemeğe gelmeyecekmiş yemek yapmadım
Bakınız akşam yemeğim.
Ekmek yok
En kısa sürede yapSalata canım çekti.
Evde marul da yok, patateste
En kısa sürede yapıp yiyeyim.![]()
GünaydınlarGünaydınlarrrr![]()
Harekete geçmeyen biri dahaBugün harekete geçmedim henüz öyle takılıyorum
Siz neler yaptınız![]()
Bende aynı seninle canım hiç bişey yapmadım yatağı topladım sadece hiç enerjim yok kahvemi içiyorum sonra yaparsam ufak ufak işleri yaparım hiç yapasim yokBugün harekete geçmedim henüz öyle takılıyorum
Siz neler yaptınız![]()
Bugün hepimiz aynıyız o zaman bende okula bıraktım oğlumu geldim boş boş durmaktayimHarekete geçmeyen biri daha
Kızımı okula bıraktım geldim. Hareket bu kadar![]()