• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün yapmak istediklerim:
*hızlıca evi toplamak
*duş almak
*kahvaltı yapmak
*avm ye gidip mağaza gezmek
Yapmak istediklerimi yaptım😊
Avmden 2 kot pantolon, 2 iç çamaşırı aldım
Yarın doğum günüm, kendime hediyem olsun🤪
Sonra okuldan kızımı aldım, markete uğradık
Eve gelince kahvemi içtim ve yemek hazırlığına başladım😊

Yapmak istediklerimi yaptım😊
Avmden 2 kot pantolon, 2 iç çamaşırı aldım
Yarın doğum günüm, kendime hediyem olsun🤪
Sonra okuldan kızımı aldım, markete uğradık
Eve gelince kahvemi içtim ve yemek hazırlığına başladım😊
Doğum günün kutlu olsun 🎉🎉🎉

Selam kızlar
Cumartesi genel temizlik günümdü
Pazar gezdik Eylül için alışveriş yaptık.
Bugün de hafta yeniden başladı 😄
Sabahta bir yandan evi topluyorum bir yandan da kahvaltı hazırlayacağım.
Sonra haftalik planımı oluşturmaya başlarım.

Selam güzel minimal bayanlar❤️
Ben de bugün boş günüm olduğu için evdeyim, sabah ev halkını okula yolladım, sonra kahvaltı ve ev toparlama, geceden toplayıp yatmıştım ama kahvaltı vs dağınıklığı bir de dünden kuruyan çamaşırların katlanması vardı onları hallettim, robotu çalıştırdım, kızım okuldan arkadaşıyla gelecek onlara tatlı yaptım, kahvemi içtim, manikür yaptım, minişim uyurken diğerleri gelmeden biraz kitap okumayı planlıyorum😅

Selam kızlar
Eylüle biraz yazlık mevsimlik alışveriş yaptım.
Sonra markete gidip eksikleri aldım.
Şimdi öğlen yemeği hazırlıyorum
Ev toplu dinlenirim birazdan 😌
Bende dün küçüğün yazlıklarını çıkardın
6 kot etek,,, 3 kot şort,,, bir sürü de elbisesi var

Ev içi 4 şort,, 6 tişört yeter mi ya Offf her zaman almayacağım diyorum yine de alınıyor alındıkça dolap tıkabasa dolu oluyor sinir oluyorum

Bende dün küçüğün yazlıklarını çıkardın
6 kot etek,,, 3 kot şort,,, bir sürü de elbisesi var

Ev içi 4 şort,, 6 tişört yeter mi ya Offf her zaman almayacağım diyorum yine de alınıyor alındıkça dolap tıkabasa dolu oluyor sinir oluyorum
Bende çıkardım çoğu olmadı 😥

Selam güzel minimal bayanlar❤️
Ben de bugün boş günüm olduğu için evdeyim, sabah ev halkını okula yolladım, sonra kahvaltı ve ev toparlama, geceden toplayıp yatmıştım ama kahvaltı vs dağınıklığı bir de dünden kuruyan çamaşırların katlanması vardı onları hallettim, robotu çalıştırdım, kızım okuldan arkadaşıyla gelecek onlara tatlı yaptım, kahvemi içtim, manikür yaptım, minişim uyurken diğerleri gelmeden biraz kitap okumayı planlıyorum😅
Güzel bir gün ❤️

Eşim evdeydi bugün o yüzden yapamadım işleri yarın koltukları silmekle başlarım yıkanan halıları yıkarım camlari silerim

Back
X