• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak odasına makyaj organizeri aldım ya küçük kız doğduğundan beri hep dolapta saklıyordum 🙈🙈artık şifınyerin üzerine koyabilirim diye umut ediyorum sizinkiler nasıl kızlar bunlardan aldım ben👏👏👏

🤪🤪

Eklentiler

• Screenshot_20230509_131724_trendyol.com.webp
    Screenshot_20230509_131724_trendyol.com.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_20230509_131717_trendyol.com.webp
    Screenshot_20230509_131717_trendyol.com.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 65
Burda da çok ısınmadı ama ben yine de kücülenleri, ihtiyaçları tespit etmek için çıkardım cocuklarınkini, olmayanları eledik, verilecekler, neler eksik liste yaptım üstümden yükü kalktı, eksikler için alışverişe çıkıcaz bu akşam, avmler hfiçi sakin oluyor, hfsonu hele de lcw sınırlarına giremiyorum😂

Burda da çok ısınmadı ama ben yine de kücülenleri, ihtiyaçları tespit etmek için çıkardım cocuklarınkini, olmayanları eledik, verilecekler, neler eksik liste yaptım üstümden yükü kalktı, eksikler için alışverişe çıkıcaz bu akşam, avmler hfiçi sakin oluyor, hfsonu hele de lcw sınırlarına giremiyorum😂
Lcw çalışanlarına sabır versin🙏
Internetten alıyorum mağazada ürün bulsam beden bulamıyorum.
Defactodan aldım bir kısmını da.
Gelsin aldiklarim düzenleme işlerine geçerim inşallah 😅

İyi yapmışsın
Ben de ara ara küçük gelenleri ayırıyorum
Ama genel bir elden geçirip eksikleri tespit etmek lazım. Küçülenleri de bir an önce elden çıkarmalıyım.

Back
X