Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalkınca yapiyorsan tembel değilsin motivasyon eksikliği vardır veya atalet olabilir.Ahh Mia
Üşeniyorum
Kalkınca yapıyorum ama canım kalkmak istemez her zaman.
Zordan kaçıyorum.
Annem daha tembel
Basit işlerini bile başkasına yaptırmaya çalışır.
Ankacim nasılsın dün konuştuk zaten hala iyiyim sen nasılsınSelamlar kızlar nasılsınız![]()
Ankacim nasılsın dün konuştuk zaten hala iyiyim sen nasılsın![]()
Kolay gelsin AnkaBen de aynı bıraktığın gibi
Bu gün evi kurtarma günü ilan ettim inşallah temizlik var![]()
Kolay gelsin miacimSelam kızlar
Etrafı toparlayıp hazırlanıp öğlen okula gideceğim
Kermes pazartesi günü bende ciddi bir sorumluluk aldığımdan sürekli okulla irtibat halindeyim .
Sonrasında eşimin yanına gideceğim.
Bugün evi toparliycam birazdan akşam üstü parka çıkarız pek bi işim yok canım okula git gel de yokSağol canim
Sen neler yapıyorsun bugün
Aynen ya bugün de yağabilirmiş yapamam zaten bu haftadan sonra belki yaparımAyyy benimde camlar berbat ama yağış var napiyim![]()
Yinede erken uyanmissin okul yoksaBugün evi toparliycam birazdan akşam üstü parka çıkarız pek bi işim yok canım okula git gel de yokhaftaya neler olacak bakalım öğretmen gelir mi acaba pazartesi
![]()
Bende diğer hafta yaparım diye düşündüm. Yarın arkadaşa kahvaltıya gidicez hafta sonu doktor kontrolü, bebek mevlütu var yoğun bı hafta sonu olcak. Doktora başka şehire gidiyoruz gitmisken denize de gideriz dedik bakalımAynen ya bugün de yağabilirmiş yapamam zaten bu haftadan sonra belki yaparım
Ay ne güzel gidin gezin mis gibiBende diğer hafta yaparım diye düşündüm. Yarın arkadaşa kahvaltıya gidicez hafta sonu doktor kontrolü, bebek mevlütu var yoğun bı hafta sonu olcak. Doktora başka şehire gidiyoruz gitmisken denize de gideriz dedik bakalım![]()
Beni 10 dan önce bulamazsınızKız dün 6 buçuk 7 olmak üzereydi uyandirildigimda sağolsun oğlumbugün yine iyi 8 de uyandım
![]()
Insallah canım7 yıldır 10 da hiç uyanmadim Mia intikamımı alcam büyüsün bi![]()