- 7 Ocak 2018
- 27.488
- 79.832
- 598
- 35
Hahhaahja klavye azizliğiBüyük ne almaya gitti kız anlamadım
Abur cubur

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahhaahja klavye azizliğiBüyük ne almaya gitti kız anlamadım
Ayy ben bamya hastasıyım olsa da yesemAyyy ben hiç sevmiyorum yaaaa bamyayı aksine eşimde çok sever annem yapınca eşime göre getiririm![]()
Enginar burda da 10 liraydı bak uygunmuş oİnşallah bir de kötü çıkarmışkazıklanmak nedir anlarım
Enginar da alacaktım baktım adamın eli yaralı batı köklü eliyle enginara suyuna elledi.Geri bıraktım adam gıcık oldu. Ama napıyım huylanırım alsam bile eve getirince yemem çöpe giderdi yani. O da 15 di bak tanesi.
Gerçekten nasıl seviliyor ya hayatımda 1 kere ağzıma attım onda da geri çıkardımAyy ben bamya hastasıyım olsa da yesem![]()
Hahhaahja klavye azizliği
Abur cubur![]()
Yaşı ucuz işte 1000 ın yanındaYemezsem ölmem heralde boşver![]()
Kız öyle deme seversin yapan kötü yapmistir sana Konya'da felan ye bak bayilirsinGerçekten nasıl seviliyor ya hayatımda 1 kere ağzıma attım onda da geri çıkardım![]()
Kız sevilmeSe 1000den fazla lira olur muGerçekten nasıl seviliyor ya hayatımda 1 kere ağzıma attım onda da geri çıkardım![]()
Kız yok annemin eli çok lezzetlidir eşim bayılır ama bamya cıksssssss yumuşak yumuşakKız öyle deme seversin yapan kötü yapmistir sana Konya'da felan ye bak bayilirsin
Ne kadar yağlı ballı anlatsanda yiyememKız sevilmeSe 1000den fazla lira olur mulimon koyarsan ya da limon tuzu sarkmaz
valla bol soğan et efsane yakışır.
![]()
Size göre tanesi yüzde elli zamlıEnginar burda da 10 liraydı bak uygunmuş o![]()
Eşim bile sevmezdi yiyo vallaNe kadar yağlı ballı anlatsanda yiyemem![]()
Bir onu yiyemiyorum nedenseEşim bile sevmezdi yiyo valla
Ağzımın tadını bilirim ben![]()
Doğru canım bana iki tane yetiyo o yüzden o açıdan düşünmedimSize göre tanesi yüzde elli zamlıbir kiloda 4 tane olsa sen 40 a alırken biz 60 a alıyoz
![]()
Kaç kişi yahu 2 nasıl yeterDoğru canım bana iki tane yetiyo o yüzden o açıdan düşünmedim![]()
Valla elleyince belli olur aslında ama sen hiç riske atma mikanın dediği gibi yap istersen baya pahalıya almışsınValla kilosu 80 di.
Uç mu sert mi nasıl anlarım?
Kovidden beri öyle burda çorbasını yapıyorlar 100 Gr yetiyorEvet evet geçen de alacaktım erteledim.
Kurusu 1000 lira mıydı neydi bir ara. Son zamlardan sonra ne olur bilmem.
Yani çok da şey değil bence de Konya'da da olsaKız öyle deme seversin yapan kötü yapmistir sana Konya'da felan ye bak bayilirsin