- 23 Ağustos 2012
- 14.587
- 38.549
- 798
afiyet olsun, şahaneKarne günü kutlaması![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun, şahaneKarne günü kutlaması![]()
Teşekkür ederimafiyet olsun, şahane![]()
Sadece siz değil biz de seviniyoruz1. Sınıf gerçekten çok zormuş ilk dönem özellikle
Sonunda bittiği için seviniyorum![]()
Mia ne çok iş yaptın bugünBuzdolabının içini temizledim
Firini ve dolap kapakları bitti
Wc banyo bitirip duşa atacağım kendimi
Ufak tefek detaylar kalıyor onlarida sonra hallederim.
Öyle olduMia ne çok iş yaptın bugün![]()
Gerçekten ne çok iş yaptın eline sağlıkÖyle oldu![]()
Çok güzel maşallahAkdeniz Karadeniz
Karnelerimizi isteriz
Karneler alındı. Karne yemeği yedik. Arkadaş da çocuklarıyla bana katıldı. Çocuklarla aynı sınıflar. Ben de mağaraya gezmeye götürerek gezi sezonunu açtım.Öncelikle yaşadığımız yerde gezmediğimiz yerleri keşfetmeyi düşünüyorum. Çocuklar çok mutlu oldu, haliyle ben de.
Arkadaşımın kırtasiyesi kapanıyor. Eylülde yapacağımız alışverişin bir kısmını şimdiden yaptım. Gereken indirimi yaptı sağolsun.
Seneye biz de 1.sınıfız ama Ela Lale çoktan el ele tutuştu. Talat'la Onat 'la ( isimlere gel) kalem bile alıyorlar.
Kızım 8.sınıftan mezun oldu. Bebeğim büyüyor.Nice güzel yılları olur inşallah.❣
LGS sonucu iyi gibi. Resmi sonuç elimize geçince okul seçme maceraları başlayacak.
Ben tüm derslerimden geçtim şükür. Zamanlama olarak çok sıkıştığım bir dönemdi. Bir şekilde koşturarak halloldu. Darısı seneye.
Yazın dinlenmeyi hakettik sanırım.☺
Ben de sizlerden güzel haberler duyunca mutlu oluyorum.Çok güzel maşallah
Böyle güzel şeyler duymak, mutluluğunuzu paylaşmak bizi de mutlu ediyor![]()
Ay ne güzel canım başarılarınız daim olsun tatilin bol bol tadını çıkarınAkdeniz Karadeniz
Karnelerimizi isteriz
Karneler alındı. Karne yemeği yedik. Arkadaş da çocuklarıyla bana katıldı. Çocuklarla aynı sınıflar. Ben de mağaraya gezmeye götürerek gezi sezonunu açtım.Öncelikle yaşadığımız yerde gezmediğimiz yerleri keşfetmeyi düşünüyorum. Çocuklar çok mutlu oldu, haliyle ben de.
Arkadaşımın kırtasiyesi kapanıyor. Eylülde yapacağımız alışverişin bir kısmını şimdiden yaptım. Gereken indirimi yaptı sağolsun.
Seneye biz de 1.sınıfız ama Ela Lale çoktan el ele tutuştu. Talat'la Onat 'la ( isimlere gel) kalem bile alıyorlar.
![]()
Kızım 8.sınıftan mezun oldu. Bebeğim büyüyor.Nice güzel yılları olur inşallah.❣
LGS sonucu iyi gibi. Resmi sonuç elimize geçince okul seçme maceraları başlayacak.
Ben tüm derslerimden geçtim şükür. Zamanlama olarak çok sıkıştığım bir dönemdi. Bir şekilde koşturarak halloldu. Darısı seneye.
Yazın dinlenmeyi hakettik sanırım.☺
Sağol canimGerçekten ne çok iş yaptın eline sağlık