Kolay gelsin canım afiyet olsunAkşam yemeğine eristeli mercimek sarma ve salata yapıyorum başladım
Sebze alışverişini eşime devrettim gelince onları yerlestiririm.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kolay gelsin canım afiyet olsunAkşam yemeğine eristeli mercimek sarma ve salata yapıyorum başladım
Sebze alışverişini eşime devrettim gelince onları yerlestiririm.
Sağol canim inşaallah daha güzelleri bile olurKolay gelsin canım afiyet olsunbayıldım evin son haline çok güzel ferah. Mutfak tablolarina her detayına bayıldım
inşallah benim de her detayını istediğim gibi yapabilme fırsatım ve imkanim olur
![]()
İyi tatillerSelam hanımlar
Bizim de yarın sabah yolculuk var. Eşimin memleketine gideceğiz 1 haftalığına. Valiz hazırlayacağım..
Sağol canımİyi tatiller![]()
İyi yolculuklarSelam hanımlar
Bizim de yarın sabah yolculuk var. Eşimin memleketine gideceğiz 1 haftalığına. Valiz hazırlayacağım..
Sağol mioşumİyi yolculuklar![]()
Ne güzel iyi eğlencelerGünaydııınyarın misafirlerim geliyo memleketten birlikte bi kaç gün kampa gidicez bugün çok isim var alışveriş ve temizlik yapmam lazım yarında eşyaları hazırlarım kamp için
![]()
Selam hanımlar
İyi yolculuklar![]()
İyi tatiller kızlarGünaydııınyarın misafirlerim geliyo memleketten birlikte bi kaç gün kampa gidicez bugün çok isim var alışveriş ve temizlik yapmam lazım yarında eşyaları hazırlarım kamp için
![]()
En güzeli bende fazlalıkları birilerine veriyorum genelde.Bir zamanlar çeyiz alışverişleri, kıyafet, eşya derken kızım doğduktan sonra minimal yaşam serüvenime başlamış oldum.
Sürekli bitmeyen ev işlerinde bu süreci hızlandırdı diyebiliriz.
Evin dağınıklığı negatif enerjisini üzerimden atmak istiyorum.
Deneyimlerimi paylaşacağım burada.
Evimin son güncel hali