Evlendiğimden beri kimsede kalmadık düşünüyorum da yılda 4 gün annemde kalırım uzağa taşındığı için son 2 yıldır.
Ama bekarken düğün için gittiğimiz yerler olurdu
Ben dışarıya çıkar gezerdim yemeğimi çayımı içer dönerdim sonra akşamda düğün olurdu.
Her yıl halamda kalırdım 3 gün oda yine aynı gezer dolaşır birseyler alırdım çerez içecek dönerdim iki tarafta memnun olurdu.😄

Niye öyle dedin ki ya yatak örtüsü dışında her türlü örtüye karşıyım 😂
Bende sevmem sürekli dağılıp toplama sorunu oluyor. Ama şimdi oturdular gidince eşim buharlı dik ütü ile buhar yaptı sonra örtü derdim. Başta örtü sersem hiç yorulmazdık. ✌

Ya şu instagram da çok güzel komple kapayan örtü reklamları çıkıyor önüme çok pratik hiç kaymayacakmış gibi duruyor kumaşı yumuşak filan nasıldır aceba. Koltuk renginden sıkıldıkça kullanılır mı ki?

Senin koltuklar fermuarlı minderli mi çıkarıp yıkamak için?
mmBi tanıdık var yatılı misafirleri gelmiş onlar giderken yattıkları çarşafı vermiş ellerine bunu da giderken bi çöpe ativerin demiş 😂😂
Aaa neden ki?
Zaten eskiymiş yıkamaya mı üşenmiş atacaktım zaten yıkamadan atayım mı demiş
. Yoksa gelenler mi çok pismiş
Hayır bir çarşafa ne yapmış olabilirler. 😁

Bende sevmem sürekli dağılıp toplama sorunu oluyor. Ama şimdi oturdular gidince eşim buharlı dik ütü ile buhar yaptı sonra örtü derdim. Başta örtü sersem hiç yorulmazdık. ✌

Ya şu instagram da çok güzel komple kapayan örtü reklamları çıkıyor önüme çok pratik hiç kaymayacakmış gibi duruyor kumaşı yumuşak filan nasıldır aceba. Koltuk renginden sıkıldıkça kullanılır mı ki?

Aaa neden ki?
Bidaha gelmeyin demek istemiş galiba . Ama çarşaf çok eskiydi zaten atacaktım demiş 😆

Evlendiğimden beri kimsede kalmadık düşünüyorum da yılda 4 gün annemde kalırım uzağa taşındığı için son 2 yıldır.
Ama bekarken düğün için gittiğimiz yerler olurdu
Ben dışarıya çıkar gezerdim yemeğimi çayımı içer dönerdim sonra akşamda düğün olurdu.
Her yıl halamda kalırdım 3 gün oda yine aynı gezer dolaşır birseyler alırdım çerez içecek dönerdim iki tarafta memnun olurdu.😄
Ben baya kaldım 😄😄
En zoru doğum yaptığım dönem annemde kalmıştım mecburiyetten o dönem çok zor geçmişti 😂

Aaa neden ki?
Evet minderleri çıkabiliyor ama geri mindere geçirmek büyük enerji istiyor 😅
Kullanmadım örtü o yüzden nasıldır bilmiyorum.🤔

Evet minderleri çıkabiliyor ama geri mindere geçirmek büyük enerji istiyor 😅
Kullanmadım örtü o yüzden nasıldır bilmiyorum.🤔
Çıkan minder iyi oluyor ama ya yıkayınca tertemiz oluyor. Silme aynı olmuyor. Arkadaş çıkan minder için kaç yer gezmiş en son özel diktirmişti sipariş üzerine.

Koltuk silmekten yine kurtulamıyorum ki sonuçta yine tozlanıyor. Sürekli bozuluyor sürekli nefret ettim ben 🙈
İşte kaymayan yok mudur bürümcük gibi ikeada beyaz battaniye vardı bir ara koltuk üstüne örtmeye filan

Yani hiç bozulmayan esnemeye dayanıklı lastikli gibi kullanışlı bir şey olsa fena olmaz.
. Bende çok örtü denedim tüylü müylü beyaz denedim
Kaymasın diye polar gibi denedim.
Pike gibi denedim.

Back
X