İşte kaymayan yok mudur bürümcük gibi ikeada beyaz battaniye vardı bir ara koltuk üstüne örtmeye filan

Yani hiç bozulmayan esnemeye dayanıklı lastikli gibi kullanışlı bir şey olsa fena olmaz.
. Bende çok örtü denedim tüylü müylü beyaz denedim
Kaymasın diye polar gibi denedim.
Pike gibi denedim.
Kaymayan örtü var. Hafif süngerli, koltuğa yapışıyor. Güzel bence. Her zaman sermiyorum ama okullar açılınca falan sererim. Koltuklar kalem lekesi vs olmasın diye.

Günaaaydin ❤️ evi toparladım banyoyu sildim şimdi LEGO oynuyoruz sonra kahvaltı yaparız 💓 sıcaklık artacakmis 15 inden sonra 😱😱😱
99 da böyleymiş depremle ilişkilendiriyorlar 🥺
Celal şengör bile depremde yıkılmayan evde oturuyor taşınacakmış deprem olursa diye. 😔

😂😂😂

Yaaa ürperdim valla Allah korusun inşallah bi felâket yaşanmaz 😔
Canım en azından İstanbul'da değilsin.
Hem İstanbul'da hem hamileyim

Kızlar oğlum gelirken kedi sevmiş kedi elini ısırmış ama kanatmamış
Ne yapsam bilemedim tentürdiyot ile dezenfekte ettik

Bence hastaneye götürün Allah korusun
Ya geçen sene eve kedi aldık istedi sonra ben bakamam dedi geri verdik şimdi de sokakta kedi görünce rahat durmuyor. Tembihliyoruz sevme sokak kedisi diye ama işine gelmiyor.
Her gün aynı kediyi seviyor fırına ekmek almaya gidince fırının ordaki kediyi seviyor.
Geçen sene mi önceki sene mi ne yine parkta kedi ısırmıştı elini o zaman da dezenfekte ettik şükür bir şey olmadı. Hatta o zaman kanatmıştı. Bu sefer şansa kanatmamış sadece diş atmış.

Ya geçen sene eve kedi aldık istedi sonra ben bakamam dedi geri verdik şimdi de sokakta kedi görünce rahat durmuyor. Tembihliyoruz sevme sokak kedisi diye ama işine gelmiyor.
Her gün aynı kediyi seviyor fırına ekmek almaya gidince fırının ordaki kediyi seviyor.
Geçen sene mi önceki sene mi ne yine parkta kedi ısırmıştı elini o zaman da dezenfekte ettik şükür bir şey olmadı. Hatta o zaman kanatmıştı. Bu sefer şansa kanatmamış sadece diş atmış.
Geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım bende geçen gün sevdim bi tanesini bacağımdan ayrılmadı arabaya binerken saldırdı bana gidiyom diye çok korktum 😄😄

Geçmiş olsun sudem34 sudem34 bilinen bir kedi ise sıkıntı olacağını sanmıyorum ama yine de götürürdüm sanırım aşı yaparlar

Beni de sabah elektrik çarptı kızlar ya nasıl korktum hiç bu kadar kapılmamıştım Allah korudu valla
Aboo nasıl oldu?

Deprem meprem derken valla kendi evlerimizde küçük depremler oluyor. Geçen de bizim yaşlı babaannenin köydeki evinde tüpün hortumu filan alev almış tüp patlamadan kurtulmuşlar. Bi oğlu bir babaanne var. Allah korumuş valla.

Aboo nasıl oldu?

Deprem meprem derken valla kendi evlerimizde küçük depremler oluyor. Geçen de bizim yaşlı babaannenin köydeki evinde tüpün hortumu filan alev almış tüp patlamadan kurtulmuşlar. Bi oğlu bir babaanne var. Allah korumuş valla.
Ya işte tavan vantilatörünün anahtarını oğlum kırmıştı ben de çalıştırmak için dış kaplamayı çıkarıp dokundum elektrik akımı varmış 🤦‍♀️ neyse ders oldu 🤷‍♀️

Back
X