Kmsl senin kuduz aşısını büyük kıza mı vurdular?
Kan var mıydı sizde?
Yaptırdım içim biraz rahat ama insan yine de boşu boşuna da yaptırmış olmak sa istemiyor.
Stres yoktan yere bir nevi.
Dün eşimle kediye bakmaya gitmişler gıdığından seviyormuş aşağıdan elini kedinin ağzına burnuna dayıyormuş hayvan da sevmek için severken ısırdı sanırım. O esnada bizim saf da elini çekince çizik oldu anladığım.

Sizde pantolonun üstünden bacağından filan mı ısırdı?
Canım küçük kızı ısırdı depremden sonra tanıdığımızın ev köpeğiydi aşısı vardı taytının üzeründen dişini geçirdi bikaç damla kan vardı

Doktor kan olmasa sıkıntı değil ama bir damla gelmesi yeterli dedi köpeği takibe aldık herhangi bir hastalığı olmazsa
4 doz vurulacaktı 3. Dozdan sonra köpekte bir sıkıntı olmayınca 4. Doza gerek görmedi

Eylülün sınıfı 10 kişi olunca 30-40 fazla geldi gözüme belki iyi yönleri vardır 😅
10 ne kız özel okullar bile 25 olan yerler var 🤣burda istanbul da en az mevcutlardan benim çalıştıklarım genelde ✌
50-60 duydum ama görmedim. Geçen arkadaş tayin isteyecekti 50 diye gözü korktu
Ama bende bir kasım bir aralık doğumlu iki küçük var 50 kişiye bedel öyle diyim 🤣

Ağzım niye boş durmuyor benim 😋.
Sabah 8 de bir simit
11 de 1.5 lahmacun karpuz suyu
Kahve ceviz
Şimdi de maden suyu 🤣
Mia belki canın çeker ✌seni yemeğe alıştırcam 🤣

Mia bizde 20 kişi filan gelince sınıf boş diyoz çocuklar sıkılıyor 🤣
Başta 8 kişiydi sonradan 2 kişi daha geldi.
Tek tek ilgilenme fırsatı oldu sınıf tabi boş kalınca bir köşeyi okuma köşesi yaptı öğretmen 😁
Dersler de o yüzden ağır ilerledi acele etmedi.
Oyun zamanları da vardı.
50 çocukla aynı odada düşünemiyorum sabır diliyorum 😅

Ağzım niye boş durmuyor benim 😋.
Sabah 8 de bir simit
11 de 1.5 lahmacun karpuz suyu
Kahve ceviz
Şimdi de maden suyu 🤣
Mia belki canın çeker ✌seni yemeğe alıştırcam 🤣
Ohh afiyet olsun
Biraz kahvaltı yaptım çayımı içtim
Birazdan kahvemi yaparım 😁
Meyve yerim belki şu ara dolaba taktım hem tüketiyorum hem düzenliyorum 😂

Kızlar uzun zamandır robot süpürgem bozuk 1 yılda bozuldu. Mia seninki de bozulmuştu hatta. Yorumlarda da okudum hep 1 yıl içinde bozuldu yazmışlar. Bugün kargoyla servise göndericem. Kargoda sıkıntı olmasın dedim olmaz dedi servis. Eve de yakın değil taşımak sıkıntı😏

Bizimkiler 35 kişi. Ama yine İstanbul’da devlet okulu olup 20 kişi olan sınıf duydum. Mesela biz seti kendi paramızla aldık, ama bahsettiğim okulda seti de okul vermiş. Lüks bir semt olduğu için okulun durumu, bağışlar vs iyiymiş.
Ne güzel okulmuş o ya 🤩
20-25 kişi ideal aslında ama bu sene bizim şu an düşündüğümüz okula da bi yığılma olabilir diğer okul yıkılacağı için. Hayırlısı olsun hepimiz için 🙏

Kızlar uzun zamandır robot süpürgem bozuk 1 yılda bozuldu. Mia seninki de bozulmuştu hatta. Yorumlarda da okudum hep 1 yıl içinde bozuldu yazmışlar. Bugün kargoyla servise göndericem. Kargoda sıkıntı olmasın dedim olmaz dedi servis. Eve de yakın değil taşımak sıkıntı😏
Ben de garantiye göndermiştim şarjı çok kısa gitmeye başlamıştı. Açıkçası bozulursa bi daha robot süpürge alacağımı sanmıyorum. Bozulana kadar kullanmaya devam

Ablamınki şarj olduğu halde şarj düğmesi ful diye yanmadığı için götürdü Belçika da direk para iadesi yaptılar.
İster yenisini al ister alma sana bırakıyorlar.

Bende dedim Dyson al.
Robotu 2 sene kullandı bıraktı bir daha almam diyor.
Gitti robot parasıyla Dyson aldı sıfır gıcır temiz çok memnun.
Benim kayınpederim okuduğum okulda öğretmendi. Çok da sevilen tercih edilen biriydi. Sınıfım 70 kişiydi diye anlatır hep🤣
Hikayenin sonunda öğretmenimdi demeni bekledim 😁
Kısmet ki ne kısmet. Kardeşimin öğretmeni kayınpederim.

Oğlu da bizim sınıftaydı, kocam olur şu an kendisi🤣
Vayy çocukluk aşkı he 🧿

Ablamınki şarj olduğu halde şarj düğmesi ful diye yanmadığı için götürdü Belçika da direk para iadesi yaptılar.
İster yenisini al ister alma sana bırakıyorlar.

Bende dedim Dyson al.
Robotu 2 sene kullandı bıraktı bir daha almam diyor.
Gitti robot parasıyla Dyson aldı sıfır gıcır temiz çok memnun.

Hikayenin sonunda öğretmenimdi demeni bekledim 😁

Vayy çocukluk aşkı he 🧿
Yok canım çocukken aşkım değildi sonradan oldu😂

Nikah şahidimi de kendi öğretmenim yaptım
Öğrencileri evleniyor yani bence en çok onun hakkıydı 😅

Back
X