Kızlar uzun zamandır robot süpürgem bozuk 1 yılda bozuldu. Mia seninki de bozulmuştu hatta. Yorumlarda da okudum hep 1 yıl içinde bozuldu yazmışlar. Bugün kargoyla servise göndericem. Kargoda sıkıntı olmasın dedim olmaz dedi servis. Eve de yakın değil taşımak sıkıntı😏
Aynen kargoya verirsin birsey olmaz
Aldığın siteden servis talebi oluşturdun mu

Yoo oluşturmadım. Direkt internetten aradım bir yeri. Bana kargo kodu gönderdiler.
Servis talebi olustursan daha iyi olur
Kargo süreci servis süreci herseyi görürsün
Servisle değil aldığın yerle muhatap olursun ve yasal hakların var bir ay içinde teslim edilmesi para iadesi veya muadili gönderilmesi gibi.

Yok canım çocukken aşkım değildi sonradan oldu😂

Nikah şahidimi de kendi öğretmenim yaptım
Öğrencileri evleniyor yani bence en çok onun hakkıydı 😅
Kız Bella değişik olmuyor mu ya en saf en masum en çocuk hallerinizi biliyor sunuz yeri gelip sümüklü halleri yeri gelir altına işediyse okulda ona şahit olunur 😁 liseye kadar çok masum temiz oluyor bence lisede tamamen karakter şekilleniyor.

Kız Bella değişik olmuyor mu ya en saf en masum en çocuk hallerinizi biliyor sunuz yeri gelip sümüklü halleri yeri gelir altına işediyse okulda ona şahit olunur 😁 liseye kadar çok masum temiz oluyor bence lisede tamamen karakter şekilleniyor.
Yok canım öyle sümüklü işemeli bir şey hatırlamıyorum😂 gayet temiz bir çocuktu öğretmen çocuğu
Kimsenin işediğini hatırlamıyorum 7 yaşında okula başlıyorduk, hepimizin wc alaturkaydı hiç öyle sorun yaşamıyorduk. Bitli bir kız hatırlıyorum ama😂

Yok canım öyle sümüklü işemeli bir şey hatırlamıyorum😂 gayet temiz bir çocuktu öğretmen çocuğu
Kimsenin işediğini hatırlamıyorum 7 yaşında okula başlıyorduk, hepimizin wc alaturkaydı hiç öyle sorun yaşamıyorduk. Bitli bir kız hatırlıyorum ama😂
Hee 😁öğretmen çocuğu he mi bütün kızların gözü ondaydı sen kaptın 🤣✌aferin boğama yakışır 🧿👏boğa işte has boğa tuttuğunu koparır enişte kesin yakışıklıdır da 🤣boğa yakışıklı olmazsa bakamaz pek ✌

Ben altına işeyen bir arkadaşımı hatırlıyorum bizden 1 yaş küçüktü 🙈😂

Servis talebi olustursan daha iyi olur
Kargo süreci servis süreci herseyi görürsün
Servisle değil aldığın yerle muhatap olursun ve yasal hakların var bir ay içinde teslim edilmesi para iadesi veya muadili gönderilmesi gibi.

Media Markt’tan almıştım aradım şimdi. En yakın şubemize bırakabilirsiniz dediler. Öyle yapayım bari

Selamssssss🥰🥰🥰

Yemekleri attım ocağa ter içinde kaldım
Kıymalı kabak (büyük kız yemez)
Tavuklu nohutlu bulgur pilavı
Cacık yaptım

Sabah robot süpürdü bende sildim toz aldım 2 makina çamaşır katladım
1 makina beyaz yıkandı
Balkonu yıkadım

Klima hiç durmuyor biraz dinlensin dedim kapattım 1 saat dursun diye küçük kız 10. Dk ağlamaya başladı yanıyommm diye😔😔😔geri açtım

Son düzenleme:
Back
X