Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de tabaklarımı atarımBurdan yaziyoruz Eylül'de spora başlarım tartı fotoları atarım![]()
inci varım diyorrrrr.Burdan yaziyoruz Eylül'de spora başlarım tartı fotoları atarım![]()
tmmdır ben deyedikleimi yazarım, beni dizginler
inci varım diyorrrrr.
belli düello yaparız motivasyon için![]()
Benim tartı var ama çıkacak rakamları görmek istemiyorum şuantartı yok ya bayadır tartılmadım ondan muhtemelen yazdım
![]()
Tam anlamıyla 2 eylül de başlayalım çünküm 1 eylülde kızımın doğumgününü yapacağımmmSüper olur yaparız tabi 0 rafine şeker düellosuda yapariz kaç gün dayancaz diye
![]()
Tamam kabulTam anlamıyla 2 eylül de başlayalım çünküm 1 eylülde kızımın doğumgününü yapacağımmm![]()
Tabiki deKızlar merhaba,
Turdayım, yazılanların hepsini okuyamadım ama zayıflama işi varsa ben de katılayım.
Gerçekten o kadar sıcak ki evden cikilmiyo klima yok bizim yandık kavrulduk bime gidecem her gün ferah ferah ama bimde uzakBurdaki evimde ki Kiracı taşındı taşınalı 2 hafta oldu daha gidip eve bakacamçok sıcak ilana koymam lazım
![]()
ben 21inde başlarım ona göreTam anlamıyla 2 eylül de başlayalım çünküm 1 eylülde kızımın doğumgününü yapacağımmm![]()
bana da atar mısın süsleme maleme örneklerini benm kız da pek sever lol bebekKızın doğumgününü dışarda yapacağım bu sene gittiğimiz güzel bir mekan var eşime pasladım yeri o halledecek
konsepti lol bebekistiyor trendyoldan elbise aldım
Süsünü filan almam lazım yakınlarda parti malzemesi satan yer var yarın çıkıp ona bakacağım
Sonra da pasta ve ikramlıkları konuşurum![]()
isterseniz ayrı bir başlıkta sadece beslenme spor paylaşımı yapalım , burası yine minimal ve muhabbet olrak devam etsinMia’nın konusunu zayıflama konusuna mı çevireceğiz yani? Herkes dünden razı gibi
Mia da ortalarda yok![]()
Yok bence burası iyiisterseniz ayrı bir başlıkta sadece beslenme spor paylaşımı yapalım , burası yine minimal ve muhabbet olrak devam etsin