Bende eve el atsam atacak şey bulurum ama sıcaktan odadan dışarı çıkamıyom😳😳😳
Aha sorma ya eşim bugün kaprisini attığımı öğrendi kıyameti kopardı bana sormadan neden atarsın efenim bana lazımdı ben sana aynısını yapsam hoşuna gider mi🤣oğlum da onu destekledi 🤣benimde eşyalarımı benden habersiz atıyor dedi halbuki oğlumun eski ayakkabısı ve çorabı dışında bir şey atmam 🤣baba oğul dert yandılar vırvır 🤣

Aha sorma ya eşim bugün kaprisini attığımı öğrendi kıyameti kopardı bana sormadan neden atarsın efenim bana lazımdı ben sana aynısını yapsam hoşuna gider mi🤣oğlum da onu destekledi 🤣benimde eşyalarımı benden habersiz atıyor dedi halbuki oğlumun eski ayakkabısı ve çorabı dışında bir şey atmam 🤣baba oğul dert yandılar vırvır 🤣
Benim eşim benden çok atar 2 sezon aynı kıyafeti giymez hep arkadaşlarının ya da kuzenin üzerinde görürüm🤣🤣🤣
Ama lacoste ya da versace filan varsa hemen büyük kız kapar babasından 🤣🤣🤣elden gitmeden

Günaydın canımcımlar🤣🤣

Dün eşimin arkadaşı var klimacı ben sana gönderim demiş akşam geldiler takmaya
Kızlar yataklarında yattılar🤣🤣🤣

Bugün dışarı çıkmam lazım
Büyük kıza test kitabı alacam hocaları isim vermiş çıkmışken dışarda yemek istiyorlar küçük kız kumbarasına biraz para biriktirmişti oyuncak istiyor ama parası yetmez🤣🤣🤣

Bakalım gün bana ne kadara patlayacak☺️☺️

Günaydın kızlar❤️❤️
Dün akşam yüksek sıcaklıktan ve herkesin elektriğe yüklenmesinden dolayı elektrikler gitti yarım saatte sıcaktan yandık 😳😳gece gelecekmiş
Bizde annemlere geldik annemler evde yok ama anahtar vardı
Klima kapandığı an alev geliyor sanki 🥹🥹🥹

Günaydın kızlar❤️❤️
Dün akşam yüksek sıcaklıktan ve herkesin elektriğe yüklenmesinden dolayı elektrikler gitti yarım saatte sıcaktan yandık 😳😳gece gelecekmiş
Bizde annemlere geldik annemler evde yok ama anahtar vardı
Klima kapandığı an alev geliyor sanki 🥹🥹🥹
Günaydın canım Allah yardımcınız olsun biz bile burda yanıyoruz sizi düşünemiyorum 🥺 keşke sizde Mersin'e felan gitseydiniz

16920034121461928936033095567546.webp
dizi bitti kitabına geçtim 😁

Yatak yanlarına komodin siparişi verdik
Duvar rafları da güzeldi ama su kitap telefon toka vs koyunca yer kalmıyordu.
Bu rafları da zaten başka yer için almıştım ama ölçüler tutmayınca buraya koymuştum.
Yatak hariç oda istediğim gibi tamamlandı.

Salon ve giriş bölümünde eksikler kaldı sadece zamanla tamamlarız artık

Back
X